People Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Za mna tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Super, uz se tesim. Jak to vlastne vypada v posloupnosti co psal Kasper s druhou platbou ? Tedy po odsouhlaseni 60 dni do dodani.. Je mi to vcelku jedno, spis at se to da vedet treba drive a v obdobi prazdnin se dodaci doba zbytecne nenatahuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Pekny dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 ND super! tesim se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Vypada to dobre, ten sunburst bude fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Moc pěkné, budou to super pilotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Super, uz se tesim. Jak to vlastne vypada v posloupnosti co psal Kasper s druhou platbou ? Tedy po odsouhlaseni 60 dni do dodani.. Je mi to vcelku jedno, spis at se to da vedet treba drive a v obdobi prazdnin se dodaci doba zbytecne nenatahuje ... Druhá platba bude uhradená pred odoslaním hodiniek. Zistím presnejšie a napíšem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Máte foto, jak bude vypadat s datumovkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 na straně 80 je vzorek s datumdírou. Davosa tam nechala trojku, kterou datumovka usekla a vypadalo to hrozně. Proto došlo k jednání a na straně 82 je prezentovaná změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Děkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 ND je hodně fajne. Až to sedlin luxusně nafotí, bude ještě lepší. Fotky prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Sviti to pekne,dik:-). Vzhledem k retrolooku hodinek pro me osobne neni uplne zasadni jestli budou svitit celou noc, puvodni pilotky z wv2 toho taky moc nenasvitily ;-) C1 za me uplne staci. Ahoj byl jsem v zahraničí, tak jsem se k odpovědi dostal až nyní.Jdu si koupit auto a přemýšlím několik měsíců nad tvarem, barvou, druhem pohonu. Konečně jsem se rozhodl a zajdu do salonu a s prodejcem udělám téměř kompletní specifikaci. Prodejce a jeho kolegové všichni souhlasně pokyvují nad správnou volbou a špičkovou výbavou. Došli jsme podle nabídkového listu k závěru, položka světla. V nabídce jsou retro žárovky, halogen, natáčecí xenon a 3D LED. Zatrhnu retro žárovky a prodejce spadne ze židle s otázkou dnes proboha proč.Moje odpověď, to úplně stačí.Moje argumenty, kterými jsem rozdrtil prodejce jsou.1. Můj otec a děda jezdili s autem, co mělo jen žárovky, jim to stačilo a mě to stačí také.2. Doma v garáži mám 3 jiné auta a dalším jsem přijel, takže žárovky mě stačí.3. Budu s ním jezdit jen ve dne a v tunelu Blanka se svítí.4. Kupuji další auto z rozmaru a nepotřebuji lepší světla.5. Nepotřebuji pokrok, mě to úplně stačí. Doufám, že po tom včerejším fotbale to každý vezme s nadhledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Mas holt jinej pohled na vzhled retrohodinek, no. Nadhled v tve odpovedi bohuzel moc nevidim, spis ironii a kousavost. Ale ja jsem v poho,neboj. A muj nazor se nemeni. kdyz budes resit generalni opravu veterana, taky do nej ty ledky, nebo xenony nebudes cpat. Doufam tedy... A tahle limitka ma jasny historicky odkaz nejen symbolikou, ale i vzhledem. Proc tedy resit nejmodernejsi a nejsvitivejsi lumi, to nevim... Pokud by byla varianta jit do lepsi lumi na zacatku, nakonec proc ne, ale ted uz to jen zbytecne komplikujes, mohl sis vzpomenout driv, je jasny co Davosa pouzije, kdyz to dava skoro na vsechny svoje hodinky. Jestli je u tebe svitivost a vydrz tak zasadni, kup si k tomu luminox a mas klid. Ja je mam taky ;-) Upraveno 22. června 2016 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Mas holt jinej pohled na vzhled retrohodinek, no. Nadhled v tve odpovedi bohuzel moc nevidim, spis ironii a kousavost. Ale ja jsem v poho,neboj. A muj nazor se nemeni. kdyz budes resit generalni opravu veterana, taky do nej ty ledky, nebo xenony nebudes cpat. Doufam tedy... A tahle limitka ma jasny historicky odkaz nejen symbolikou, ale i vzhledem. Proc tedy resit nejmodernejsi a nejsvitivejsi lumi, to nevim... Pokud by byla varianta jit do lepsi lumi na zacatku, nakonec proc ne, ale ted uz to jen zbytecne komplikujes, mohl sis vzpomenout driv, je jasny co Davosa pouzije, kdyz to dava skoro na vsechny svoje hodinky. Jestli je u tebe svitivost a vydrz tak zasadni, kup si k tomu luminox a mas klid. Ja je mam taky ;-) Ahoj to nebyl útok na Tvoji osobu, jen taková hlasitá úvaha. Prostě to vidím jinak, jako Morgan Aero 8, ne ten má moc historie, spíš jako Wiesmann GT. Pokud se Tě má úvaha dotkla tak se Ti omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Ne,v poho ;-) Ja v tom diky tomu cifru vidim toho retra proste vic. Kazdej je vidi jinak a vsichni je chcem. Takze je to OK, mej se :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 ahoj všem, uděláme rychlou aktualizaci kdo chce date a noudejt ať v Davose ví jak to namontovat. Piště se hlavně zájemci o DATE variantu, kdo nebude v seznamu, dostane automaticky NODATE.Našel jsem poslední seznam na straně 63 DATEMichal PetráňLovecKondralbcVarjagSborez 3xPaloZVYenkeeHonda 6666obchodnik-o3parnistrojvjaceelogaavatommicorwinmartin151bedan NO DATEOndrej71Funthom95milan.wcobra79DzosKlingacjunoFlipikZdeneliAlexiondf-ottodf-ottoPinkoid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Nevidím se na seznamu ale chci DATE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Se tam dopiš. Kdo nebude na seznamu, dostane nodate. Asi v nějakým seznamu budeš, ale nemam kapacitu prohledávat 84 stran a kontrolovat jestli to všichni dobře zkopirovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Ja se prehodil na ND DATEMichal PetráňondralbcVarjagSborez 3xPaloZVYenkeeHonda 6666obchodnik-o3parnistrojvjaceelogaavatommicorwinmartin151bedan NO DATEOndrej71Funthom95milan.wcobra79DzosKlingacjunoFlipikZdeneliAlexiondf-ottodf-ottoPinkoidLovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 DATEMichal PetráňondralbcVarjagSborez 3xPaloZVYenkeeHonda 6666obchodnik-o3parnistrojvjaceelogaavatommicorwinmartin151bedanVojta1- prvni kus NO DATEOndrej71Funthom95milan.wcobra79DzosKlingacjunoFlipikZdeneliAlexiondf-ottodf-ottoPinkoidLovecKVojta1- druhy kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se