Přejít na obsah

Davosa - pilotky RAF

Doporučené příspěvky

Super, uz se tesim. Jak to vlastne vypada v posloupnosti co psal Kasper s druhou platbou ? Tedy po odsouhlaseni 60 dni do dodani.. Je mi to vcelku jedno, spis at se to da vedet treba drive a v obdobi prazdnin se dodaci doba zbytecne nenatahuje ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, uz se tesim. Jak to vlastne vypada v posloupnosti co psal Kasper s druhou platbou ? Tedy po odsouhlaseni 60 dni do dodani.. Je mi to vcelku jedno, spis at se to da vedet treba drive a v obdobi prazdnin se dodaci doba zbytecne nenatahuje ...

Druhá platba bude uhradená pred odoslaním hodiniek. Zistím presnejšie a napíšem. 

Odkaz ke komentáři

Sviti to pekne,dik:-). Vzhledem k retrolooku hodinek pro me osobne neni uplne zasadni jestli budou svitit celou noc, puvodni pilotky z wv2 toho taky moc nenasvitily ;-) C1 za me uplne staci.

Ahoj byl jsem v zahraničí, tak jsem se k odpovědi dostal až nyní.

Jdu si koupit auto a přemýšlím několik měsíců nad tvarem, barvou, druhem pohonu. Konečně jsem se rozhodl a zajdu do salonu a s prodejcem udělám téměř kompletní specifikaci. Prodejce a jeho kolegové všichni souhlasně pokyvují nad správnou volbou a špičkovou výbavou. Došli jsme podle nabídkového listu k závěru, položka světla. V nabídce jsou retro žárovky, halogen, natáčecí xenon a 3D LED. Zatrhnu retro žárovky a prodejce spadne ze židle s otázkou dnes proboha proč.

Moje odpověď, to úplně stačí.

Moje argumenty, kterými jsem rozdrtil prodejce jsou.

1.     Můj otec a děda jezdili s autem, co mělo jen žárovky, jim to stačilo a mě to stačí také.

2.     Doma v garáži mám 3 jiné auta a dalším jsem přijel, takže žárovky mě stačí.

3.     Budu s ním jezdit jen ve dne a v tunelu Blanka se svítí.

4.     Kupuji další auto z rozmaru a nepotřebuji lepší světla.

5.     Nepotřebuji pokrok, mě to úplně stačí.

Doufám, že po tom včerejším fotbale to každý vezme s nadhledem. 

Odkaz ke komentáři

Mas holt jinej pohled na vzhled retrohodinek, no. Nadhled v tve odpovedi bohuzel moc nevidim, spis ironii a kousavost. Ale ja jsem v poho,neboj. A muj nazor se nemeni. kdyz budes resit generalni opravu veterana, taky do nej ty ledky, nebo xenony nebudes cpat. Doufam tedy... A tahle limitka ma jasny historicky odkaz nejen symbolikou, ale i vzhledem. Proc tedy resit nejmodernejsi a nejsvitivejsi lumi, to nevim... Pokud by byla varianta jit do lepsi lumi na zacatku, nakonec proc ne, ale ted uz to jen zbytecne komplikujes, mohl sis vzpomenout driv, je jasny co Davosa pouzije, kdyz to dava skoro na vsechny svoje hodinky. Jestli je u tebe svitivost a vydrz tak zasadni, kup si k tomu luminox a mas klid. Ja je mam taky ;-)

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Mas holt jinej pohled na vzhled retrohodinek, no. Nadhled v tve odpovedi bohuzel moc nevidim, spis ironii a kousavost. Ale ja jsem v poho,neboj. A muj nazor se nemeni. kdyz budes resit generalni opravu veterana, taky do nej ty ledky, nebo xenony nebudes cpat. Doufam tedy... A tahle limitka ma jasny historicky odkaz nejen symbolikou, ale i vzhledem. Proc tedy resit nejmodernejsi a nejsvitivejsi lumi, to nevim... Pokud by byla varianta jit do lepsi lumi na zacatku, nakonec proc ne, ale ted uz to jen zbytecne komplikujes, mohl sis vzpomenout driv, je jasny co Davosa pouzije, kdyz to dava skoro na vsechny svoje hodinky. Jestli je u tebe svitivost a vydrz tak zasadni, kup si k tomu luminox a mas klid. Ja je mam taky ;-)

Ahoj to nebyl útok na Tvoji osobu, jen taková hlasitá úvaha. Prostě to vidím jinak, jako Morgan Aero 8, ne ten má moc historie, spíš jako Wiesmann GT. Pokud se Tě má úvaha dotkla tak se Ti omlouvám. 

Odkaz ke komentáři

ahoj všem, uděláme rychlou aktualizaci kdo chce date a noudejt ať v Davose ví jak to namontovat. Piště se hlavně zájemci o DATE variantu, kdo  nebude v seznamu, dostane automaticky NODATE.

Našel jsem poslední seznam na straně 63

DATE
Michal Petráň
LovecK
ondralbc
Varjag
Sborez 3x
PaloZV
Yenkee
Honda 6666
obchodnik-o3
parnistroj
vjace
eloga
ava
tommi
corwin
martin151

bedan

NO DATE
Ondrej71
Funthom95
milan.w
cobra79
Dzos
Klingac
juno
Flipik
Zdeneli
Alexion
df-otto
df-otto
Pinkoid

Odkaz ke komentáři

Ja se prehodil na ND

DATE

Michal Petráň

ondralbc

Varjag

Sborez 3x

PaloZV

Yenkee

Honda 6666

obchodnik-o3

parnistroj

vjace

eloga

ava

tommi

corwin

martin151

bedan

NO DATE

Ondrej71

Funthom95

milan.w

cobra79

Dzos

Klingac

juno

Flipik

Zdeneli

Alexion

df-otto

df-otto

Pinkoid

LovecK

Odkaz ke komentáři

DATE

Michal Petráň

ondralbc

Varjag

Sborez 3x

PaloZV

Yenkee

Honda 6666

obchodnik-o3

parnistroj

vjace

eloga

ava

tommi

corwin

martin151

bedan

Vojta1- prvni kus

NO DATE

Ondrej71

Funthom95

milan.w

cobra79

Dzos

Klingac

juno

Flipik

Zdeneli

Alexion

df-otto

df-otto

Pinkoid

LovecK

Vojta1- druhy kus

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...