AKUC Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Dnes tu bolo síce upršané počasie, slnku sa príliš usmievať nechcelo, ale ... konečne, už som bol veľmi zvedavý, vyzerajú skvelo. GRATULUJEM ! a len dúfať že budú ešte pekné limitky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Pokud si je budu moci vyzvednout v Praze, budu rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Financi, jestli to není problém, rád se přidám k pražské skupině čekatelů. Tommi také. Ve čtvrtek můžeme během dne kamkoli v rámci Prahy dojet. Já mám nodate a Tommi date. Pokud by to pro tebe bylo už logisticky složité, nevadí, těch pár dní už nás nezabije :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Postovne, balne a adresy vsetko riesit v SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Postovne, balne a adresy vsetko riesit v SZ? Áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 wow, panove, kloubouk dolu. mazec:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 hodne povedene, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 už se těším na Co máte dnes na ruce? nebo prodejní vlákno:), gratuluji hoši k výborné práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 pro mne taky Praha viz sz, Sborec již na Mariána dal info. Stačí mi jen v kolik kde :-) já snad nedospím :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 dnesna novinka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) ukazte dynko a lumi. Upraveno 11. října 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 dnesna novinka :-) IMG_3260-1.jpg -1.jpgVypadají fakt super - yesCo to dýnko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 dnesna novinka :-) IMG_3260-1.jpg -1.jpgNaprostá pecka, krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 ukazte dynko a lumi.To je zajímavé, že se nyní, když je to hotové zajímá někdo o lumi. Všichni víme, že C1 je jedna z nejhorších a nejslabších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 je mi jedno ako silno svieti. Mna zaujima, ze co vlastne svieti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 hodinky si domluvte s Kasperem, kolik mi dá kusů, dovezu do Prahy. pak si mě musíte někde chytit, budu na Chodově, Evropské a v Karlíně, přesný harmonogram budu vědět zítra, ráno tam, odpoledne zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ok, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 hodinky si domluvte s Kasperem, kolik mi dá kusů, dovezu do Prahy. pak si mě musíte někde chytit, budu na Chodově, Evropské a v Karlíně, přesný harmonogram budu vědět zítra, ráno tam, odpoledne zpátkyKARLÍN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Hodinky su velmi podarene, ale ten odtien cifru je nadherny. Vsetkym stastnym majitelom prajem predcasne stastne a vesele vianoce Upraveno 12. října 2016 uživatelem abraka111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Chodov nebo Karlín , děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se