Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes tu bolo síce upršané počasie, slnku sa príliš usmievať nechcelo, ale ... 

konečne, už som bol veľmi zvedavý, vyzerajú skvelo. GRATULUJEM ! a len dúfať že budú ešte pekné limitky ... :punk:

Odesláno

Financi, jestli to není problém, rád se přidám k pražské skupině čekatelů. Tommi také. Ve čtvrtek můžeme během dne kamkoli v rámci Prahy dojet. Já mám nodate a Tommi date. Pokud by to pro tebe bylo už logisticky složité, nevadí, těch pár dní už nás nezabije :-)

Odesláno

už se těším na Co máte dnes na ruce? nebo prodejní vlákno:), gratuluji hoši k výborné práci!

Odesláno

hodinky si domluvte s Kasperem, kolik mi dá kusů, dovezu do Prahy. pak si mě musíte někde chytit, budu na Chodově, Evropské a v Karlíně, přesný harmonogram budu vědět zítra, ráno tam, odpoledne zpátky

Odesláno

hodinky si domluvte s Kasperem, kolik mi dá kusů, dovezu do Prahy. pak si mě musíte někde chytit, budu na Chodově, Evropské a v Karlíně, přesný harmonogram budu vědět zítra, ráno tam, odpoledne zpátky

KARLÍN

Odesláno (upraveno)

Hodinky su velmi podarene, ale ten odtien cifru je nadherny. Vsetkym stastnym majitelom prajem predcasne stastne a vesele vianoce  :newyear:

Upraveno uživatelem abraka111

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...