Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem dneska koukal na bile fortisy - tyto:

645.10.12m.jpg

..a musim rict, ze se mi nelibily vubec, sice nemely bily pasek, ale to by ku prospecho, alespon pro me, rozhodne nebylo.. takze Fortis i nadale zustava mimo me :whistle:

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  gas napsal:
tak líbí se ti nejvíc, ale na ruce si je představit nedokážeš, tak jak je to :)

Čoveče ani nevim. Ta barevná kombinace modrá + bílá je fakt pěkná a i když je to protimluv, tak ty klasický černý, který jsou už "okoukaný" by mi sedly víc. Sám to nechápu. Měl jsem na ruce jak bílý, tak černý (názvy nepamatuju) a z těch černech sem měl lepší pocit. Ale ve vytríně se zase víc vyjímají ty bílý. Je to nějaký zamotaný :suicide_anim: Nebo sem zamotanej já :-)

Odesláno (upraveno)
  gas napsal:
spiderer: tak tento styl nemusím, blee :)

N4M: jo, je to o vkusu, třeba si dám ty bílé na ruku a řeknu ne, ale zatím je "žeru" :smile_anim:

JJ, na fotce je žeru taky, ale mě neznámých důvodů mi, když jsem je měl na ruce, na nich něco nesedlo. :worried_anim:

Každopádně je vyzkoušej a dej vědět, jak tobě líbit :-)

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno

Nevím, v Žehušické oboře mají bíle jeleny,viděl jsem je, je to zajímavé,ale nějak divné, pohled na normálního jelena na Kladské je daleko krásnější ale proti gustu žádný dišputát.

Odesláno

Ty bílý Marinemaster jsem viděl naživo v Koscomu a moc se mi líbí. Na tom bílým silikonu by byly dokonalé na subtilní ručce nějaké slečny. Já bych preferoval černý anebo tmavomodrý silikon.

Anebo tyhle:

post-617-1182704615.jpg

Odesláno
  Filipes napsal:
mno, pro ručku slečny trochu dost robustní ;)

Robustní??? Vždyť váží skoro jen čtvrt kila (na kov. tahu) a mají průměr 44 mm. !!! :thumbsup_anim:

Tuhle jsem na jedné slečně viděl (pánský) Rolex Submariner a moc jí to slušelo :speak_cool:

Návštěvník YPO
Odesláno
  Topkan napsal:
Nevíte kde se na dá mrknout na ty bílý co jsou úplně na začátku, ale v kovotahu?? Nejlíp Brno :o)

Název Ulice Město PSČ Kraj Tel. spojení

Klenotnictví František Hanák Rašínova 2/103 Brno - střed 602 00 Jihomoravský 542213541

City Watch, s.r.o. Nám. Svobody 16 Brno - střed 602 00 Jihomoravský 533420123

Odesláno
  YPO napsal:
Název Ulice Město PSČ Kraj Tel. spojení

Klenotnictví František Hanák Rašínova 2/103 Brno - střed 602 00 Jihomoravský 542213541

City Watch, s.r.o. Nám. Svobody 16 Brno - střed 602 00 Jihomoravský 533420123

dikec ;-)

Odesláno

Jenom muj maly osobni koment. Ta bila barva je moc "fashion". Nevim, jak to vysvetlit. Nosi to frajirci s ruzovejma trickama s limeckem nahoru, na sirokem kozenem pasku - od "vyrobcu" jako je Akzent, D&G, Armani, atd.

Fortis neni muj salek kavy, ale uznavam, ze ma dobre modely. Lepsi nez tenhle bily.

Proti bile samozrejme nic nemam - mam v hledacku nejaky klasicky model nebo jedny manual Zeppelin, ale tenhle Fortis ne!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Všechny příznivce značky Fortis by rád upozornil na inzerát rublice prodej: Fortis chrono quartz. Tak to tady ještě nebylo.

Dle dle dílenského zpracování když pominu tu věc že Fortis hodinky quartz nevyrábí tak tak se jedná o přinejmenším hanobení značky.

To se musí zakladatel závodu Fortis Walter Vogh snad i otáčet v hrobě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...