brnakp Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Nová Béčka Breitling Galactic 44 nevypadají ale vůbec špatně :-) http://www.breitling.com/en/models/galactic/galactic-44/technical-data/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Dobre, tych pismeniek na vnutornych lunetach mohlo byt sice aj menej, ale inak naozaj dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 .. o to Becko logo pod ruckama a jeden radek napisu min a jsou to supr hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 To béčko je na vteřinovce, to stačí uříznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Aha :-) a ja si furt rikal, kde se tam vzalo na tak divnym miste.. dobrej omyl :-) P.s. koukam na to na mobilu.. Upraveno 30. října 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Pekne, za me by jeste chtely inverzne day/date... Cerny podklad, bily font. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Na tom tahu vypadají perfektně! Díky bohu za tu lunetu. Jenom ty dny v týdnu mi tam vadí... LovecK: máš pravdu, pak by byly perfektní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2014 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Tak tento model Galactic 44 vypadá vážně děsivě . Za mně jedině modely do roku 2012 obecně u všech Bretling řad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Za mna su super, akurat ako spominate vyssie bez oznacenia alebo varianta LovcaK by bola lepsia volba ale samozrejme je to otazka vkusu. Kazdopadne sa dostali do skupinu moznych buducich v bielom a na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 200m + růžová lumi + "day" k tomu? není tam nějaké špatné logo? takhle si B tedy nepředstavuji. možná na dámskou ručku, ale tomu neodpovídá velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 nejsou vubec spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Jsou pěkný, jen nápadně připomínají BALLy, možná protože mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Nevypadají vůbec špatně. Velké logo trochu okázalé, ale jinak vůbec neuráží. Jen těch nápisů dole je až až. Za mě vcelku dobrá práce... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Na tahu super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Konečně nějaké lépe vypadající béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Krásné Béčka, za mně určitě ano! Jelikož jsem ale ulítlý na modrou, tak určitě v modré a samozřejmě na tahu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 pekne, take odlahcene seawolfy, no rozhodne bez bieleho day, ten to uplne zabija... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se