jencekgs Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Bohužel není brácha doma nebude... Mají je i na Chrono24 a cena stejná. To si delas prdel ze je vsechny mas, kloboucek Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer
jencekgs Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Ja uz se lekl:-) ale sestava dobra:-))
lukas.78 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Nebojte se vlka nic.Už hledám akční letenku na nějaký víkend do Tokia.Pokusím se také zjistit zda budou k dostání nějaké žlutáky tam (za normální cenu). Pokud ano, poletím.Stejně si dlužím dovolenou
Bushman Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Nebojte se vlka nic.Už hledám akční letenku na nějaký víkend do Tokia.Pokusím se také zjistit zda budou k dostání nějaké žlutáky tam (za normální cenu). Pokud ano, poletím.Stejně si dlužím dovolenou Tvl, to jako že bys sedl do letadla do JP jen proto, abys tam koupil digitálky? Tomu říkám chronobundus. :-) Mě by do letadla nedostali, ani kdyby v tom Tokiu dávali na letišti Bondovky zadarmo.
lukas.78 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Néé jen pro to, nejsem šílenec. Spojím příjemné (prohlídka města, kuchyně a td) s užitečným (nákup hodinek)Cosi budeme povídat, ne jeden flám je skoro stejně drahý jako výlet do JP Ušetřím játra a potěším srdce
Bushman Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Tak teď už chybí jen Rangemany s Hello Kitty...
blam Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ...další barvička Vsadím se, že už je má Wizárd objednané. I když já už jsem RangeKacíř, nějak bych je neunosil.
Návštěvník Strocek Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Tak teď už chybí jen Rangemany s Hello Kitty... ta je vzadu místo kocoura
Bushman Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Vida, to mě nenapadlo... G-SHOCK RANGEMAN Hello Kitty Limited Edition
wizard-ov Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Kua ty jsou husté, ty by mi šly k fialovému boa
bocko Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 K nejakej fialovej buzna americkej kare spicka
bladerunner Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Ad barometer na Rangeman-och: asi pred 3-4 mesiacmi som skalibroval Rangemany podľa domácej meteostanice a odvtedy este nikdy nebol udaj na kocurovi odlisny od tlaku na meteostanici (samozrejme ked je kocur pri meteostanici). Takze predpokladam, ze barometer je dostatocne presny. Píšem ťapkou.
jencekgs Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Tak jsem se tu do toho zacetl a asi budu muset kocicaky taky zkusit, tak kdyby se jich chtel nekdo zbavit, tak dejte vedet.Ps: Ty ruzove nechci:-))))
DaveG17 Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 ...další barvička a já přesně vím, kdo by to s velkou parádou unosil
Bushman Odesláno 20. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2015 No tvl, růžový hodinky, růžovou pistoli a budu králem střelnice...
DaveG17 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 No upřímně - Tori je s tou barvičkou docela královnou kdejaké střelnice Třeba to zafunguje i u tebe :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se