Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Bohužel není :( brácha doma nebude... Mají je i na Chrono24 a cena stejná.

To si delas prdel ze je vsechny mas, kloboucek

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Nebojte se vlka nic.

Už hledám akční letenku na nějaký víkend do Tokia.

Pokusím se také zjistit zda budou k dostání nějaké žlutáky tam (za normální cenu). Pokud ano, poletím.

Stejně si dlužím dovolenou  :cool02:

Odesláno

Nebojte se vlka nic.

Už hledám akční letenku na nějaký víkend do Tokia.

Pokusím se také zjistit zda budou k dostání nějaké žlutáky tam (za normální cenu). Pokud ano, poletím.

Stejně si dlužím dovolenou  :cool02:

Tvl, to jako že bys sedl do letadla do JP jen proto, abys tam koupil digitálky? Tomu říkám chronobundus. :-) Mě by do letadla nedostali, ani kdyby v tom Tokiu dávali na letišti Bondovky zadarmo.  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Néé jen pro to, nejsem šílenec. Spojím příjemné (prohlídka města, kuchyně a td) s užitečným (nákup hodinek)

Cosi budeme povídat, ne jeden flám je skoro stejně drahý jako výlet do JP :lol2:  Ušetřím játra a potěším srdce 

Odesláno

...další barvička  :eek:

Vsadím se, že už je má Wizárd objednané.  :lol2:  I když já už jsem RangeKacíř, nějak bych je neunosil. 

Návštěvník Strocek
Odesláno

Tak teď už chybí jen Rangemany s Hello Kitty...  :lol2:

ta je vzadu místo kocoura   ;)

Odesláno

Ad barometer na Rangeman-och: asi pred 3-4 mesiacmi som skalibroval Rangemany podľa domácej meteostanice a odvtedy este nikdy nebol udaj na kocurovi odlisny od tlaku na meteostanici (samozrejme ked je kocur pri meteostanici). Takze predpokladam, ze barometer je dostatocne presny.

Píšem ťapkou.

Odesláno

Tak jsem se tu do toho zacetl a asi budu muset kocicaky taky zkusit, tak kdyby se jich chtel nekdo zbavit, tak dejte vedet.

Ps: Ty ruzove nechci:-))))

• po 3 týdnech...
Odesláno

...další barvička  :eek:

a já přesně vím, kdo by to s velkou parádou unosil :lol2:

tori-nonaka-team-glock.jpg?resize=600x

Odesláno

No upřímně - Tori je s tou barvičkou docela královnou kdejaké střelnice :) Třeba to zafunguje i u tebe :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...