Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já když se vzbudím, tak první co, kouknu, kolik je... Bez hodinek jsem jak bez ruky.

Naprostej souhlas! Ale kolega mě tuhle v práci dostal. Prej to si je nesundaváš ani na sex? :-D

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Odesláno

Dobrý mohli by ste mi poradiť ,mam záujem o tieto hodinkyhttp://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-alarm-chronograph-radio-controlled-watch-gw-m5610-1er-p99954010.html ktoré by som chcel kúpiť aj z tej stránky ale neviem že či sú dobré ?

a nevie že či ta zľava ktorá je uvedená na stránke UK platí aj pre Nemecku alebo Francúzku ? lebo na UK je 60 lib. a na Nemeckej 129 eu čo vôbec nesedí za 

a aké mate  skúsenosti zo stránkou ?

za odpoveď ďakujem 

Odesláno

Naprostej souhlas! Ale kolega mě tuhle v práci dostal. Prej to si je nesundaváš ani na sex? :-D

No jasně že ne. Naopak, musím vědět, jak dlouho už to trvá, abych to zbytečně neprotahoval... Správná soulož trvá tři minuty, všech nad je už jenom prom..nej čas.

Odesláno

Bushman.

3 minuty je fakt dost. Navíc jsi mne ještě překvapil v jiném vlákně, ze kterého jsem byl úplně unesený... Bohužel asi pomalu končí. Já třeba považuji výměnu prádla v bojové vřavě za naprosto zženštilý prvek, a jako zářný příklad, hodný následování všemi armádami světa, bych uvedl skotské kilty, nošené naostro. Norská armáda, vojska na Sibiři, nebo třeba alpští myslivci by mohli mí kilt o trochu delší, ale nejvýše o 5 cm.

Odesláno

Samozřejmě, že ke kiltu jsou nejvhodnější hodinky jednoznačně Rangemany ve správném odstínu.

Odesláno

Tak samo, že ne...leda kdybych měl partnerku ve stylu "miláčku, ten tvůj prstýnek mě uvnitř škrábe...to není prstýnek, ale hodinky" :lol2:

Odesláno

Tak jsem si udělal radost a koupil jsem si box na hodinky (v lidlu za hubičku) domů jsem si donesl nejen box ale i opar. :D Takže budu muset postupně ke kocourům pořídit nějaký sourozence...

Odesláno z mého GT-P5200 pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak samo, že ne...leda kdybych měl partnerku ve stylu "miláčku, ten tvůj prstýnek mě uvnitř škrábe...to není prstýnek, ale hodinky" 2:

Tak záleží na jakým údu ty hodinky nosíš, :-D ale je fakt, že takový Rangemany už jsou docela dráždidlo.

Odesláno

Kurnik děláš jako by jsi nikdy nefistil babu :-)

Na to se prodávají speciálky :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nevím, jak to máte vy ostatní, ale já jsem zjistil, že na některé noční akce jsou ty Rangemany dost obtížně použitelné. Například na lov. Sedím na posedu a hodiny zírám do tmy. Oči mám adaptované na minimum světla (což normálně trvá tak 10 - 15 minut u zdravého oka) a čekám, jestli se ve tmě na krmelišti objeví ještě temnější silueta prasete. Pak se chci třeba podívat, jak jsem na tom s časem, tak mrknu na hodinky. Samozřejmě potmě na nich nic nevidím, tak si rozsvítím displej a to je tak intenzivní světlo, že to v tuto chvíli až oslňuje. Přečtu čas a znovu si zvykám na tmu. Nemluvě o tom, že to světlo je tak výrazné, že normálně osvítí xicht a tak se dá i zradit zvěř. Daleko lepší jsou v tomhle risemany, kde ten iluminator neoslňuje a umožňuje perfektní čitelnost. 

Docela mi to vadí, takže už je na noční lov nenosím, to se mi spíš osvědčily Seiko Monster, kde přečtu ciferník hodiny po nasvícení a přitom to neoslňuje. V běžném nočním použití to asi vadit nebude, ale konkrétně u toho lovu, kde potřebuji mít oči adaptované na tmu, tam mi to dost vadí. Nechápu, proč u téměř dvakrát tak drahého modelu je použita levnější a horší technologie podsvícení, než u těch Risemanů.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Hele záleží na druhu lovu, jestli jdeš za kočkama, tak tam to nevadí, že to hodně svítí  ;) . Je možný, že to bude levnější technologie, ale co jsem měl na protrekách iluminator podsvícení celého displeje, tak to bylo daleko horší. U Renčů ač teda osvětlení nějakou ledkou nebo co to je a ještě z boku, bych řekl, že to je nejsilnější osvětlení co jsem na digitálkách měl a jsem s tím spokojenej.   

Odesláno

Nevím, jak to máte vy ostatní, ale já jsem zjistil, že na některé noční akce jsou ty Rangemany dost obtížně použitelné. Například na lov. Sedím na posedu a hodiny zírám do tmy. Oči mám adaptované na minimum světla (což normálně trvá tak 10 - 15 minut u zdravého oka) a čekám, jestli se ve tmě na krmelišti objeví ještě temnější silueta prasete. Pak se chci třeba podívat, jak jsem na tom s časem, tak mrknu na hodinky. Samozřejmě potmě na nich nic nevidím, tak si rozsvítím displej a to je tak intenzivní světlo, že to v tuto chvíli až oslňuje. Přečtu čas a znovu si zvykám na tmu. Nemluvě o tom, že to světlo je tak výrazné, že normálně osvítí xicht a tak se dá i zradit zvěř. Daleko lepší jsou v tomhle risemany, kde ten iluminator neoslňuje a umožňuje perfektní čitelnost. 

Docela mi to vadí, takže už je na noční lov nenosím, to se mi spíš osvědčily Seiko Monster, kde přečtu ciferník hodiny po nasvícení a přitom to neoslňuje. V běžném nočním použití to asi vadit nebude, ale konkrétně u toho lovu, kde potřebuji mít oči adaptované na tmu, tam mi to dost vadí. Nechápu, proč u téměř dvakrát tak drahého modelu je použita levnější a horší technologie podsvícení, než u těch Risemanů.

no ještě že tam nebyl major ve výslužbě a neviděl to :lol2:  :lol2:  :lol2: takto prozradit svou pozici

Odesláno

no ještě že tam nebyl major ve výslužbě a neviděl to 2: 2: 2: takto prozradit svou pozici

Ona by ho manželka uklidnila

Odesláno

:lol2:  :lol2: Volové, to není akce na přežití (moje), ale myslivost. Tam jde o (ne)přežití těch prasat... 

Jinak jo, osvětlení je to co do účinnosti parádní, to souhlas. Až moc právě. 

A ženský se na digitálky neloví, jestli chcete poradím vám jinej přístroj, na kterej berou jak můry na světlo. 

Bankomat.

Odesláno

Ona by ho manželka uklidnila

no ona by manželka držela majora ve výslužbě za ruku a mačkala by mu ji,aby se Bushman neprozradil na posedu :lol2:  

Odesláno
a0c96b43b07aefef800d5251dc9cc17d.jpg boxik na hodinky od ježuchy :-D
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...