junix Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 (upraveno) před 10 hodinami, Strocek napsal: S tim fénem bych to neviděl jako dlouhodbější řešení, a divil bych se kdyby se ti to tam neukázalo znova. Takže já bych je do toho Fastu klidně poslal nebo přes toho hodináře, protože by mě to vnitřně sralo, aby to dali pořádně do cajku. Klidně bych se nebál jim napsat mejla, že mám takovejhle problém co s tim. Poslední dobou co jsem řešil po mejlu, tak byl vždycky každej ochotnej cokoliv vyřešit/poradit. Uvidime, ale pokial sa tie hodinky neplnia nejakym internym plynom, alebo neposkladaju vo vakuu, tak je to to iste co spravim aj ja doma s fenom. Ved, ina moznost predsa nie je.Ja netvrdim, moze sa to zopakovat, ale to sa moze aj ked to dam do servisu. Jedine potom, este mozem dat vymenit tesnenia...ale u hodiniek, co maju 3 roky, a malokedy som ich daval z ruky dole....sa tam vlhkost mohla dostat, ci uz z vane, sprchy sauny.. K tomu rozobratiu, jasne ze to nie je jadrova fyzika, ale v obchode kde ti max vymenia bat a skratia remienok to asi nespravia, resp nechce sa im...preto radsej som bol na servis odkazany, alebo potom doma. Volil som druhu moznost, aspon viem, co som som spravil. Upraveno 15. listopadu 2020 uživatelem junix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Třeba to pude tim fénem. Ty hodinky stojej nový osmičku a starší čtyřku nemá cenu řešit provizorní opravy. Já bych chtěl mít klid, tak bych to dal do servisu kde to dělaj. Kdybych si to rozebíral já, tak bych taky mohl řešit, že sem něco poškrábal, urval, strhnul, ztratil.. atd. To těsnění bych dával dycky nový, jednak to nebude zas taková pálka a protože to starý už tam bylo nějakou dobu, tak může (spíš bude) nějak zdeformovaný, tak aby těsnilo tak jak má. Ale já hodinky neopravju, takže nevim, ale budu ti držet palce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junix Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Suhlasim,ak by som ich rozobral tak ano..dal by som do servisu,ale oprava moja spocivala odkrutit 4 sroby, dal dole plech, vyfenoval,utrel bordel, zasroboval hotovo...nic sa nevyberalo a nerozoberalo..iba tak..ved uvidime..zatial drzia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junix Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Ahojme...tak nakoniec som ich dal do Fastu, nech ich poriadne prezru....pretesnili ich komplet, vysusili poskladali...ale vsimol som si, ze na pod sklickom mam jedno zrnko prachu...nie je ani vidiet...ale ja som vsimavy. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejavu69 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Na tyto hodinky musí být fakt srdcař. Snažím se je prodat už cca 3 měsíce a furt nikdo A to je přitom nabízím za "hubičku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakota Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Kolik to je ta "hubička?"Odesláno z mého BLA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejavu69 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) 5500 - myslím že za stav vs stáří je to hezká cena. Ale vše je o dohodě Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem dejavu69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 A jaka verze? To vis ono kdyz Rangemany koupis novy za 7000,- tak se lidem asi moc nechce dat jen o trochu min. Ja na ne nedam dopustit mam ctvery vcetne novych GPR a jsou to nejlepsi hodinky. Delam s nima uplne vsechno a na nic si nestezuji, strelba, svarovani, plavani apod. za me nejlepsi a nejuniverzalnejsi pocin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakota Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 5500,- se mi zdá hodně. Mám tři roky GW-9400-1ER, a stály mě úplně nové 5800. Ale přidávám se k tomu, že jsou to super hodinky, téměř nezničitelné. Odesláno z mého BLA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejavu69 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jsou to "3" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Zrovna je mam na ruce Bohuzel zrovna tyhle maji nejhorsi citelnost coz nekomu muze vadit. Myslim ze kdyz budes prodavat za 4000,- tak hned budou pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejavu69 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jj, vím, někdo to vzpomínal... U takové ceny bych pak už právě přemýšlel, jestli si je nenechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejavu69 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Tak nakonec to dám o litr dolů a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejavu69 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Tak už jsou fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Mam otazku. Ked a na rangemany pozeram priamo, tak su cisielka menej kontrastne ako pri pohlade trosku z boku. Je to aj u Vas tak a ci to je normalne ? Dakujem Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 16 minutami, Milan napsal: Mam otazku. Ked a na rangemany pozeram priamo, tak su cisielka menej kontrastne ako pri pohlade trosku z boku. Je to aj u Vas tak a ci to je normalne ? Dakujem Milan ... tady se mi to ještě nestalo, ale podobně se chová display když je slabá baterie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Bateria je stale na H, ale mozno je to len opticky klam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Zdravím všechny a doufám, že neřeším již řešené ... Zastesklo se mi znovu po kocourech a narazil jsem na varianty Rangemanů "Love The Sea & The Earth" Jedná se pouze o barevné varianty (limitky) nebo se nějak liší i funkcemi??? Díky za odpovědi ... Každopádně jim chybí kocour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jen limitka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Prodat Renče je hodně na pováženou . Jak píše batoo, je to jenom v barvě. Některý barevný komba nejsou vošklivý, ale bál bych se vokoukání, takže já dycinky černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se