Bushman Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Jak je možný, že se na obou Rangemanech liší čas vzájemně o šest sekund?!!!!! Ani jedny nejsou synchronizovaný!!!!! To je šlendrián tohleto...a ještě se tím chlubit....!!!!!
kabik Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 ... já věděl, že to u Tebe neprojde ...zde je snad vše OK
Bushman Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Teda to je krásný zátiší... Tohle bych chtěl mít doma, jen bych nevěděl, co dřív na ruku.
Tector Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Teda to je krásný zátiší... Tohle bych chtěl mít doma, jen bych nevěděl, co dřív na ruku.Když Ty frogy tak hezky vyčnívají .)
Bushman Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Ale jsou takové zvláštní, to zrovna není můj šálek... Ovšem mít doma takovouhle rodinku, svoje místo by si taky našly.
Bushman Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Ty woe, to mu říkám pocit, vzít do jedný ruky rangemany, do druhý Citizeny, oboje samozřejmě rádiovky... a kochat se, jak je ten čas na vteřinu přesně stejnej... K tomu si změřit tlak (ne svůj, atmosférickej :-) )... Tomu říkám večer....
Bushman Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Tady to chcíplo a nikdo už nesynchronizuje. A nejhorší je, že já mám chuť prodat Rangemany...
spineshank Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 ... já věděl, že to u Tebe neprojde ...zde je snad vše OK 137985346144956248227_130922_1.jpgsuper kousky,hlavně ty Frogy
Orbb Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Kdo nesynchronizuje s nama, synchronizuje proti nam A proto kratke shrnuti jak si to pamatuji:1) prelestit kocoura (dulezite!! bez toho vubec nevychazet z domu a neukazovat se ani na forech)2) synchronizovat (kdo nesynchronizoval=automaticky kacir, upalit bez vyjimky)3) kalibrovat (kdo nema zkalibrovano jako by nebyl)4) zkontrolovat krivku tlaku, jak neni rovna, aplikovat bod 35) kontrola severu, jak sever neodpovida, posunout planety viva la casio
Sphinxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Tady to chcíplo a nikdo už nesynchronizuje. A nejhorší je, že já mám chuť prodat Rangemany...Co blbneš? Proooč? Rangemany jsou naopak moje definitivní Géčka. Nic jinýho z plasťáků nechci.
Bushman Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Kdo nesynchronizuje s nama, synchronizuje proti nam A proto kratke shrnuti jak si to pamatuji:1) prelestit kocoura (dulezite!! bez toho vubec nevychazet z domu a neukazovat se ani na forech)2) synchronizovat (kdo nesynchronizoval=automaticky kacir, upalit bez vyjimky)3) kalibrovat (kdo nema zkalibrovano jako by nebyl)4) zkontrolovat krivku tlaku, jak neni rovna, aplikovat bod 35) kontrola severu, jak sever neodpovida, posunout planety viva la casio Hezky jsi to shrnul, líp bych to nenapsal. Hlavně přeleštit kocoura! Toho na dýnku, ne aby si to někdo nějak divně vykládal! Navíc Rangemany bez kocoura, to ani nejsou pořádný rangemany, ale nějaký fejký čínský. Žlutý...
spineshank Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 tak to jsem s tím kocourem pochopil špatně jak to tak čtu
Bushman Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 To jsem si myslel, že se najde někdo, kdo za tím bude hledat kdo ví co
wizard-ov Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Navíc Rangemany bez kocoura, to ani nejsou pořádný rangemany, ale nějaký fejký čínský. Žlutý... Volal mne někdo ?Kua ti dám fejky... to jsou moje definitivní (anžto je nikdo za ty prachy nekoupí)
Bushman Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Se nediv, že nekoupí, když nemají kocoura... pořádně naježenýho.
spineshank Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 tak já bych mohl,kocoura leštím relativně pravidelně
Bushman Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Je to ještě diskuse o hodinkách?
Bushman Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V noci se vzbudim, bylo po třetí hodině, kouknu na hodinky a nevidím ikonu... Polilo mě horko, jak to, že nesynchronizovaly? Vždycky je to v 3:02, tak co dneska? Mačkám na všechno možný, tlak OK, sever na severu... Ne nemohl jsem usnout, pak jsem upadl do horečnatého polospánku a ze sna mačkal na hodinky... Ráno se vzbudim, ikona tam je! Tak mi tohle někdo vysvětlete, to mi někdo úmyslně ruší signál!!
Bushman Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Jasně, hodinky nikdy nesundávám, bez nich jsem nervozní. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se