Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tak a jsou doma.... to byla doba... Slibuji, že je neprodám, jinak ať se na místě propadnu do Severní Koreje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Konečně můžu vyrazit do buše... Mám vše potřebné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Pěkně, asi si je taky koupím. Mimochodem, koukám - přebíjíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Nepřebíjím, dám tak do 1000 nábojů za rok a víc než půlka z toho je devítka Luger, to se dá utáhnout. Kupuju si švýcarské Geco, pořád mám doma nějakou zásobičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Odpověď na dotaz neholobytové verze Rangemanů z Hodinky 365: v ČR je opravdu k dostání pouze varianta s klasickým řemínkem bez výstuže. V modelové řadě Rangeman je zobrazován tento řemínek pouze v rámci marketingových kampaní značky, nelze tedy u tohoto typu daný řemínek objednat (vůbec se nevyrábí). Není to zcela pravda, jak tady víme, vyrábí a koupit se dá, ale ne u nás. Ovšem paní nebo slečna byla velmi ochotná a za snahu má u mne bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tak a jsou doma.... to byla doba... Slibuji, že je neprodám, jinak ať se na místě propadnu do Severní Koreje. ... a bacha, ten chlapec se s tím ňák moc nesere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Má to spoustu ovládacích prvků. Naštěstí je k tomu perfektní českej návod, fakt se pochlapili, nic odfláknutého, paráda. Už jsem málem zapomněl, jak se s nima dý vyhrát. Jdu přeleštit kocoura... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Gratulace..ať ti DLOUHO dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Ked budes mat cas tak sem mozes hodit ten cz manual :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Gratulace..ať ti DLOUHO dobře slouží Postřehl jsem snad ironii v Tvém příspěvku? Kdepak, tyhle jsou definitivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 ...ty tlačítka ala palička na maso mně taky ňák chyběj..., jdu taky opět do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 No jo, palička na maso, fakt že jo :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Mně spíš připomínalo odjakživa to prostřední tlačítko světla tak trochu klitoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Jenom zíram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Přece jen už sem trochu antikvární jinoch, tak sem si pro jistotu klitoris vygůglil, ale fakt nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 (upraveno) Napadlo mě to hned když jsem viděl Rangemany poprvé a od té doby jsem se toho spojení nezbavil, spíš se divím, že to nenapadlo i někoho jiného...a nejhorší na tom je, že to vlastně myslím zcela vážně EDIT: nerad bych to nějak rozváděl do extrému, prostě mi to tak přijde, berte to jako názor, nic víc, nic míň... Upraveno 26. února 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Jsem asi teda nějakej zaostalej, no :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 To asi jo, ale nejhorší na tom je, že kamenovat tady budou mě :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Máš moc bujnou fantazii, vidíš ve všem klitoris, i v paličce na maso :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se