Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 No jo, to je fakt...ale mě by zase nenapadla ta palička na maso a taky to má něco do sebe :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Na mě totiž žena často vytahuje právě tu paličku na maso.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Postřehl jsem snad ironii v Tvém příspěvku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Notypyčo chvilku tu nejsem a hnedle todleto...Chilliluk má asi jahodový týden, bo je nějaký nevybouřený ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Jen do mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Ať koukám jak koukám, je to palička na maso. Přece si nebudu rozsvěcovat klitorisem. :-) Teď se nabíjejí na okně, protože jsem včera vytřískal baterku až na medium, prostě nová hračka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Ked budes mat cas tak sem mozes hodit ten cz manual :-) No ono je toho fakt hodně, to spíš když by byl zájem o něco konkrétního, tak ten kousek naskenuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Přece si nebudu rozsvěcovat klitorisem. :-)Normálně vidím vážného zájemce o Rangemany, jak to tu čte a Chilliluk: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Debatu kolem klitorisu bych taky asi ukončil ve vlákně o těchto hodinkách ... a protože jsem si dával nějaké fotos do galerie, tak jedno nesmí chybět ani zde. Včera si hodinky zkoušel můj kamarád a musím říct, že na malou ruku fakt nejsou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Jedna věc mi není zcela jasná - východ a západ slunce se zobrazuje podle nastaveného domovského město. Já si ale můžu zadat libovolné zeměpisné souřadnice a pak se ukazuje čas východu a západu pro toto místo. Je tam ale poznámka, že pokud si např. zobrazím čas východu a západu pro jiné město, musím to pak vrátit na to své domovské město, jinak se mi bude blbě zobrazovat čas. Ale jestli se to týká i těch ručně zadaných souřadnic, to mi z toho jednoznačně nevyplývá. Podle mne by mělo jít, že čas běží normálně podle nastaveného města (třeba Berlín) a časy východu a západu podle konkrétních navolených souřadnic. Zkoušel jste to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Kdo chce voskenovanej návod v češtině tak do SZ mejla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Normálně vidím vážného zájemce o Rangemany, jak to tu čte a Chilliluk: Máš pravdu...ale pořád jsem se ještě nevyrovnal s tím okleštěným illuminátorem. Vypadá to jako drobnost, ale jsem v tomhle ze starý školy. Je to jako přistoupit na nealkoholický pivo. Pořád se to jmenuje pivo, ale už nemá smysl ho pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Nové modely: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Safra, safra, začínaj se mi líbit i ty zelený Rangemany ... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 No konečně zeleňochy s normálním displejem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Tak ty zelený jsou parádní. Jenže to tu stejně nebudou prodávat. Pokud jo, tak jsem v prdeli. To už doma neukecám...Proč sem ty fotky dáváte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOUPA Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Skoda ze je maskovanej jen pasek kdyby bylo i pouzdro hodinek vypadalo by to lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 No nevim, moc mě ta zelená nebere ani urban camo. Není nad černou univerzální klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Mě ta zelená jo. To bude tím, že jsem zelenej mozek s modrou knížkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se