Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Debatu kolem klitorisu bych taky asi ukončil ve vlákně o těchto hodinkách ... a protože jsem si dával nějaké fotos do galerie, tak jedno nesmí chybět ani zde.

Včera si hodinky zkoušel můj kamarád a musím říct, že na malou ruku fakt nejsou :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedna věc mi není zcela jasná - východ a západ slunce se zobrazuje podle nastaveného domovského město. Já si ale můžu zadat libovolné zeměpisné souřadnice a pak se ukazuje čas východu a západu pro toto místo. Je tam ale poznámka, že pokud si např. zobrazím čas východu a západu pro jiné město, musím to pak vrátit na to své domovské město, jinak se mi bude blbě zobrazovat čas. Ale jestli se to týká i těch ručně zadaných souřadnic, to mi z toho jednoznačně nevyplývá. Podle mne by mělo jít, že čas běží normálně podle nastaveného města (třeba Berlín) a časy východu a západu podle konkrétních navolených souřadnic. Zkoušel jste to někdo?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Normálně vidím vážného zájemce o Rangemany, jak to tu čte a :eek:

Chilliluk:   :cheers:

Máš pravdu...ale pořád jsem se ještě nevyrovnal s tím okleštěným illuminátorem. Vypadá to jako drobnost, ale jsem v tomhle ze starý školy. Je to jako přistoupit na nealkoholický pivo. Pořád se to jmenuje pivo, ale už nemá smysl ho pít  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...