wizard-ov Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 zpět nových tady asi moc nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 no myslel jsem si to,ale říkal jsem si že ty bys byl schopnej je nový zase objednat jsou parádní,doufám že už je nepošles dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Já už jen tiše zírám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Taková specialitka se nemá pouštět:-) Už je nikomu neprodávej Včera jsem viděl Rangemany poprvé na živo a opravdu mě mrzí, že moje ruka je "stavěná" max na G-5600:-( Rangemany vypadaj skvěle:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Já taky nemám ruku dělníka z pily, ale Rangemany na nich sedí dobře, bych se té velikosti tolik nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Ještě že jsem si je zase koupil, včera jsem v lese použil kompas abych se ujistil, že sever je pořád tam, kde celou tu dobu před tím, kdy jsem tam chodil bez rangemanů. A co myslíte - byl tam! Akorát jsem si tím výšlapem na kopec pok..vil křivku tlaku a až pozdě mě napadlo požít konečně taky ten altimetr. Tka třeba dneska no. Kocourům zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Panove, stava se mi, ze od 45te vteriny se display do 50te zesvetli a pote zase do normalu. Slyseli jste o tom uz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Já snad všechno prodám. Od tý doby co jsem pochystal Renčmeny, tak nenosím nic jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Panove, stava se mi, ze od 45te vteriny se display do 50te zesvetli a pote zase do normalu. Slyseli jste o tom uz?Já myslim, že bys to už neměl hulit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Strocek: myslim to naprosto vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Teď jsem si to 2x (pro sichr) kontroloval a displej mám pořád stejnej a o takový závadě jsem ještě neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Panove, stava se mi, ze od 45te vteriny se display do 50te zesvetli a pote zase do normalu. Slyseli jste o tom uz?asi sporic displaye:-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 https://youtu.be/ikkQojyzTEQsnad to bude videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Nic takového jsem nikdy neviděl, to je jasná reklamace. Jestli to dělá v každé minutě, nebude problém vadu ukázat. Jak je nabitý akumulátor - není to z videa vidět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 to asi bude limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 No já to mít na svých, tak bych z takovýhle limitky byl pěkně nasranej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Nic takového jsem nikdy neviděl, to je jasná reklamace. Jestli to dělá v každé minutě, nebude problém vadu ukázat. Jak je nabitý akumulátor - není to z videa vidět? full Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Tak to je fakt nějaká vada. Do reklamace s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 to asi bude limitka pokud by byl zajem nazvem to treba Dimming Rangeman a udelam cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se