Bushman Odesláno 12. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Synchronizovaně, samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Děcka, já su asi blbý, ale jak to kurde kalibrujete? :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 No čas se nám kalibruje, resp. synchronizuje sám. Ale můžeme si kalibrovat kompas, výškoměr, barometr... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Děcka, já su asi blbý, ale jak to kurde kalibrujete? :lol2: :lol2:Tož už jsi tu ňákou chvliku abys věděl, ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tož už jsi tu ňákou chvliku abys věděl, ne? :DTohle mi nejde nastavit, ať kalibruju jak kalibruju..... furt malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Takže to jsou vlastně hodinky na kok ot...Tvl my jsme tu ale banda ouchylů - to se nebavím o klitorisím tlačítku na světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Taky jsem zvědavej, jakej orgán na těch Rangemanech ještě objevíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 já: smích u laptopu ta moje: "čemu se tak blbě tlemíš? " já: "to bys nepochopila, nebo vlastně ano a o to je to horší.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 To ta moje nám tady říká úchyláci už dávno. A jenom proto, že občas prodáme nebo koupíme hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tož už jsi tu ňákou chvliku abys věděl, ne? :DTVL Gougy ten na to čumí, jak Bulhar do míchačky ... v tomto ohledu já jsem v klidu :lol2: . Ale já hodinky zkalibroval jednou a nazdar babi ... ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Na co pak toho kocoura máš, když si s ním nehraješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Kterýho myslíš Bušmene ? Nebudeme zase zabíhat do anatomie, viď :lol2: ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 No toho na dýnku samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOUPA Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Tak ted objednano na EgoHodinkách za 7132kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 S inverzním displejem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOUPA Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Klasiku.http://www.hodinkyego.cz/hodinky/23748-casio-gw-9400-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 To je dobrá cena, já za ně dal 8390 v Koscomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Koscom dává slevu 10%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 jo vidíš vo tu sem si vlastně řekl, takže o tu sem to měl vlastně levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pastovic Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Tak už taky konečně týden leštím Kocoura. Sláááva. Do své sbírky ke GX56 a GW7900RD a jedněm Protrekum jsem přidal i Kocoura (klasika v černé). Jsem nadšen, jen mi teda vadí spona na řemínku, oproti GX je to bída. Velikostně taky ok, jen jsou menší než GX, což sem nečekal, ale neva. No a první chytání signálu rádia, to bylo peklo. Tam kde se 7900 chytají do 3minut tak Range nic. Ale další den už ok. Synchro proběhlo hned vedle 7900 ve stejnou dobu, takže už sem klidnej. (foto srovnání všech tří posléze). Jinak teda další letošní cíl jsou pro mě nějaké A1000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se