Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No přesně, navíc si představ, že jsem večer schovanej v keři a na dálku mě prozradí třeba žlutej řemíneks nápisem jako kráva "CARBON FIBER"... Jedině nenápadný, černý, nelesklý poctivý holobyty! :-) 

Odesláno

K o k o t i...  :lol2:  počkejte, až se Vám utrhnou ty hnusné resin strapy, jak jimi zadrhnete o výstroj. Já mezitím budu pomocí svého karbonfíbru tahat tanky z bahna  :cheers:

Návštěvník Strocek
Odesláno

Ty vole já snad včechno prodám a nechám jenom Renčmeny, nenosím nic jinýho.

Jedna s kafíčkem 

post-26998-0-41893700-1429280732_thumb.jpg

Odesláno

Kvůli těm blbejm tankum v bahně sem si prsknul pivo na monitor. Ten karbonfíbr je fakt jen pro zlost. Ať žije holobyt.

Odesláno

A navíc, my co máme holobyty, tak si za dlouhých nocí v divočině můžeme leštit kocoura... Ale ty načančaný karbonfíbry žádnýho kocoura nemají... Co se pak dá tak leštit, že jo... 

Odesláno

No na to nemám co říci. Uznávám, že mít Kocoury bez Kocoura a ještě to považovat za výhodu je blbost. Jdu se oběsit ba karbonfíbru :-)

Odesláno

HA! Já mám karbonfíbr a i kocoura na dýnku! :D

Odesláno

Koupil zde na fóru GW-9400NVJ :)

Odesláno

Já jsem se totiž po tom pídil a odpověď dovozce byla, že v česku se tahle verze vůbec neprodává a nelze objednat. Takže jedině z venku nebo z druhé ruky. Ale chtěl jsem kocoura hezky od kotěte, tak jsem vzal holobyt. :-)

Odesláno

Já jsem se dokonce v Koskomu ptal jestli lze dokoupit ty karbonfíbry zvlášť. Říkal že jsem první kdo se na to u G-Shoků ptá a že kdyby to šlo tak by to stejně bylo tak drahý, že by se mi spíš vyplatilo koupit víc obyč řemínků.

Návštěvník Strocek
Odesláno

HA! Já mám karbonfíbr a i kocoura na dýnku! :D

To je dobrý, ale mi zase vidíme kolik je hodin  :)

Odesláno

To je dobrý, ale mi zase vidíme kolik je hodin  :)

No ale to já přece taky :D

Odesláno

V jednom z nejobjektivnějších testů pevnosti hodinkových bezelů, který je oblíbený zejména v australském buši, opravdu těsně vyhrál karbonfíbr. Test spočívá v tom , že se bezelem sváží konce ocasů dvou samců klokana rudého, a měří se čas, kdy se zvířata oddělí. Triumf karbonfíbru je však trochu diskutabilní, protož jedno z frustrovaných zvířat zapomnělo na svůj býložravecký původ, a osvobodilo se tak, že ukouslo kolegův ocas.

Odesláno

Během testu ovšem došlo k incidentu s ochránci zvířat, kdy byl klokan přivázán karbonfibrem za přední končetinu ke stromu a čekalo se, za jak dlouho se osvobodí. Klokan se však nemohl pásku zbavit a nešel mu ani překousat díky pevnosti karbofíbrového bezelu. Nakonec se osvobodil tak, že si raději ukousal tlapu, za kterou byl uvázán. Test byl proveden na 4 klokanech a jedné blonďaté klokanici. Zatímco klokanům travlo asi 10 minut, než se dostali ze zajetí karbonfíbru za cenu chybějící přední končetiny, blonďatá klokanice měla po půlhodině užrané tři končetiny a stále byla uvázaná u stromu. Test byl na nátlak ochránců ukončen. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...