DaveG17 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Dneska mi přišel balíček ze Singapuru a v něm nějaký naježený kocour :-) Se nedivím, týden zavřený v krabici...koho by to nenas.lo )Je mi jasné, že by mě Bushman chtěl upálit jako kacíře, kdybych okamžitě neprovedl synchronizaci - takže hlásím, prošlo to hladce a na počkání.Ale:1) nastavil jsem si domovské město na Berlín a letní čas na "auto" - přesto hodina mimo...musel jsem dát DST na ON. Proč nefunguje AUTO???2) teploměr - na ruce ukazoval 28,8 stupňů. Po sundání to klesalo, ale skutečná teplota (24,1) naběhla až skoro po hodině. To mě ale hodně zklamalo - taky vám tak dlouho trvá, než to ukazuje něco blízko realitě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Ten teploměr je normálka, upozorňuje na to i manuál. V podstatě je to při nošení na ruce zcela nepoužitelné.Ale ten kocour.... ten všechny nedostatky hravě vyváží... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 A s tím letním časem - jestli máš město Berlín a DST na Auto, tak po příští synchronizaci by se to mělo srovnat, aspon mě to tak funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Rangemany už jsem vlastnil, stýská se mi po nich, plánuji se k nim zase po prázdninách vrátit, ale nějak se mi vkrádá myšlenka, že by ani Protreky PRW 3500 v základu nebyly marný.... váš názor? (ikdyž nevím, jestli na tomhle vlákně budete nestranní..)) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Ha, Bushman měl pravdu, dal jsem večer AUTO u DST a hned ukazovaly o hodinu blbě. Ráno ale vše OK! Šikulky jsou to...FranaD: těm Protrekům oproti Rangemanům chybí asi jen kocour, ne? Vypadají trochu civilněji a líbí se mi, že na ně pasuje standard 22mm pásek. Zbývá je jen najít za dobrou cenu, protože koucoura koupíš za 210 USD i s poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 ikdyž nevím, jestli na tomhle vlákně budete nestranní.+1 To opravdu nemůžeš čekat - tady jsme všichni leštiči kocourů. Navíc protreky vypadají nudně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Všichni ne - ty jsi odpadlík od víry pravé. A o to hůř, že trojnásobný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 ... koukám, že OSTRAVACI se rozjeli , uniklo mi něco?? A ještě jeden asi hloupý dotaz na Petra - liší se "holobyty" ještě něčím jiným, nebo jen chybícím carbonem v pásku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Holobyty jsou jediný pravý kocouři. Žluťoučký verze mají sice na pásku nějaký podivný nápisy, ale nemaji co? No kocoura.... A kompas jim ukazuje místo severu azimut do Modrý ústřice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Já tam mám teda sever Ale abych se přiznal, mám doma i kocoura. Nedal bych pryč ani jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Jakou mate krivku zlaku, kocouri? Ja ted hodne nosim seika petky a hodinky mam doma za oknem jako meteostanici. A krivka tlaku je krasna, spojita, tak se mi to libi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Za oknem možná, ale v šumavském buši žádná sláva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 To je ještě dobrý. Když s nimi jedu do práce, tak ten výškový rozdíl udělá to, že křivka ulítne úplně mimo displej a mám tam pak jeden jediný bod, poprvé jsem na to čuměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Už z vás magořím. Chtěl jsem vyfotit krásně spojitou křivku ráno. Pak jsem si všiml, že nejsou synchronizované! Zkusil jsem ruční, ale vyskočil ERR, tak jsem letěl do práce. Až teď můžu bez obav konečně předstoupit a ukázat křivky Mimochodem - jak si vysvětlit ty skoky? Hodinky ležely doma ve skříni, žádné změny nadmořské výšky! Upraveno 2. července 2015 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Jsou to prostě změny tlaku vzduchu vlivem změn v počasí. Řekl bych, že je to naprosto normální. Myslím, že každý dílek horizontálně představuje 2 hodiny a vertikálně 1 hPa. Právě proto se musí výškoměr často kalibrovat, protože hodinky přepočítávají tlak vzduchu na nadmořskou výšku. Tlak se ale neustále mění i v rámci stejného místa, a tak hodnoty výšky nebývají už několik hodin od předešlé kalibrace příliš přesné, i když se s hodinkami nehýbalo a ukazovaly původně výšku správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 GW-9400FBJ-4JR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Pro Bushmana - to je křivka, co? :-) Dnešní bouřka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 @Ronny21 - ne je tam jen rozdíl v tom strapu...Ale koukám, že vám tu začalo dobře mr*at s těmi křivkami si asi taky pořídím holobyty abych patřil do party.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 ...tlakomer hlááási pááád.... Píšem ťapkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Taky jsem měl křivku sestupnou jak prase... těsně před bouřkou. A teď jsem vymyslel další hovadinu - strkám kocoury do výdechu klimatizace v různých autech, kde se vezu a měřím teplotu vzduch při nastavení klimy naplno. Zatím rekord byl 7 stupňů Celsia při venkovní teplotě 33. Pak jsem s nima vylezl z auta a orosily se - ale jen z venku, jinak je jim to fuk a nic jim nevadí. Prostě s kocourama se člověk nenudí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se