Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Ale koukám, že vám tu začalo dobře mr*at s těmi křivkami  :lol2:  si asi taky pořídím holobyty abych patřil do party....

Hehe, to víš, takovou srandu s roládama nezažiješ :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale koukám, že vám tu začalo dobře mr*at s těmi křivkami  :lol2:  si asi taky pořídím holobyty abych patřil do party....

Hehe, to víš, takovou srandu s roládama nezažiješ :clap:

Odkaz ke komentáři

Dejve, rolády jsou už dávno minulostí....teď zase brousím v mrzkých a dekadentních vodách (Steinhart, low cost Seiko apod). Abych se nestyděl chodit mezi lidi tak jsem si koupil jedny Omegy PO 8500. Ale holobyty Rangemany si asi ještě toto léto pořídím, i kdyby kvůli tomu abych tady s váma studoval křivky.

Odkaz ke komentáři

Tak váhám, snažím se kocourovi vyhnout. Na ebay se dá pořídit do pěti českejch na stole za holobyt. A teď tam najdu tohle za něco málo přes 14 :

post-673-0-52110500-1436482322_thumb.jpg

Ještě jsem ale pevnej. Zeptám se jen tak ze sportu kolik by stál na to ten zelenej bezel ve fastu  :nuke:

Odkaz ke komentáři

Holobyt ze skywatches za 210 USD. Žádné clo. Objednal jsem bez krabičky (ta je za příplatek 5 USD), došlo to v plném balení i s krabičkou. Celkem teda 5 209 Kč. Doufám, že mi tohle někdo omlátí o hlavu, až je budu chtít za 5 prodat :lol2:

Edit:

Bocko - gratuluju k přírůstku. Inverzní displeje jsem nikdy moc nemusel, ale vypadají pěkně. Takové "hardcore military".

Upraveno uživatelem DaveG17
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Hoši, tak jsem taky oficiálně členem klubu, dneska jsem si udělal výlet do Strakonic, samozřejmě jen tak za hodinkama...no a v jednom obchůdku měli krásný obyčejný pozitivní Holobyty za 8390,- Kč...a já teda že si je prohlídnu, aniž bych pomyslel, že bych je kupoval. Jenže oni jsou v reálu tak pěkný, a když jsem se ze srandy zeptal na slevu a bylo mi k mému úžasu vyhověno a udělena sleva 10 %, byl jsem tedy dost nalomenej..no a pak jsem ještě uviděl starý dobrý CMD-10 za nějakých 690,- ...a že prý, když vezmu Rangemany za těch 7550 po slevě, dostanu k nim ty CMD-10 jen za pětikilo. No co myslíte...už mám doma oboje  :D

post-12565-0-36729800-1436545555_thumb.jpg

post-12565-0-66938000-1436545551_thumb.jpg

...za necelé dva týdny vyrážím na dovolenou do Maďarska do termálů, tak budu mít s sebou pěkný hračky. Rangemany do bazénů a CMD-10 na škodolibé přepínání televizí v hotelu a restauracích  :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

T2: Ty CMD-10 jsou parádní, ale musím přiznat, že Rangemany mě teď berou mnohem víc - ať je to jak chce, digitálky pro mě vždycky měly smysl hlavně kvůli funkcím, takže čím víc toho umí, tím líp - tohle Rangemany splňují perfektně, člověk se s nimi nenudí :)   

Odkaz ke komentáři

Chilliluk

Z toho krámku mám Rangemany také. :clap: Pan hodinář je čistě, ale opravdu jen čistě náhodou před Vánoci objednal, kdyby si je "někdo" chtěl jen tak úplně nezávazně prohlédnout a vyzkoušet. Říkal jsem si, že tak ošklivé digi-plasťáky, navíc s rozježeným kocourem na dýnku nikdo nekoupí, tak jsem se tedy obětoval. :frusty:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...