bocko Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 chlapci ako to tu tak čítam, tak sa teším na zajtra, pretože ich budem mať konečne doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Ale koukám, že vám tu začalo dobře mr*at s těmi křivkami si asi taky pořídím holobyty abych patřil do party.... Hehe, to víš, takovou srandu s roládama nezažiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Ale koukám, že vám tu začalo dobře mr*at s těmi křivkami si asi taky pořídím holobyty abych patřil do party.... Hehe, to víš, takovou srandu s roládama nezažiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Dejve, rolády jsou už dávno minulostí....teď zase brousím v mrzkých a dekadentních vodách (Steinhart, low cost Seiko apod). Abych se nestyděl chodit mezi lidi tak jsem si koupil jedny Omegy PO 8500. Ale holobyty Rangemany si asi ještě toto léto pořídím, i kdyby kvůli tomu abych tady s váma studoval křivky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 ... kurňa chlapi, kocouří křivky dobrý, ale léto se nabízí i ke studování podstatně zajímavějších křivek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 leštit kocour se dá u všeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 A je to doma, už si len naštudovať tie krivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Tak váhám, snažím se kocourovi vyhnout. Na ebay se dá pořídit do pěti českejch na stole za holobyt. A teď tam najdu tohle za něco málo přes 14 :Ještě jsem ale pevnej. Zeptám se jen tak ze sportu kolik by stál na to ten zelenej bezel ve fastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 ... pěkný, ale není to kocour!!! (PS: nevím jak umíš vyřešit dovoz, ale normálně se musí platit ještě daně a clo navíc ...; já to dokázal u holobytů z USA komplet cca za 6k) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Holobyt ze skywatches za 210 USD. Žádné clo. Objednal jsem bez krabičky (ta je za příplatek 5 USD), došlo to v plném balení i s krabičkou. Celkem teda 5 209 Kč. Doufám, že mi tohle někdo omlátí o hlavu, až je budu chtít za 5 prodat Edit:Bocko - gratuluju k přírůstku. Inverzní displeje jsem nikdy moc nemusel, ale vypadají pěkně. Takové "hardcore military". Upraveno 10. července 2015 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Hoši, tak jsem taky oficiálně členem klubu, dneska jsem si udělal výlet do Strakonic, samozřejmě jen tak za hodinkama...no a v jednom obchůdku měli krásný obyčejný pozitivní Holobyty za 8390,- Kč...a já teda že si je prohlídnu, aniž bych pomyslel, že bych je kupoval. Jenže oni jsou v reálu tak pěkný, a když jsem se ze srandy zeptal na slevu a bylo mi k mému úžasu vyhověno a udělena sleva 10 %, byl jsem tedy dost nalomenej..no a pak jsem ještě uviděl starý dobrý CMD-10 za nějakých 690,- ...a že prý, když vezmu Rangemany za těch 7550 po slevě, dostanu k nim ty CMD-10 jen za pětikilo. No co myslíte...už mám doma oboje ...za necelé dva týdny vyrážím na dovolenou do Maďarska do termálů, tak budu mít s sebou pěkný hračky. Rangemany do bazénů a CMD-10 na škodolibé přepínání televizí v hotelu a restauracích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Dave G17, vďaka, ano pôvodne som ich v tejto farebnej moc nechcel a už vôbec nie negatívum, hold čo je doma to sa počítá Chilliluk : tie CMDčka to je brutál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) CMD 10 BRAVO jen bacha na výdrž batt. Upraveno 10. července 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 T2: Ty CMD-10 jsou parádní, ale musím přiznat, že Rangemany mě teď berou mnohem víc - ať je to jak chce, digitálky pro mě vždycky měly smysl hlavně kvůli funkcím, takže čím víc toho umí, tím líp - tohle Rangemany splňují perfektně, člověk se s nimi nenudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 ...ještě pár velice velice průměrných obrázků z dnešní vycházky...a ne, není to foťákem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 http://g-shock.jp/special/kobe/?=fb0706 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Tie rescue nevyzeraju vyslovene zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Chilliluk Z toho krámku mám Rangemany také. Pan hodinář je čistě, ale opravdu jen čistě náhodou před Vánoci objednal, kdyby si je "někdo" chtěl jen tak úplně nezávazně prohlédnout a vyzkoušet. Říkal jsem si, že tak ošklivé digi-plasťáky, navíc s rozježeným kocourem na dýnku nikdo nekoupí, tak jsem se tedy obětoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 dneska v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Nemáte problém s prackou? Stále sa mi vyvlieka i keď sú na konci "zúbky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se