Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Je to zajímavý, ale Rangemany jsou asi první géčka, kde tento problém nemám. Za 4 dny, co je mám neustále na ruce, se mi nestalo, že by držák volného konce řemene sjel dolů, a to je mám zapnutý na druhou dírku od konce, takže volného řemene moc nezbývá. Ale vzhledem k tomu, že držák konce řemenu je kovový, myslím, že tento problém by během několika vteřin mohly vyřešit kombinačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Presne to ma napadlo ako prvé že ju jednoducho pridusím, ale reku opýtam sa prv skúsených Kocourov, Holobytov a tak podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Tak takle drsně bych to asi neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Já asi jo, naštěstí nemusím. Ale i s hodně dlouhým volným koncem no problemo (zápěstí 18,5). Zvláštní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Chilliluk Z toho krámku mám Rangemany také. Pan hodinář je čistě, ale opravdu jen čistě náhodou před Vánoci objednal, kdyby si je "někdo" chtěl jen tak úplně nezávazně prohlédnout a vyzkoušet. Říkal jsem si, že tak ošklivé digi-plasťáky, navíc s rozježeným kocourem na dýnku nikdo nekoupí, tak jsem se tedy obětoval. ..tak to už tam prodal minimálně druhý během půl roku...to už má určitě objednaný další pro někoho dalšího z nás Překvapilo mě, když jsem tam ty Holobyty viděl - krámek je totiž na první pohled dost nenápadný, na dálku jsem si od něho moc nesliboval. Rangemany jsem naživo viděl předtím už dvakrát, ale vždycky jen negativní verzi, tam jsem je viděl ve verzi Holobyt naživo poprvé. Zajímalo by mě, kdo vymyslel toho kocoura na dýnku a jestli budou ještě v této řadě pokračovat, tak jako tomu je např. u Gulfmanů atd. ..a taky už jsem přišel na jeden drobný nedostatek - někdy se mi stane, když dám ruku v zápěstí hodně nahoru, že tím zmáčknu ten prostřední čudl na pravé straně a na displeji mám místo času výškoměr...naštěstí mě tohle ale nemůže vyvést z míry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 To se stává... Také to neřeším. Nebo na druhou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Rangemany holobyty posloužily po celý uplynulý týden, jako palubní barometr a výškoměr v autě na dovolené ve Švýcarsku. Dole u Sion je možné na pár kilometrech zdolat převýšení několik stovek metrů a vlastně se tam nic jiného, než silnice nahoru a dolů nenachází. Když jsem je zkalibroval podle GPS nebo nějakého nivelačního bodu, tak fungovaly jako výškoměr skvěle, protože tlak díky počasí se měnil minimálně a nebo vůbec a veškerá změna tlaku jde tak na vrub změně nadmořské výšky. Když jsem zkalibroval někde v 600 metrech, tak jsem byl třeba za hodinu ve 2500 metrech. Upevnil jsem si je na palubní desku a navzdoru vedrům přes 35 stupňů, kdy na ně chvílemi pralo sluníčko nezaváhaly ani na vteřinu. Pak jsem je dal na ruku a machal se s nima v ledovém horském potoce a taky se tvářily, jako by nic... Prostě kocoura ničím nerozdíš. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Zdravím, plánuji nákup Rangemanů a chci se zeptat na jednu věc. Mají vibrační alarm? Díky moc za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Nemají. Alarm je pouze akustický a poměrně slabý - mě rozhodně nevzbudí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Nemají. Alarm je pouze akustický a poměrně slabý - mě rozhodně nevzbudí.Tak to je škoda, to by z nich činilo naprosto ultimátní hodinky. Ale i tak si je koupím Předpokládám správně, že vibrační alarm nemají ani Mudmany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 (upraveno) Do teď jsem o vibračním alarmu na hodinkách neslyšel, což neznamená že by neexistoval. Mě alarm na rangemanech vzbudí. Jako není to žádnej kravál. ale hodinky vedle postele a v pohodě. Jde nastavit i opakovaný buzení a teď si nejsem jistej, ale je tam 5 alarmů co si můžeš individuálně nastavit. Z buzení bych neměl strach Upraveno 23. července 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Mě vzbudí taky, krom chvíle, kdy jsem makal 30 hodin v kuse a na 4 hoďky si šel zdřímnout...vzbudil jsem se až sám po 8 )le z jiného soudku. Podle návodu není dobré mačkat kocourovi tlačítka pod vodou nebo když je mokrý. Je to takové to klasické varování "raději jim to zakážem, co kdyby" nebo to těsnění nedá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Do teď jsem o vibračním alarmu na hodinkách neslyšel, což neznamená že by neexistoval. Mě alarm na rangemanech vzbudí. Jako není to žádnej kravál. ale hodinky vedle postele a v pohodě. Jde nastavit i opakovaný buzení a teď si nejsem jistej, ale je tam 5 alarmů co si můžeš individuálně nastavit. Z buzení bych neměl strach Tak třeba tyto mají vibrační alarm. http://www.gshock.com/resource/img/products/watches/xlarge/GD350-1B_xlarge.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 A ještě jeden dotaz dá se tam nastavit odpočet? Třeba na minutu nebo i 30 sekund, nebo tam člověk musí vždy zadat čas, kdy se má spustit alarm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 @DaveG17 - no nezkoušel bych to. Myslím že mačkat tlačítka pod hladinou jde jenom u Gulfmanů, ale nechť mne zkušení Gé-šokáři opraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 A ještě jeden dotaz dá se tam nastavit odpočet? Třeba na minutu nebo i 30 sekund, nebo tam člověk musí vždy zadat čas, kdy se má spustit alarm?Tak jsem už našel odpověď. Odpočet nastavit jde, ale pouze v rozsahu 1 minuta až 24 hodin a to pouze po minutových skocích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 wizard-ov : mačkal som tlačítka zatial u všetkých modelov čo som mal a žiadny problém, gulfamny maju akoze len image namornych resp.jachtarskych hodiniek. Myslim ze na Volvo Ocean Race ich tento rok nik nemal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 To je dneska pěkná křivka tlaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Tiez sa mi paci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Taky pekna...nemám rád, když je to jak rozsypanej čaj. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se