Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

blam: To si nemyslím, já osobně na ně nedám dopustit a už teď se těším na zimu až budou zase primárně na ruce právě Rangemany. Tohle jsou jedny z hodinek, které přežily všechny "nákupní/prodejní otřesy".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že je nás více. Mě sedly oboje, ale Range mi srostly s rukou :D . Ten digitál s robustním pouzdrem je ultimate, za mě opravdu velká spokojenost. Zkusil bych i zelený, ale mít dvoje? Kdybste je někdo chctěl poslat dále (zelené) , klidně písněte SZ :D .

A propos prodal jsi ty Gulfy, když je Bušmen nevzal?

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Jo Gulfmastery šly někam do Prahy. Pavel (Bushman) by je asi užil, ale musel by zase prodávat Range a to se naštěstí nestalo. Když jsem si byl tehdy zkoušet Range a Gulfmastery tak kočky sedly jak hrnec na p....l. Ruku mám 20 cm a Rangemany jsou pěkně rozkročené a pěkně sedly na zápěstí. Gulfmastery se mi zase víc líbily, ale nakonec jsem nevydržel a Range už ke mě míří. 

Každopádně věřím, že to jsou univerzální a krásné hodinky. Moje srdcovky byly Risemany, ale jsou na mě pomenší a to mě vždy štvalo. Kolem Rangemanů jsem chodil co je vydali. Ale až teď na ně přišla řada. Jinak mám pořád ve velké oblibě ručičkové Géčka. Snad nebudou GW4000D zahálet až dorazí Rangemy. 

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři

Klasickou černou nic nepřekoná!!! To je právě to, že oni některý barevný komba nejsou vzhledově ošklivý, ale musíš to trošku sladit i s hadříkama, že ano :) , případně mít víc barev pro tu a tu akci a ta černá de prostě ke všemu  ;)

Uvažuji pouze o zelené, ale černá je TOP. S laděním si na rovinu nedělám vůbec hlavu :D .

Jo Gulfmastery šly někam do Prahy. Pavel (Bushman) by je asi užil, ale musel by zase prodávat Range a to se naštěstí nestalo. Když jsem si byl tehdy zkoušet Range a Gulfmastery tak kočky sedly jak hrnec na p....l. Ruku mám 20 cm a Rangemany jsou pěkně rozkročené a pěkně sedly na zápěstí. Gulfmastery se mi zase víc líbily, ale nakonec jsem nevydržel a Range už ke mě míří. 

Každopádně věřím, že to jsou univerzální a krásné hodinky. Moje srdcovky byly Risemany, ale jsou na mě pomenší a to mě vždy štvalo. Kolem Rangemanů jsem chodil co je vydali. Ale až teď na ně přišla řada. Jinak mám pořád ve velké oblibě ručičkové Géčka. Snad nebudou GW4000D zahálet až dorazí Rangemy. 

No paráda, tak jak je vidět, sám píšeš, co Ti sedlo více a máš jasno, takže myslím, že tyhle Rangemany už budou definitivní :) .

Odkaz ke komentáři

Range jsou super, i když nemají ručičky. Byl jsem na tom podobně jako ty, začal jsem na Risemanech, ale jsou takový malý. Jediný, co bych z nich dal do Rangemanů, je to podsvícení - žádná dioda, ale opravdový illuminator, krásně rovnoměrné namodralé podsvícení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...