Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Hele, musím tě vytáhnout na střelnici a půjčím ti kocuřisko na ruku (když jsi znovu! odpadl od víry pravé a nemáš). Uvidíš, jak se ti zlepší přesnost :-)

(a když ti půjčím i STI Edge, to pak půjde samo :lol2: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Zdravím kocourofily :-D

Jen se chci zeptat na zkušenosti s vydrží akumulátoru. Poslední dobou je můj kocour vybitej na úroveň LOW. Je sice období dlouhých rukávů a krátkých dní, ale to bych čekal tak medium. Jak to máte vy?

Díky!

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já když jsem je koupil a vyndal z krabičky, měly nabito na medium. Dal jsem je tedy na den za okno na parapet a nabily se na high. Od té doby se z high nehnuly. Pravda je, že pokud je nemám na ruce, jdou automaticky za okno na svoje dobíjecí stanoviště. Vezmu je na ruku třeba v pět odpoledne a mám je do rána, používám světýlko, občas si pohraju barometrem atd. A mají pořád high. Vlastně jsou to už moje druhé hodinky s kocourem a čtvrtá solární géčka a ani u jedněch jsem nikdy neviděl LOW. Zkus je sundat z ruky, dej je na dva tři dny na světlo a musí se nabít. Pokud ne, je něco špatně.

Nemáš zapnutou nějakou funkci, která žere baterku?

Odkaz ke komentáři

Zdravím kocourofily :-D

Jen se chci zeptat na zkušenosti s vydrží akumulátoru. Poslední dobou je můj kocour vybitej na úroveň LOW. Je sice období dlouhých rukávů a krátkých dní, ale to bych čekal tak medium. Jak to máte vy?

a ty je nosíš pod rukávem? To snad je jen legrace, ne?

Odkaz ke komentáři

Já když jsem je koupil a vyndal z krabičky, měly nabito na medium. Dal jsem je tedy na den za okno na parapet a nabily se na high. Od té doby se z high nehnuly. Pravda je, že pokud je nemám na ruce, jdou automaticky za okno na svoje dobíjecí stanoviště. Vezmu je na ruku třeba v pět odpoledne a mám je do rána, používám světýlko, občas si pohraju barometrem atd. A mají pořád high. Vlastně jsou to už moje druhé hodinky s kocourem a čtvrtá solární géčka a ani u jedněch jsem nikdy neviděl LOW. Zkus je sundat z ruky, dej je na dva tři dny na světlo a musí se nabít. Pokud ne, je něco špatně.

Nemáš zapnutou nějakou funkci, která žere baterku?

Zapnutý nemám právě nic navíc. Dokonce je mám v powersave módu a vypnul jsem i funkci automatického svícení. Po minulý zimě jsem je měl na medium po pár dnech nošení na slunci jsem je dostal na high kde byly celý léto a teď na zimu najednou medium a low. Z medium na low v podstatě přes noc. Pracuji v kanceláři a věčně zařazený žaluzie a podobný prostředí vládne i doma, ale když jdu do práce je tma a když jdu z práce je zrovna taková tma. Na ruce jsou defacto pořád.

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud jsou pořád v šeru nebo ve tmě pod rukávem, tak se postupně vybijou.  Musíš jim zkrátka dopřát trochu toho světla. Tohle je prostě nevýhoda solárních hodinek, pořád hlídat, jestli nejsou pod rukávem, dostanou se na světlo... Někdy si říkám, jestli vyměnit jednou za dva roky baterku by nebylo jednodušší.

Odkaz ke komentáři

Pokud jsou pořád v šeru nebo ve tmě pod rukávem, tak se postupně vybijou.  Musíš jim zkrátka dopřát trochu toho světla. Tohle je prostě nevýhoda solárních hodinek, pořád hlídat, jestli nejsou pod rukávem, dostanou se na světlo... Někdy si říkám, jestli vyměnit jednou za dva roky baterku by nebylo jednodušší.

Přesně tak. Je nutno využít každou možnost k nabíjení, tmavá místnost jim určitě nepřidá...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...