Tesh Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Nejmodernější člověk v celý Káhiře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Není kočka v Egyptě posvátný zvíře? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Není kočka v Egyptě posvátný zvíře? :-)No kočka jo, ale tohle je kocór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Nejlepší místo pro kocoura? no přece v troubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 To by byl test výdrže Géček - jak dlouho vydrží v zapnutý troubě... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 To by byl test výdrže Géček - jak dlouho vydrží v zapnutý troubě... :-)Naše trouba má minimální teplotu jen 50°C tak tam by asi běžely normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 U nás se pojem 'kocour v troubě' nebere tak doslovně. Znamená to spíše 'zasouložit si' :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Tak jsem Rangemany měl a prodal a bude mě čekat asi znovu jejich koupě...kdo neměl kocoura alespoň 2x, jako by nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 7. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Taky jsem je koupil podruhé. A Monstra potřetí. Teď mám tuhle dvojici a jsem spokojený, změny neplánuji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Až budete někdo prodávat Rangemany tak dejte vědět :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Chilliluk - to je sloveso! Kdybych neměl ty zatrolené Timexy Expeditiony tak už mám kocoury taky (potřetí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Kocouři jsou zatím nejlepší a neuniverzálnější digi co sem kdy měl, tady není třeba přemýšlet o posunu někam výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Ani neviem kde by sa vlastne dalo posunúť v Géčkach ďalej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Musely by mít vodotrysk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 napadl mě měřič tepový frekvence, ale zase nevím jestli by to šlo v provedení G-shock a 200 metrů vodetěsnot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Důležitý jsou přece fáze Měsíce! :-D A to Rangemany nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Důležitý jsou přece fáze Měsíce! :-D A to Rangemany nemají....tak pak upgrade na Gulfmastery ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Nebo downgrade na Mudmany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Pravda je, že myslivci třeba fáze měsíce ocení. Zobrazení fáze měsíce by bylo třeba daleko užitečnější to kolečko na Rangemanech, které se zaplňuje a pak zase odmazává s každou vteřinou. Smysl toho mi nějak uniká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 to je vteřinovka navíc, kde je asi primární kompas, tak aby tam něo běželo když kompas nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se