Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Pravda je, že myslivci třeba fáze měsíce ocení.....

I kdyz to muze znit divne, nejen myslivci se v lesich pohybuji po nocich ;-). Mrknu na hodinky a hned vim, jak to bude v noci a muzu si dle toho naplanovat cinnost. S prihlednutim k barometru lze i lepe odhadnout jake bude nocni pocasi. 

Kuprikladu u tech Gulfmasteru se zaroven s tim ukazuji casy prilivu a odlivu v zavislosti na case, coz sem treba ocenil i za humnama ve Francii, kde si muzes naplanovat treba prechod suchou nohou na nejaky ostruvek pri odlivu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Kdyby tam k tomu všemu opravdu byl ještě ten příliv/odliv a fáze měsíce, nechybělo by jim už opravdu asi nic. Já mám třeba hodně rád Protreky PRW-2500, ty jsou namakaný taky dost a fázi měsíce s přílivem/odlivem mají, ale zase jim chybí ten západ/východ slunce...je to dost diskutabilní, ono totiž nějaký příliv/odliv v našich končinách nikdo nevyužije, přesto to může být pro někoho zajímavé...západ či východ slunce se zdá využitelnější, ale je tomu opravdu tak? Jedině snad v případě, že bych se chtěl podívat, kdy vyjde sluce např. 21.7., protože kdy vyjde zítra, to vím docela přesně i bez hodinek jen proto, že včera to bylo hooodně podobný :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zajímavej objev o kterým asi všichni víte a ani se tak nejedná o objev. :-D Rangemany v 11tis nad mořem nezvládají ukazovat správnou výšku ;-)

Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem měl kocoury na výšlapu - schválně mě zajímalo, kolik je stupňů. Připnul jsem si je zvenku na bundu a pro urychlení vytemperování jsem je obalil sněhem. Na vyhřátých hodinkách se rychle roztopil a stejně rychle zmrzl. Byly okamžitě obalené ledem. Masakr. Ale bez problému - pořád ukazovaly, zastavily se na -6,5°C. Když jsem vlezl do hospody, samozřejmě totál zamlžení - ale jen zvenčí. Uvnitř vzorné. Prostě tyhle potvory vydrží všechno. :thumbsup_anim:

Jen mě štve, že jsem rozmlátil mobil, tak je nebylo čím vyfotit. V tom ledovém krunýři vypadaly epesně :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jojo, kocour vydrží všechno a je prostě nejlepší, o tom žádná!   ....proto jsem si ho taky před pár hodinami již podruhé pořídil   :clap:  

Odkaz ke komentáři

já musím říct, že co se robustnosti týče, jsem z nich trochu rozpačitý...Je jasné, že se takový typ kukaček nedá nosit ke všemu, ale pocitově jsou to ještě větší hovada, než jsem si zpočátku namlouval 8-) Ani po půl roce nemůžu říct, že bych je měl na ruce kdovíjak často. Funkce super, ale ty rozměry...ty rozměry :-)

Odkaz ke komentáři

Nosím denně. Prakticky nesundavám. Pouze pokud se chystám na činnosti, kde je zvýšená pravděpodobnost, že by se mohli poškodit. Hodinky mi na ruce veliké nepřijdou, ale v zrcadle vypadají na ruce opravdu hodně veliký. :-D

Odkaz ke komentáři

Nosím denně. Prakticky nesundavám. Pouze pokud se chystám na činnosti, kde je zvýšená pravděpodobnost, že by se mohli poškodit. ....

Poskodit kocoury? 

Co je to za cinnost? Skok do drticky komunalniho odpadu?  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Poskodit kocoury?

Co je to za cinnost? Skok do drticky komunalniho odpadu? 2:

Tak bojím se o ně. :-D Taky mám telefon s IP68, ale do vody ho nehazim.
Odkaz ke komentáři

Velký jako kráva jsou o tom žádná. Ale překvapilo, mě že po čase si na ně zvykneš i s tou velikostí, že ti nepřijde, že by si na ruce něco měl. Nechtěně stlačit tlačítko se mi ještě nepovedlo a to s nima dělám divy. Jinak není činnost u kterých bych se o ně bál. Jinak obecně, hodinky nejsou perpetum mobile a nejsou věčný, prostě je noste a až se vyserou nebo zničí, tak si prostě koupíš nový nebo si je necháš opravit. Taky jsem si některý šetřil a pak jsem zhodnotil, že to je kravina.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Velký sice jsou, ale to já považuju za výhodu - nic nevypadá snad víc blbě než maličké hodinky na velkém zápěstí....na druhou stranu nejsou tak velký, aby to nějak vadilo...třeba takový GX-56 už byly moc, protože se nevešly pod rukáv bundy nebo košile, což bylo nepříjemný...u kocoura se mi to nestává.

Jo a opravdu jestli je tu něco, co bych kocourovi vytkl, tak je to to prostřední tlačítko na pravé straně - často se mi stane, že je pohybem zápěstí přepnu do barometru nebo výškoměru...není to ale žádná tragédie. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...