Strocek Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 no, jen jestli si byl hodnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 No, to doufám... kocoura, co tu myšku vyšťourá,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Na šťourání myšky mám jinýho kocoura, ale tohle bude nástroj, co zase nesundám z ruky a musí přežít hodně. Už jsem je jednou vlastnil, ale z jistých důvodů jsem je prodal a pak toho těžce litoval. Teď nosím Timexy doplněné kompasem na řemeni, kterým krom velikosti nemám co vytknout, jsou vynikající, ale už když jsme si je pořizoval, říkal jsem si, že jakmile bude příležitost, pořídím si zase něco "z těch dokonalých legend". V hledáčku jsem měl: Casio PRW 3510Y, Suunto Traverse Alpha Stealth, Suunto Traverse Sapphire Black, Sunto Vector Miliraty Green. Rangemany vyhrály zejména z důvodu toho, že každý hodinky otřískám a na nich vzhledem k bezelu to nebude až tak vidět a hlavně maj solár a rádio, takže bezúdržbový a co je třešnička na dortu jsou stopky vyvedený na tlačítko, používám dost často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ty stopky rovnou na tlačítko jsou geniální, to souhlasím. Taky jsem jeden čas koukal po nějakých protrekách, ale kocour je prostě kocour, ty hodinky mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 mj. je hodně povedený tlačítko na osvětlení. Nikde nic nelovíš a deš intuitivně a pohodlně. Jinak velikost je to co u renčů teď docela řešim a jsem hodně nalomenej pořídit si ještě G-Shock GW-M5610 s kovovým PVD tahem, ale zase když mám nejlepší model digi géček, tak je to docela dilema..., ale asi je pořídím s tím, že když nepřeskočí jiskra, tak pudou do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Měl jsem Casio PRW 3500, ale musely přijít na Zulu strap, protože ty packy zespod mi neskutečně tahaly za chlupy. Zulu na šroubovatelnejch a tubičkama zesílenejch stěžejkách super, ale nějak jsem časem nemohl přehlídnout tu světlou lunetu, která je na těch hodinkách funkčně dokonalá, protože hodně vydrží a je pořád stejná, ale světlá..... zkrátka zatím u mě mají Rangemany nejblíž k uživatelské dokonalosti a když mi paní v Planeu navrhla docela slušnou slevu, požádal jsem vedle mě stojícího Ježíška, jestli by byl tak hodný a mohl mi je nadělit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Škoda jen, že u těch rangemanů není poctivý iluminator, ale dioda. To je jedna z mála věcí, které bych jim vytkl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) To jsou, ale krásně a docela plošně osvětlují celý displej, to mě se i docela líbí. Viz. moje fotky na straně 3 v tomto vlákně... Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ale jo, je to udělané docela dobře i s tou diodou. Jen jsem musel vypnout to automatické rozsvícení, zdá se mi to dost citlivý. I když je to asi jedno, co jsem je koupil, drží baterka na H, i když si s nima dost hraju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 to světlo na pohyb jsem taky vypnul. V tom se nedá řídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) ... teď nevím, co je lepší, jestli to těšení se na hodinky nebo to už je mít.... obojí má něco do sebe.. ale to tu zná asi každý, že? Přitom taková blbost, co? Jak malej Jarda.... Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Nejlepší je:1. vybírat2. objednat3. těšit se 4. ponosit 5. prodat / schovat / darovat / odložit6. Goto 1 Jen to trochu leze do peněz. Opravdovej magor takhle zacyklí několikrát i s jedním modelem, jako například 2x Rangemany, 3x monstra atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Jinak jsem zjistil, že ve Fastu umějí objednat a dovést černěné šrouky, 1 ks za 130,-Kč vč.daně, tak si možná ty svoje vymazlím... tedy pokud je k jejich výměně zapotřebí pouze příslušný šroubovák... ty první jsem nikdy nerozebíral.... no ted koukám na nějeký video na youtube a ty šroubky jsou v bezelu vlastně jen na oko, dá se to sundat celý... no to je hovadina.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 No dobrý, a já blbec si myslel, že pro bytelnost je to nějak sešroubovaný :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jinak jsem zjistil, že ve Fastu umějí objednat a dovést černěné šrouky, 1 ks za 130,-Kč vč.daně, tak si možná ty svoje vymazlím... tedy pokud je k jejich výměně zapotřebí pouze příslušný šroubovák... ty první jsem nikdy nerozebíral.... no ted koukám na nějeký video na youtube a ty šroubky jsou v bezelu vlastně jen na oko, dá se to sundat celý... no to je hovadina.... a myslíš, že je rozumné si objednat 4 šroubky za cenu 1-2 Casio hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 a myslíš, že je rozumné si objednat 4 šroubky za cenu 1-2 Casio hodinek? když to člověk chce tak to je to poslední co řeší...teda u mě to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 když to člověk chce tak to je to poslední co řeší...teda u mě to funguje to je jasný, to bylo takový popíchnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 tak to sem ani nevěděl s těma šroubkama, tak to je docela trapný... já obecně jakýkoliv náhražky jako na voko nemám rád. To by bylo lepší, když by to tam nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 tak to sem ani nevěděl s těma šroubkama, tak to je docela trapný... já obecně jakýkoliv náhražky jako na voko nemám rád. To by bylo lepší, když by to tam nebylopřesně. nečekal bych, že tohle napadne i Japonce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Vojebává se zkrátka všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se