daur Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Nejlépe nechat volně klidně 30 minut a udělat kalibraci. To můžeš i doma. Potom budou měřit přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Tak jsem je nechal v sobotu ráno na balkóně a trvalo to možná hodinu než se dostali na nejnižší teplotu. Paradoxně byla nejnižší teplota kolem -9°C takže jsem potenciální hranice nedosáhl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Když je takhle necháte vymrznout, co třeba displej, nezačne být hodně pomalý, jak je to někdy vidět u jiných přístrojů? Moje Rangemany naměřily nejmíň asi +4 stupně, když jsem je nechal ležet v ledovcovém potoce, abych změřil, jak moc je to studený :-) Experiment s mrazem jsem zatím nedělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jj pomalejsi ten displej pak je. Ale divim se, ze vam to tak dlouho trva k namereni nejnizsi.. U me je to urcite do 10 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 V návodu se uvádí, že vyrovnání teploty s okolím může trvat 20 až 30 minut, což moje zkušenosti potvrzují. V té ledové vodě to ale bylo rychlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Fyzika platí aj pre Rangeman-y, čo sa týka rýchlosti ochladzovania v rôznych prostrediach.A displej po zamrznutí bol poriadne pomalý, navyše po prenesení do interiéru sa na ňom ihneď vytvárala námraza, ktorú som musel oškrabávať. Ja som však svoje nechal vonku možno hodinu, hodinu a pol a bolo -20 + silný vietor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Dvakrat cernyho kocoura, prosim Kluci, pridavam se do klubu. Porizeno sice uz na vanoce, ale nejak jsem nemel kdy se odhalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 tak gratulace a vítej v klubu . Já dneska taky, už si ani nevzpomínám co jsem kdy měl na ruce jinýho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcak46 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Chtěl jsem zkusit nějaké digi a tohle vlákno o kocourech jsem jako jediný přečetl celý.Na začátku se mi nelíbily.Nakonec mě to tak ovlivnilo,že skončily ze všech digitálek co jsem prohlíd ve finálové trojce s mudmastery GWG 1000 a protreky 3510.I když to nakonec nevyhrály stejně na ně pořád čumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Stejně u nich nakonec skončíš... :-))))) Pár digitálních géček už jsem měl, ale tyhle jediný mi vydržely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 a který to nakonec vyhrály? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jó ve vodě to je jiná.... Máchal jsem je v ledovém potoce a během pár minut jsem došel na 1,9°C. Trvalo to kolem pěti minut.Jinak s tou venkovní teplotou bude dost záležet jak moc jsou na větru a tak. Já je měl na balkóně v závětří a možná i proto se celé hodinky ochlazovali tak dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcak46 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 3510 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tahle barevná verze tu ještě nebyla: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Krasne. Earthwatch. Libi se mi i cervene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Zdá se mi to, nebo je ta horní část displeje do modra? Ale jinak dobrý, zajímavá varianta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Jo ale jen lehce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Pěkný... moje hezčí polovička je z nich nadšená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tady je maji v nabidce asi vsechny http://www.shoppinginjapan.net/gshock-rangeman/No vybral bych si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Taky bych si vybral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se