Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem to sem psal. Zašel jsem do prvního hodinářství v nákupním centru a objednal mi to pán přes Fast. No problemo. Asi si něco přihodil, ale já se nemusel starat  :)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Sem se nějak ztratil kluci, ale co bylo důvodem výměny?

Návštěvník Strocek
Odesláno

tak to bych je chtěl mít taky pěkný :) . Já jim docela dávám taky čoud a zatim jsou v cajku, ale je jasný že ten plast se časem užívání vojede. 

Odesláno

Tak pokud byly jen od soli tak je to jeste dobre, ja kdyz jsem menil bezel na jednech starsich gshockach, tak me z toho prekvapeni pod nim malem natahlo, zlata sul :-))

Odesláno

No a hlavně se leskly jak psí kulky. Guma byla tvrdá, řemen už už skoro praskal... ( ne, nesnažim se tu obhájit zbytečnou investici sám před sebou :D )

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chtel jsem si dnes zanadavat na presnost a ty mrchy se dnes v noci syncly! [emoji23

Asi věděly, že se zlobíš, tak ti chtěly udělat jednou taky radost... :)

Odesláno

No asi jo, ale kde sehnaly signal, to teda netusim. Ted se furt tvari jako plnej, takze asi synchronizace bude fungovat. Treba eNeSej monitoruje chronomag a jak si precetli, ze nadavam, tak postavili blizko NY vysilac

Odesláno

No asi jo, ale kde sehnaly signal, to teda netusim. Ted se furt tvari jako plnej, takze asi synchronizace bude fungovat. Treba eNeSej monitoruje chronomag a jak si precetli, ze nadavam, tak postavili blizko NY vysilac

...třeba jo...  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...