Návštěvník Strocek Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 asi už to není třeba, ale mám ho taky, klidně pošlu do mejla mám 44 stran v češtině
Návštěvník Strocek Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) Lehký OT. Pánové musim se pochlubit, šla o tom tady taky řeč. K renčům jsem pochystal Géčka 5610 na tahu a jak to bylo zmíněno, je to k renčům super kombo. Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem Strocek
daur Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Jsou super, ten tah nemá chybku Gratulace
Bushman Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Kde se k tomu tahu přijde? Nikde jsem tuhle verzi neviděl, vypadají super.
Frostie Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Kde se k tomu tahu přijde? Nikde jsem tuhle verzi neviděl, vypadají super.Myslím, že ten tah je buď přendán z jiných hodinek,resp. dokoupen nový. Rozhodně to není standardní dodávka k tomuto modelu.
Návštěvník Strocek Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Díkes pánové. Ten tah dělaj jenom na modelu, kterej s k nám nedodává M5610BC-1JF a je asi jenom pro japonský trh, což by asi nebyla vyloženě překážka díky ebay, ale je to model s inverzním displejem, což mě vůbec nebere. Nechápu že to nedělaj i s klasickým displejem, tak jsem musel ten tah dokoupit samostatně a stál dvaapůl... a to byla nejlepší cena co jsem našel. Já ten tah koupil jako první a pak hodinky a co mě na těch 5610 docela nemile překvapilo je ten nic moc řemínek, ale to by ani nevadilo a k těm modelům se hodí, ale je docela krátkej. Já nemám nějak tlustou ruku a sice jsem to neměl na poslední dírce, ale moc jich nezbývalo. Myslím, že na to někdo nadával, že ten řemínek je krátkej. Ten tah pojme daleko vetší ruku, takže tím by se tenhle problém vyřešil, krom toho na tom tahu vypadaj daleko líp a dobře se nosí (denní zkušenost) Ještě doplním, že ten tah je gumovo-kovový, ty velký články jsou gumový a ty malý jsou kovový Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Strocek
Frostie Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 JJ, myslím, že do této verze asi taky skočím (mám 5610 s pozitivem, inverze u mne také nepřipadá v úvahu). Mám ruku 23 cm a jsem na 2-3 dírce dle počasí. Díky za inspiraci P.S. Neměl bys odkaz na ten tah, prosím?
Bushman Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Taky bych prosil o odkaz na tah, díky...
Bushman Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Strejda google: https://www.watchband-shop.com/Watch-Strap-Bracelet-Casio-for-GW-M5610BC-1-Resin/-Metal-black
Frostie Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Strejda google: https://www.watchband-shop.com/Watch-Strap-Bracelet-Casio-for-GW-M5610BC-1-Resin/-Metal-blackParáda, díky!
Návštěvník Strocek Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 http://www.ebay.com/itm/G-SHOCK-BRAND-NEW-GW-M5610BC-GW-6900BC-ORIGINA-METAL-HARD-PLASTIC-BAND-/192262131515?hash=item2cc3b74f3b:g:2qkAAOSwZKBZH~Sv já ho kupoval tady. Má poslední.
spineshank Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Lehký OT. Pánové musim se pochlubit, šla o tom tady taky řeč. K renčům jsem pochystal Géčka 5610 na tahu a jak to bylo zmíněno, je to k renčům super kombo.Moc pěkný,toto vidím poprvý,ale sekne jim to spolu.
digitalnick Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 ... Já nemám nějak tlustou ruku a sice jsem to neměl na poslední dírce, ale moc jich nezbývalo. Myslím, že na to někdo nadával, že ten řemínek je krátkej. Ten tah pojme daleko vetší ruku, takže tím by se tenhle problém vyřešil, krom toho na tom tahu vypadaj daleko líp a dobře se nosí (denní zkušenost) ... Pořídil jsem si ho kdysi k DW 5600 přesně z opačného důvodu , mám malý obvod zápěstí, na původním gumovém řemínku jsem používal 3 dírku a vadil mi ten přebývající konec .
Návštěvník Strocek Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Moc pěkný,toto vidím poprvý,ale sekne jim to spolu. Díkes. Pořídil jsem si ho kdysi k DW 5600 přesně z opačného důvodu , mám malý obvod zápěstí, na původním gumovém řemínku jsem používal 3 dírku a vadil mi ten přebývající konec . variabilita je dobrá na obě strany.
Bushman Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Předpokládám, že výměna je v pohodě, díky těm šroubkům, nebo se pletu?
Návštěvník Strocek Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Já si to myslel taky, ale tady je to na klasickou osičku. Vyndat jí je pohoda, ale dát jí tam znova s tím tahem už zas takový sranda není, je to tam všechno dost na fest, ale taky se povedlo
t2 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 HUH to je něco, pásek v ceně dvou hodinek. (5600E) Ale asi jsem ovlivněn tím, že se mi ten tah ani nelíbí.
Frostie Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 HUH to je něco, pásek v ceně dvou hodinek. (5600E) Ale asi jsem ovlivněn tím, že se mi ten tah ani nelíbí. Můžeš to brát i tak, že je v ceně cca 3 casio silikonových řemínků, které ovšem výrazně přežije...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Bushman je stále na útěku, nebo už jste ho dostali?
Bushman Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Zatím se schovávám v lese, ale bez toho kompasu na hodinkách jsem v prdeli... Budu si muset koupit protreky... :-))))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se