Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Mě se teda taky nelíbí. Inverzní displej vidím jako největší průšvih, i když tady ty čísla sou hodně velký. Plno funkcí.. mezi náma kdo všechno využívá u starých renčů? Já občas kompas když v hospodě zkoušíme hádat sever, samozřejmě po několika pivech a někdy možná vejšku pro zajímavost, ale dobře uznám teda, že i když zbytek někdo moc nepoužívá (někdo možná jo) tak ten pocit, že to tam máte je dobrej. A další pro mě docela velký mínus je, že vypadaj větší jak starý renče a už ty byly na hraně. To byl vlastně impuls k renčům koupit 5610. Takže pozitivní displej, uvidíme ve skutečnosti co velikost, do 10tis a možná o nich budu přemejšlet  :)

Odesláno

Me se tak teda nelibi ta velikost displeje v porovnani s tou hmotou kolem, pokud by vyhodili ten solarni clanek a zvetsili o to ten displej asi by se me to libilo vic, ale chapu ze solar powered :) A taky by me zajimalo kdyz pobezi ta gpsska jestli to dokaze ten solar dokaze udrzet jakz takz v chodu nebo bych sebou musel tahat powerbanku s nejakou plackou ci jak budou mit reseny to bezdratovy nabijeni, jinac teda co do funkci se me to libi ne ze ne, predstava je to dobra, pro me je zatim hlavni nogo ten design :)Hlavne teda ty vteriny pod minutama, to se me nelibi i na protrekach, coz by byly hezky hodinky :)

Odesláno

Wizi, přiznej se, že jsi je koupil nové, prodal, pak sis je zas koupil zpátky a zas je prodal?

Jojo... a dobré kombo, myslím, že jsem tratil na obou prodejích. Současný majitel je zlý člověk a nechce mi je pustit zpět  :lol2:

Verze ŽU-ŽU mne zaujala...

Nové Rangemany vypadají, jako Suunto na steroidech a po tuzingu, bléé...

post-35497-0-00300200-1510515015_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

No, s designem Suunto se to podle mě nedá srovnat vůbec, zase je to "kolotočářskýho" stylu a čekám, že budou zase ty šroubky jen v bezelu (takže na okrasu).... uvidíme kolik variant vypustí a jaké funkce do nich narvali ... já zatím zůstanu u svých Verticalů.....

Upraveno uživatelem FranaD
Odesláno

Z vietnamského překladu (google překladač) : V roce 2018 byl pro fanoušky a fanoušky G-Shocku větší zájem, neboť nadcházející model Rangemanu byl odhalen na 35. výročí založení v New Yorku. Tento model nového Rangemanu je GPR-B1000-1

Podle billboardu se jedná o bláznivé hodinky, poháněné solárním senzorem se třemi snímači, GPS navigátorem s mapou aplikace a připojením Bluetooth. Hodinky mají také nízkoteplotní LCD displej, safírové sklo a vložky z uhlíkových vláken. Je vodotěsná až do 200 metrů podle očekávání.

Značka také říká "Bezdrátová nabíječka", o které si myslíme, že není nabíjena pouze solární energií. Myslíme si, že existuje mnoho způsobů, jak nabíjet hodinky, protože může být nutné účtovat častěji, pokud používáte mnoho navigačních funkcí. Zatímco GPW-2000 Gravitymaster nedávno představil funkci Track Track jako GPS tracking log, GPR-B1000 je první G-Shock s "Positioning System".

Případ mimo Rangeman připomíná Guder-1000 Mudmaster více než předchozí GW-9400 Rangeman, ale s digitálním LCD displejem. Tento LCD je zcela nový styl, který se objeví v G-Shock.

Obrazovka může zobrazovat obrazové body a grafiku na celé obrazovce a není omezena na zobrazení předdefinovaných znaků a číslic jako většina obrazovky G-Shock. Zatímco první Rangemanův displej může zobrazovat obrazové body a některé podobné digitální modely mají podobný obrazový displej pro LCD displej, je to první G-Shock pro použití obrazovky. Toto zobrazení je pro celou obrazovku.

Rangeman bude spuštěn v roce 2018 se širokou škálou funkcí, úhlovým designem. Nejenže to vypadá jako skvělá venkovní hodinky, ale GPR-B1000 může také signalizovat začátek nové éry v inteligentních hodinkách G-Shock.

2018 je také 35. výročím G Shock, takže Casio G Shock se zrychluje a spouští mnoho nových modelů, díky kterým poděkoval zákazníkům za jejich podporu a důvěru. Casio hodinky.

Odesláno (upraveno)

hmm, možná se zamyslím nad upgradem, mně to přijde zajímavý.. Ale 800 babek...

edit: Jediný, co mi trošku bolí je to wireless charging. Pokud by se to nabíjelo jen přes nabíječku, byl by to pro mě asi rozhodující důvod pro nekoupení. Už teď mě štve nabíjení čtečky, dvou telefonů a bůhví čeho ještě. 

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odesláno

hmm, možná se zamyslím nad upgradem, mně to přijde zajímavý.. Ale 800 babek...

edit: Jediný, co mi trošku bolí je to wireless charging. Pokud by se to nabíjelo jen přes nabíječku, byl by to pro mě asi rozhodující důvod pro nekoupení. Už teď mě štve nabíjení čtečky, dvou telefonů a bůhví čeho ještě. 

Podle me je to dan za ten display a gps, nemyslim si ze by ten solarni clanek dokazal tohle vsechno udrzet v chodu nebo u toho jeste dobijet tu baterku, ale mozna se mylim... Me by se vic libilo vyhodit ten solarni clanek a zvetsit mistno nej ten display kdyz uz ho tam musi mit. A hodit hodinky pres noc na nejakou podlozku by me asi zily netrhalo....

• po 2 týdnech...
Návštěvník Strocek
Odesláno

sem ani nevěděl, že už sou i průhledný, ale předpokládal jsem, že se to časem ukáže.

post-26998-0-66013900-1512167023_thumb.jpg

Poslední dobou tahám 5610 na origo tahu a ten tah je strašně pohodlnej, škoda že se nedělá i pro Rangemany, hned bych do něj šel. 

post-26998-0-06378900-1512167251_thumb.jpg

Odesláno

...jak je na tom s pevností? ..zdá se bytelnej?   ...nehrozí, že by se třeba při zachycení někde ty stěžejky vytrhly z plastu a řemen se rozpadl??

Návštěvník Strocek
Odesláno

ještě jsem s nima nikde nazachytil, a předpokládám, že nezachytím, protože nikde nic nevyčnívá. Ten tah právě dobře obepne ruku a s překlápěcí sponou nemusíš řešit konec řemínku, kterej čouhá u klasickýho gumáku. V tahu jsou malý dílky z kovu, ty silnější jsou z gumy a stěžejky v nich jsou v takovým lůžku (asi kov) a to je pak v tom plastovým dílku. U pouzdra je pod venkovním plastem kde jsou uchycený stěžejky taky něco tvrdšího, takže vytrhnutí z plastu nehrozí.

Odesláno

Takové transparentní pásky a bezely se dají sehnat poslední dobou i pro další modely:

post-673-0-47160600-1512241772_thumb.jpg

Asi to má sloužit pro tunning ve stylu crazy color:

post-673-0-52717800-1512242189_thumb.jpg

post-673-0-26158900-1512242266_thumb.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím kocouři,potřebuji poradit ohledně nastavení těch čísel domovské zeměpisné polohy jak se nastavuje pro čas východu a západu slůnce.Nevím jaké mám zadat to menší číslo co se zobrazuje  uprostřed  displeje od cca 0 do 9.Díky za radu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...