Frostie Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Tak se mi po těch kocourech tak nějak zastesklo, že si je asi budu muset koupit znovu. No nejsem já vůl... standardní situace, já už se taky rozhlížím...
Xenomorfus Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Neblbnete, ja mam simrani uz delsi dobu...
Návštěvník Strocek Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 ty se neprodávaj... Zatim jsem nenašel lepší géčka, když teda nechceš mít na ruce granát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bushman Odesláno 6. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Kurvadrát, já už si tu z nostalgie čtu aspoň návod v PDF. To vypadá hodně špatně s mojí peněženkou. Aspoň, že jsou o dvě stovky levnější, než když jsem je kupoval minule :-)))))
Harwey Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 este je z coho vyberat:) http://www.shoppinginjapan.net/gshock-rangeman/?sort=bestselling&page=1
Bushman Odesláno 6. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Při těch cenách, co tam jsou, se mi to ze zahraničí nevyplatí. Holobyty za 7200 - na to se dostanu s mojí věrnostní slevou v mém oblíbeném hodinářství taky a mám to bez starostí, cla a s plnou českou zárukou. Ale fakt je, že tam bych si vybral i jinou variantu, tady neprodávanou. :-)
Harwey Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 to mas pravdu, ceny su inde, ale tie zaujimave farebne variacie:)
bocko Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Hosi neblbnite, ja som ich tiez predal, a svedomie teraz hlodáááá.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Já je taky měl a připadám si jako kacíř...kéž bych teď patřil mezi ty hlavy pomazané, co je neprodali...a to snad mám ještě někde v šuplíku originál český návod...jdu se po něm podívat, co to všechno vlastně umělo Nejhorší je, že se blíží dovolená...a já je na té minulé měl a přichází nostalgie společně se špatným svědomím, že je už nemám a pojedu tam bez nich....
bocko Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Bude to asi pravda, ze to su jedny z najlepsich G, ked je po nich tolka nostalgia...
lukas.78 Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Blíží se zase jedna cesta do Asie, už se těším jak kocourka provětrám :-) Sice jsem chvilku uvažoval že vezmu jiné.... Ale to bych kocourům nemohl udělat.
bocko Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 To vyzera na peknu zbierku, palec hore.
Bushman Odesláno 9. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Moc hezká sbírka... No nedá se nic dělat, musím je někde koupit...
lukas.78 Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Jsou tu v prodeji často za slušné ceny :-)
CEGY Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Zase me chytla hrava, tak jsem jemne tunil.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Pro zajímavost jsem koukal na celou zelenou sadu a nejlevnější na ebay 2tis.. De to i za míň nebo je to standardní cena.
CEGY Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 (upraveno) Puvodne jsem taky koukal na ebayi. Ve finale jsem nakoupil ve Fastu za 1100 i s přehozením. Akorat bezel nebyl skladem, tak jsem cekal 2 tydny. Upraveno 12. června 2018 uživatelem CEGY
bocko Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 GW-9400BJ-1JF Tieto by som mohol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bushman Odesláno 14. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Byl bych opatrný s tím negativním displejem. Na těch reklamních fotkách je to udělané tak, že to vypadá skvěle, ale v reálu je čitelnost negativních displejů mizerná.
Návštěvník Strocek Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 taky mi u nich přijde pěkná píčoviny nechávat jeden šroubek stříbrnej...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se