Přejít na obsah

Porsche Design P?6510 Heritage Black Chronograph

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mne se vubec nelibi, nuda.

Odesláno

Tak hlavně je to remake poměrně legendárních hodinek... Původně ale s božskou Lemánii 5100. Původně se snad měly vyrábět pro síly NATO v Evropě. 

S tou 7750 to pro mě už nemá kouzlo... stokrát radši bych za ty prachy sehnal originál... ale dobrej pokus

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Několikrát si zahrály i ve filmu, třeba v TOP Gunu

Odesláno

kluci sorry,ale přirovnávat tuhle legendu ke kvarcovejm Seiko je rouhání,pro me je tohle jeden z nejkrásnějších military chronografů,ve spolupráci s Orfinou a zachovalým,nedojebaným stavu,je to pekelně drahá legrace,tyhle jsou v mým wishlistu sakra vysoko :punk:

Odesláno

Tak srovnání se Seiko v quartzu opravdu kulhá. Vojenský hodinky musí být přehledný, takže jednoduchý a tedy i strohý.

Legendy byly legendy mimo jiné i právě proto, že v nich byla Lemania 5100, tedy spolehlivý a poměrně nezničitelný stroj, který byl v mnoha vojenských hodinkách mimo jiné proto, že měl vydržet přetížení  7 G bez vlivu na přesnost, a který se vyráběl od roku 1978 více než čtvrt století.

Tohle mi ale příjde už jen spíš jako snaha vytěžit prachy z legendy: nacpat ETU 7750, byť by to bylo v COSC (absolutně nic proti tomuhle strojku nemám) do slavného pouzdra a dát tomu cenovku 120.000,- Kč je podle mě přeháňka.

Odesláno

JJ jsou to legendy - troufám si říct, že snad nejznámější a první? PVD chrono...( jen tuším )

orfina: 

12080d1231530373-orfina-porsche-design-v

Low cost: LeJour

Jurvac-2.jpg

Lowest cost: Maister Anker

fancybox_b207_meister_anker_4.jpg

Ani Hujeři se nenechali zahanbit

pasadena2.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...