Návštěvník Snow Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Porsche Design P?6510 Heritage Black Chronograph 1972 Limited Edition zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/porsche-design-p6510-heritage-black-chronograph-1972-limited-edition/?utm_source=weekly_nl&utm_medium=email&utm_campaign=31102014
JaRooN Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Porsche Design většinou můžu, all black se mi líbí čím dál víc, ale toto mi přijde jak Seiko v quartzu...
michalval Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Nevypadají zle, ale kdo si koupí ETU 7750 za čtyři a půl tisíce Euro
kuncák7 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Docela se me libi,ta cena opravdu mene.
ondralbc Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 IMHO jak plastové hodinky z tržnice. Porsche Design mi ve světě hodinek nic neříká. Cenu radši ani nekomentovat.
Kristian.nov Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Tak hlavně je to remake poměrně legendárních hodinek... Původně ale s božskou Lemánii 5100. Původně se snad měly vyrábět pro síly NATO v Evropě. S tou 7750 to pro mě už nemá kouzlo... stokrát radši bych za ty prachy sehnal originál... ale dobrej pokus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Několikrát si zahrály i ve filmu, třeba v TOP Gunu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 kluci sorry,ale přirovnávat tuhle legendu ke kvarcovejm Seiko je rouhání,pro me je tohle jeden z nejkrásnějších military chronografů,ve spolupráci s Orfinou a zachovalým,nedojebaným stavu,je to pekelně drahá legrace,tyhle jsou v mým wishlistu sakra vysoko
michalval Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Tak srovnání se Seiko v quartzu opravdu kulhá. Vojenský hodinky musí být přehledný, takže jednoduchý a tedy i strohý.Legendy byly legendy mimo jiné i právě proto, že v nich byla Lemania 5100, tedy spolehlivý a poměrně nezničitelný stroj, který byl v mnoha vojenských hodinkách mimo jiné proto, že měl vydržet přetížení 7 G bez vlivu na přesnost, a který se vyráběl od roku 1978 více než čtvrt století.Tohle mi ale příjde už jen spíš jako snaha vytěžit prachy z legendy: nacpat ETU 7750, byť by to bylo v COSC (absolutně nic proti tomuhle strojku nemám) do slavného pouzdra a dát tomu cenovku 120.000,- Kč je podle mě přeháňka.
Rodkopf Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 JJ jsou to legendy - troufám si říct, že snad nejznámější a první? PVD chrono...( jen tuším ) orfina: Low cost: LeJour Lowest cost: Maister Anker Ani Hujeři se nenechali zahanbit
villain83 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Ano ano,pokud vim,bylo to prvni autochrono komplet v pvd,tedy vcetne naramku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se