Přejít na obsah

999 - komu darujem hodinky?

Doporučené příspěvky

Poprosím ctené osadenstvo, aby sa primárne držalo témy. Predmetom je získanie hodiniek a radosti z darčeka, ocenenia ako "Oštara roku" a podobné, sú predmetom iných vlákien a to aj budúcich. Samozrejme sú vítané komentáre, ktoré majú potenciál vlákno prikoreniť jemným humorom,  prípadne voľajakou chujovinou.

Zatiaľ ma potešila účasť už v prvých hodinách po vzniku akcie. Formujú sa nám uchádzači a aj skupinky fanúšikov, či odporcov, čo vítam a určite to bude mať váhu pri mojom finálnom rozhodnutí. Objavili sa zbrane, poézia, líškanie sa mojej osobe a aj nápaditý pokus trýzniť iných členov za použitia hlavnej ceny. Jednotlivé príspevky nemôžem komentovať, aby som súťažiacich neovplyvnil.

Pridávam motivačný wristshot na zápästí s obvodom 18,5 cm. Hodinky sú v pohode nositeľné. Budíček je hlasný, krásne vrčavý zvuk má.

post-957-0-55140800-1414924221_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Netroufám si žádat o hodinky, ale že pozdravujem svokru.

Ďakujem, odkážem. Jedná sa však o moju sestru. Síce fušuje do bielej mágie, kariet, horoskopov a tak, ale ukecal by som ju aj na nejakú černotu :). Svokru samozrejme preverím, zatiaľ ale nejaví známky chovania sa mimo štandardov bežného jedinca.

Odkaz ke komentáři

Tak toto je spickove vlakno, jeden lepsi vylev ako druhy. Kazdopadne ja ich nechcem, ad A su hnusne :) a ad B mne by boli totiz aj na nohe velke :)

Takze hlasujem za kombo instant / janko, ale s podmienkou zdielania linku tu na chm.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Janko, na tvojom mieste, zapisal by som sa do kurzu pre celebrity "ako zvladat nahly narast popularity v obdobi psychomotorickeho dozrievania". V takom kurze ta naucia kopec uzitocnych veci.

ano, suhlasim!

pred par desiatkami rokov mi to uzasne pomohlo zaclenit sa do spolocnosti.

a teraz uz lahko zvladam dialogy a suboje o hodinky.

Odkaz ke komentáři

No, obavam sa ze sylabus kurzu podstupil rozsiahlu zmenu od minuleho tisicrocia. Mal som na mysli zrucnosti ako rozoznat pancovany koks, ako spravne podpisat fixou silikonovu kozu ci ako cyklovat virtualne afery s modelkami na socialnych sietach

Kokso, viem čo je tvojím cieľom, ale tomuto už nerozumie ani vlastná matka. Sylabus kurzu :o

edit: pripomínam hodinky, ktoré vôbec nie sú hnusné.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Tady se to zase serve a pohádá už to cejtim................

Nieeeee, to si pleties s damasko vlaknom :) tuto je to zdrave sutazenie o cielovu odmenu podla vyhlasenych pravidiel. A ti co ich vyhra laka ale sa hanbia to priznat a preto pisu tak jak pisu, to predsa nemozu pokazit.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

- mal by som výber urobiť tak, aby občan obdržal hodinky do Vianoc 2014.

- ak by vianočný termín z nejakého dôvodu nebol dodržaný, som povinný výber ukončiť do 30. decembra 2014.

Trochu si odporuješ. Ozvi se mi před ukončením akce, pls. Udělám ti nabídku, kterou...

Odkaz ke komentáři

Trochu si odporuješ. Ozvi se mi před ukončením akce, pls. Udělám ti nabídku, kterou...

Odporujem si iba zdanlivo. Chcel by som, aby do Vianoc tie hodinky niekto mal doma, buhužiaľ mám v decembri riziko výjazdu do cudziny. Preto je v prvej podmienke "mal by som".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Hodinky nechci, taky zdravim svokru!

Ty woe, co je tady možný?

Co se divíš vole? Začíná předvánoční období. :D

Odporujem si iba zdanlivo. Chcel by som, aby do Vianoc tie hodinky niekto mal doma, buhužiaľ mám v decembri riziko výjazdu do cudziny. Preto je v prvej podmienke "mal by som".

Problémem admina je to, že ho většina bere moc vážně. Ty jsi nečetl Kmotra?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...