Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Jak si na regulátory nepotrpím, tak tenhle se mi líbí. Modré ručky, červeně zvýrazeně vteřiny, takový celý úhledný, prostě fajn. Union Glashütte 1893 Regulator zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/union-glashuette-1893-regulator/?utm_source=daily_nl&utm_medium=email&utm_campaign=04112014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Krásná práce, perfektní barvy, mix čísel se mi tu moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Moc pěkný, ale vyhodil bych ten datum.A možná bych dal tenčí římskej font. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Po dlouhý době hezký hodinky od Union G. Zmenšení loga je velký pokrok. Ale proč je ta vteřinovka tak krátká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Aby sa nenabúrala do osi minútovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Aby sa nenabúrala do osi minútovky Nj, jak prosté. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) nedám chybějící V a VII - UG nedají kloudnou ránu, ta malá vteřinová ručka je taky na ručník ..... na 3 mají stejně bezvýznamnej nápis, klidně tam mohli dát datumku a nekašpařit, rovněž pětinové dělení hodinové stupnice je na chocholouška. Takže zbývá jen dobrý řešení se středem zapíchlým do VI a celkové oproštění - to schvaluji. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Vydarene hodinky, kazi to datumovka. Nejde len o to, ze umiestnenie na 6 mi opticky rozbija cifernik. Cele datumove okienko je male a posobi lacno. Pritom UNION big date urobit vie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Mně vadí snad jen to,že nejsou Handaufzug Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Zeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 jsou nadherny. diky snowe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se