Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondrej75
Odesláno (upraveno)

Pánové, myslím že to trochu přeháníte s tvrzením, že není rozdíl mezi hodinkami za 1000,- a 10.000,-. I když se jedná o módní značky, tak zejména v designu, ale i ve zpracování je viditelný rozdíl. Stejně tak jako mezi hodinkami za 10.000,- a 100.000,-

To, že to nepozná okolí, je jiná věc, kvůli tomu to ale člověk snad nedělá.

Upraveno uživatelem Ondrej75
  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondrej75
Odesláno

Docela se mi líbí značka Calvin Klein, ty se pohybují kolem 10.000. Jedny hodinky od nich mám a pokud je srovnám s hodinkami za pár korun, co se objevují třeba na stáncích v supermarketech, tak to rozdíl je, rozdíl mezi elegancí a řekněme nevkusem. Alespoň mají svůj design, svojí tvář, ty levnější značky nebo neznačkové hodinky spíš kopírují, a to je poznat. Je to jako u oblečení, dražší značky jsou prostě vkusnější, lepší střih, většinou i kvalitněji vyrobené.

Odesláno (upraveno)
Návštěvník Ondrej75
Odesláno

taky mají na sobě oděvní značku, tak se ta spousta zkušenosti se střihem musela projevit :D

Přesně tak :)
Návštěvník Ondrej75
Odesláno
Skoro přemýšlím, jestli to nejsou fejky. Mají tam za třetinu ceny kolem 70$ třeba i Seiko. Tak buď to nakupují v nějakých akcích, a nebo nás obchodníci s hodinkami pěkně derou. Samozřejmě je mi jasné, že výrobní cena takových módních hodinek s quartzem je minimální, ale i tak bych předpokládal, že takto pod běžnou cenou to nakoupit nepůjde, že to výrobce nikomu tak levně nedá, jedině že by ty marže byly opravdu tak vysoké.
Odesláno

Skoro přemýšlím, jestli to nejsou fejky. Mají tam za třetinu ceny kolem 70$ třeba i Seiko. Tak buď to nakupují v nějakých akcích, a nebo nás obchodníci s hodinkami pěkně derou. Samozřejmě je mi jasné, že výrobní cena takových módních hodinek s quartzem je minimální, ale i tak bych předpokládal, že takto pod běžnou cenou to nakoupit nepůjde, že to výrobce nikomu tak levně nedá, jedině že by ty marže byly opravdu tak vysoké.

Ashford je super, mam akurat odtial na ceste jedny hodinky :) sledujem ten obchod uz dlho, AD to skutocne nie je, ale niekedy maju take tyzdnove akcie (hlavne na Hamilton, Edox a Bulova) ze by sa ti hlava zakrutila :)

Inak sa mi zda, alebo su tie CK naozaj Swiss made?

Návštěvník Ondrej75
Odesláno

Ashford je super, mam akurat odtial na ceste jedny hodinky :) sledujem ten obchod uz dlho, AD to skutocne nie je, ale niekedy maju take tyzdnove akcie (hlavne na Hamilton, Edox a Bulova) ze by sa ti hlava zakrutila :)

Inak sa mi zda, alebo su tie CK naozaj Swiss made?

Jsou Swiss Made.
Odesláno

Tak ked si odmyslim tie hrozne dizajny, tak to nebude snad taka bieda ako vacsina módnych znaciek

Návštěvník Ondrej75
Odesláno

Kolik lidí, tolik chutí. Od CK se mi vlastně líbí jen řada Post Minimal. Konkrétně mám tyhle hodinky:

8f896022e04637bfff503478ce91964b.jpg

8e1c92a63cd96b44e71fda460e4a61dd.jpg

Miluju na nich tu "levitující" lunetu a chybí mi za tu cenu jen safír s antireflexem. Sice mám po nákaze tady na fóru i mnohem dražší modely, ale tyhle se mi pořád líbí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...