Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím. Chci si koupit hodinky v této cenové relaci. Jedná se mi spíše o vzhled, přiznávám. Uvažovala jsem o Fossil nebo o Michael Kors, pak jsem se tu dočetla jak jste to ztrhali... :-) Jelikož mám vášeň pro všechno ruské, taky by se mi líbily hodinky Vostok. Bohužel v nich není příliš výběr, našla jsem pouze tyto http://hodinky.heureka.cz/f:3640:32103;10964:131529/ , z nichž se mi nejvíce líbí model 

Vostok YT57-2239164. Jinak vzhledově se mi strašně líbí tyto http://www.hodinky-outlet.cz/michael-kors/luxusni-hodinky-michael-kors-mk3196# , ale už je nikde nemůžu sehnat. Vím, že Vostoky jsou určitě kvalitnější. Máte nějaké další typy na dámské hodinky v tomto stylu a v této cenové relaci? Díky za pomoc.
  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Co třeba nějaký takový?

http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-automatic-rose-gold-plated-ladies-watch-fdb07005z.htm

db07005z_1.jpg

http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-ladies-automatic-black-leather-watch-fdw02004b.htm

fdw02004b_2.jpg

Koukni na tenhle odkaz, je tam pár pěknejch dámskejch orientů

http://www.orient-watch.com/feature/happy_stream_collection/

(s ruskejma bohužel neporadím, Orienty jsou japonský)

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Nechci být protivný, ale podle mne to tady nevyřešíš. Všechny ty fashion hodinky jsou více méně stejné, pokud Ti jde o vzhled, je nejlepší zajít do nějakého shopping centra, kde jsou toho plné výlohy, vybrat si je naživo a vyzkoušet na ruce, protože ty fotky z katalogů vypadají často (dost často) lépe, než skutečnost. A co se hodinařiny týká, to bych neřešil vůbec, stejně to má téměř všechno shodná "střeva". A ani se nemusíš v tomto případě orientovat na cenu, oni se dají podobné koupit i za tisícovku, jenom na nich nebude napsáno Michael Kors, ale nějaké jiné, stejně zvučně znějící jméno.

Odesláno

ale já nechci hodinky za tisícovku...  :frusty:  nevím co je na tom špatného že je pro mě důležitý vzhled, financemi jsem limitována... nebo vy si snad nepořizujete hodinky, které se vám líbí? jen se snažím najít kompromis mezi vzhledem a kvalitou za tuto cenu

Nechci být protivný, ale podle mne to tady nevyřešíš. Všechny ty fashion hodinky jsou více méně stejné, pokud Ti jde o vzhled, je nejlepší zajít do nějakého shopping centra, kde jsou toho plné výlohy, vybrat si je naživo a vyzkoušet na ruce, protože ty fotky z katalogů vypadají často (dost často) lépe, než skutečnost. A co se hodinařiny týká, to bych neřešil vůbec, stejně to má téměř všechno shodná "střeva". A ani se nemusíš v tomto případě orientovat na cenu, oni se dají podobné koupit i za tisícovku, jenom na nich nebude napsáno Michael Kors, ale nějaké jiné, stejně zvučně znějící jméno.

Odesláno

Podľa mna sa ti kolega snažil naznačiť že je jedno či si kúpiš fashion hodinky za XY za 1 000 alebo za MK za 6 000, vnútro je rovnaké a dať 5 000 len za značku to je dosť... z osobnej skúsenosti viem že sa oplatí čo to popozerať za prvé získaš väčší prehľad o hodinkách a za druhé možno sa ti podarí ešte čo to prišetriť a potom si už kúpiš hodinky ktoré budú pekné a budú isto kvalitnejšie ako MK .... :)

ale já nechci hodinky za tisícovku...  :frusty:  nevím co je na tom špatného že je pro mě důležitý vzhled, financemi jsem limitována... nebo vy si snad nepořizujete hodinky, které se vám líbí? jen se snažím najít kompromis mezi vzhledem a kvalitou za tuto cenu

Odesláno (upraveno)

to je sice hezké, ale to u fashion značek tu kvalitu rozhodně nenajdeš, ještě možná občas ten design. Jinak, jak píše JR_2010, jsou v nich totožné strojky, většinou bezkamenové Miyoty za max. 5 dolarů. Zbytek platíš za značku a právě ten design, občas za použitý materiál. Festiny zde na foru nefrčí, na to možná časem přijdeš. Třeba ty tebou vybrané Vostoky mají aspoň 6-ti kamenový precizní quartz Kinetic kalibr s velmi vysokou přesností, který je dokonce komplet made in Japan. To potom ve srovnání s nějakým Guessem, Korsem a pod. je o 5 tříd jinde

PS: předběhl mne Davros s v podstatě totožným názorem

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

v této cenové hladině doporučuji mrknout na Seiko (zajímavé modely se solárním napájením) a pokud opravdu něco, co stojí za úvahu, tak Bulova z řady Precisionist dělá překrásné a kvalitně vyrobené kousky.

Na ruské nápisy bohužel asi jen ta Raketa;)

Odesláno

v této cenové hladině doporučuji mrknout na Seiko (zajímavé modely se solárním napájením) a pokud opravdu něco, co stojí za úvahu, tak Bulova z řady Precisionist dělá překrásné a kvalitně vyrobené kousky.

Na ruské nápisy bohužel asi jen ta Raketa;)

případně nastudovat něco z CW, kde na linkované stránce je dost Citizen Eco Drive modelů v požadovaném cenovém rozpětí

http://www.creationwatches.com/products/citizen-ladies-eco-drive-52/index-1-3a.html

Odesláno

Zbytečně se čertíš, ani v jednom příspěvku se Ti nikdo nevysmívá, já už vůbec ne. To, že dáš za fashion hodinky 5-10 tisíc, bude úlitba jen pro Tvoje svědomí, tedy budeš mít POCIT, že máš kvalitnější hodinky, a okolí rozdíl mezi hodinkami za 1000 a za 10.000 Kč v této kategorii opravdu nepozná (ono totiž v 99% ani nepozná, že máš hodinky za 100.000). proto jsem Ti také napsal, že nejlepší je někam vyrazit a zkoušet. A je to přesně, jak píšeš, kup si hodinky, které se Ti líbí, nenech si do toho kecat, já koupil manželce hodinky od značky s posledním písmenem řecké abecedy za pár desítek tisíc, dal jsem jí je celý natěšený, a co myslíš, leží v sejfu, na ruce kamínkové superstroje z Bijou-Bijou za cca 500 Kč...

Odesláno

Tak to zabolí... :-)

Zbytečně se čertíš, ani v jednom příspěvku se Ti nikdo nevysmívá, já už vůbec ne. To, že dáš za fashion hodinky 5-10 tisíc, bude úlitba jen pro Tvoje svědomí, tedy budeš mít POCIT, že máš kvalitnější hodinky, a okolí rozdíl mezi hodinkami za 1000 a za 10.000 Kč v této kategorii opravdu nepozná (ono totiž v 99% ani nepozná, že máš hodinky za 100.000). proto jsem Ti také napsal, že nejlepší je někam vyrazit a zkoušet. A je to přesně, jak píšeš, kup si hodinky, které se Ti líbí, nenech si do toho kecat, já koupil manželce hodinky od značky s posledním písmenem řecké abecedy za pár desítek tisíc, dal jsem jí je celý natěšený, a co myslíš, leží v sejfu, na ruce kamínkové superstroje z Bijou-Bijou za cca 500 Kč...

Odesláno (upraveno)

ano, ok. Viz recenze obchodníků. Jinak ceny většiny hodinek jsou v cizině výhodnější, u některých značek i po započtení  doplacené dph o desítky procent

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Byt v jine verzi, nez pozlacene, tak ju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...