midloch Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 přenádherné GRATULUJI! Mám úplně stejné a dneska když jsem zavíral do klícky králíčka tak se vzpíral tak, že jsem s nim praštil o líč v zámku, mám tam malou rýhyčku a dost mě to ser... Asi zavolám do Hanáka jak kolik stojí přeleštění, apropo nevíte to náhodou někdo?
mrakodrap Odesláno 2. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2007 to midloch: a kde ten škrábanec je?
midloch Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 mrakodrap napsal: to midloch: a kde ten škrábanec je? je na nejnáchylnější části hodinek a to: když je mám na levé ruce tak se jedná o pravý horní roh (bok) nad čudlíkem co startuje stopky, je to obvyklé místo kde často člověk nevědomky brousí zeď, zavadí o roh atd.
mrakodrap Odesláno 2. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2007 midloch napsal: je na nejnáchylnější části hodinek a to: když je mám na levé ruce tak se jedná o pravý horní roh (bok) nad čudlíkem co startuje stopky, je to obvyklé místo kde často člověk nevědomky brousí zeď, zavadí o roh atd. Nevím jestli to pomůže, ale já na nich měl taky pár škrábanců a všechno jsem v pohodě rozleštil diamantovou pastou a pak ještě jemnou brusnou pastou 3M pro lakýrníky. Záleží jak je to hluboký, ale i ručně to šlo relativně dobře.
midloch Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 mrakodrap napsal: Nevím jestli to pomůže, ale já na nich měl taky pár škrábanců a všechno jsem v pohodě rozleštil diamantovou pastou a pak ještě jemnou brusnou pastou 3M pro lakýrníky. Záleží jak je to hluboký, ale i ručně to šlo relativně dobře. Právě jsem volal do Hanáka (prodejce Breitling v Brně) a přeleštění tahu by vyšlo na 600Kč a pokud by se nerozdělávalo pouzdro tak sem tam škrábaneček ta za 200Kč. Celé cca kolem 1.000Kč což je docela OK a hodinky jsou vyleštěny profíkem...
Jeremy Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 midloch napsal: Právě jsem volal do Hanáka (prodejce Breitling v Brně) a přeleštění tahu by vyšlo na 600Kč a pokud by se nerozdělávalo pouzdro tak sem tam škrábaneček ta za 200Kč. Celé cca kolem 1.000Kč což je docela OK a hodinky jsou vyleštěny profíkem... U Dušáka je to tak nějak podobné a souhlasím - je to vyleštěné profíkem. Každý by měl dělat, co umí, proto neleštím hodinky třeba já
midloch Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Jeremy napsal: U Dušáka je to tak nějak podobné a souhlasím - je to vyleštěné profíkem. Každý by měl dělat, co umí, proto neleštím hodinky třeba já
old black Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 mrakodrap napsal: Tak hodinky jsem nakonec koupil. Díky všem za rady. Dávám sem pár fotek. Pěkný hodinky! Zajímavá fotka, kde jsou vedle 007. Utvrzuje mě v názoru, že ve vitríně Omega v Baselu vypadaly 007 ve srovnání s ostatními jak chudý příbuzný. Vlastníci snad prominou ...
Jeremy Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 old black napsal: Pěkný hodinky! Zajímavá fotka, kde jsou vedle 007. Utvrzuje mě v názoru, že ve vitríně Omega v Baselu vypadaly 007 ve srovnání s ostatními jak chudý příbuzný. Vlastníci snad prominou ... .. nejsem sice už vlastník, ale nesouhlasím - bondovky jsou jedny z nejhezčích hodinek, co jsem kdy viděl. A jako chudý příbuzný doopravdy nevypadají..
Cabos Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 old black napsal: Pěkný hodinky! Zajímavá fotka, kde jsou vedle 007. Utvrzuje mě v názoru, že ve vitríně Omega v Baselu vypadaly 007 ve srovnání s ostatními jak chudý příbuzný. Vlastníci snad prominou ... Jako vlastnika, me napadlo uplne to same !!!! :-) Je to ale hlavne tou fotkou. Da se to urcite nafotit i tak, aby to vypadalo dokonce naopak. To ten cifernik - viz diskuze proc chronograph... bohate staci jenom stara verze 007/nova verze 007. Plasticke indexy a napis, straci to ale to puvodni kouzlo jednoduchosti. Zkratka puvodni 007 jsou stejne opravdu nejparadnejsi hodinky! :-) Tyhle Brajtle byly ale kasastyk a nekoupit je tak by clovek nespal!
oberan Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Odesláno 12. července 2007 old black napsal: Pěkný hodinky! Zajímavá fotka, kde jsou vedle 007. Utvrzuje mě v názoru, že ve vitríně Omega v Baselu vypadaly 007 ve srovnání s ostatními jak chudý příbuzný. Vlastníci snad prominou ... prominuto, ... btw 007ky jsem pořizoval právě z důvodu jednoduchosti ... breitlingy jsou prima, ale těch nápisů zejména na tahu mají požehnaně...
Pekos Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Podle rytí na tahu si myslím,že se jedná o kopie. Ale múžu se mýlit.
Jeremy Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Pekos napsal: Podle rytí na tahu si myslím,že se jedná o kopie. Ale múžu se mýlit. No pokud mluvíš o těch midlochových, tak se mýlíš, mimo jiné *právě* podle rytí na tahu se dá poznat, že jsou pravé
Pekos Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Jeremy napsal: No pokud mluvíš o těch midlochových, tak se mýlíš, mimo jiné *právě* podle rytí na tahu se dá poznat, že jsou pravé Mluvím o těch,o kterých je řeč,dal to tam Mrakodrap. Já mám daleko jemnější vyrytí nápisú.
Pekos Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Nemúžu se zbavit dojmu,že se jedná o povedené kopie.Kéž bych se mýlil!!!!!
rorda Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Potenza napsal: Ahoj, pokud mate jistotu, ze jsou opravdu prave, tak bych nevahal.. Take vlastnim dvoje hodinky tohoto typu a nemam zadny problem. Proavajici me sam nabidl, ze si je mohu overit. navstivil jsme prodejnu Dusak v Praze na prikopech. Servis potvrdil pravost. Nic jsem neresil : ) )By mě zajímalo, jak se u toho Dušáka tváří na takový, jako jsi ty, když jim tam donesou hodinky, jestli by jim neověřili pravost ... Nepředpokládam, že by jim za to někdo platil ...
mrakodrap Odesláno 31. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Pekos napsal: Mluvím o těch,o kterých je řeč,dal to tam Mrakodrap. Já mám daleko jemnější vyrytí nápisú. V tomhle ohledu jsem naprosto klidný. Dal jsem je na ověření pravosti (včetně prověření čísel) a přetěsnění k Hanákovi. Vše bylo OK. No a zhruba před měsícem jsem je měl na servisu u Dušáka když měnili sklo u kterého jsem vlastní vinou poškodil antireflexní vrstvu a taky bylo vše v pohodě. Toho dojmu se můžeš v klidu zbavit mrakodrap
Pekos Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 mrakodrap napsal: V tomhle ohledu jsem naprosto klidný. Dal jsem je na ověření pravosti (včetně prověření čísel) a přetěsnění k Hanákovi. Vše bylo OK. No a zhruba před měsícem jsem je měl na servisu u Dušáka když měnili sklo u kterého jsem vlastní vinou poškodil antireflexní vrstvu a taky bylo vše v pohodě. Toho dojmu se můžeš v klidu zbavit mrakodrap To je dobře,možná se mýlím,protože mám titanové a tam je rytí podstatně jemnější.Asi díky materiálu.
Pekos Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 mrakodrap napsal: V tomhle ohledu jsem naprosto klidný. Dal jsem je na ověření pravosti (včetně prověření čísel) a přetěsnění k Hanákovi. Vše bylo OK. No a zhruba před měsícem jsem je měl na servisu u Dušáka když měnili sklo u kterého jsem vlastní vinou poškodil antireflexní vrstvu a taky bylo vše v pohodě. Toho dojmu se můžeš v klidu zbavit mrakodrap Jak se ti podařilo poničit tu antireflex vrstvu a kolik tě stála výměna?
mrakodrap Odesláno 1. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 No nerad se s tím chlubím...ale co už. Leštil jsem tu lesklou část mezi lunetou a sklem pastou na leštění a jak jsem to šudlal tak jsem odbrousil i část antirexlexu. Nejsem na to zrovna hrdý. Výměna stáka 6.600,- Kč Pekos napsal: Jak se ti podařilo poničit tu antireflex vrstvu a kolik tě stála výměna?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se