Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte moj rozpočet je dost nízky maximálne do 200? poradili by ste mi neake vojenske hodinky do takejto sumy ? V hodinkách sa velmi nevyznám jediné hodinký ktoré vlastním sú casio g-shock.

Odesláno

vau tak tie sa mi fakt páčia.. okej idem trochu prebehnut aj temy predomnou 

přesně tak.Toto téma se zde v poslední době opakuje neustále a tipů už byly dány tuny. Projít fórum, pohledat, přečíst a najdeš jistě odpověď na tvůj dotaz

Odesláno

Hladal som čital som ale nič do 200? som nenašiel.  Také hlavné veci čo by som tam chcel su aspon minerálne sklíčko, a vodotesnost na plavanie a vačšia odolnost značky sa mi najviac pačia luminox traser ale určite by som prijal aj inu značku s takymito parametrami poradili by ste mi niečo konkretne dostupne na sk/cz ?

Odesláno

Slušná nabídka je na www.hodinky-365.cz

S těma Seikama chybu neuděláš, nebo nějaké Orienty. V nejaponských hodinkách bude vzhledem k ceně podstatně menší výběr.

Odesláno

Záleží, jestli ti jde jen o vzhled, nebo taky o střeva. Traser je určitě lepší volba, než nějaké Festiny, Stormy apod. Pokud ti nevadí quartz strojek, tak vodotěsnost 200m je slušná a luminiscence bez připomínek.

Odesláno

Sú v niečom lepšie seiko oproti traser ? ja sa v hodinkach velmi nevyznám jedine hodinky čo mám su g-shock :D .. ide mi o vzhlad ale aj oto aby tie hodinky niečo vydržali (nechcem neake super odolne hodinky ale zas nie take ze po 1-2 padoch sa hned rozbiju alebo niečo podobne)

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

ty Traser Outdoor Pioneer jsou cenově nejdostupnější Trasery (když nepočítám menší P5900). Tomu odpovídá materiál - tvrzený plast a minerální sklíčko. Hodinky jsou to ale odolné a hlavní devizou je právě Trigalight. Máme na webu i video, tak pro představu mrkni: 

Víc najdeš na http://www.hodinkytraser.cz/traser-outdoor-pioneer/  

Pokud teda hledáš něco odolnějšího, tak Traser doporučuju.

Jinak máme skladem i spoustu Seiko hodinek, takže jestli jsi z Prahy, tak se zastav (Vítkova 8, Praha - Karlín) a já ti k hodinkám rád řeknu víc. 

Jirka

Upraveno uživatelem Jiří Štencek
Odesláno (upraveno)

Ty SKX na gumě za 9000 jsou docela zábavný.:-D

Nicméně abych řekl něco k tématu, pokud ti jde primárně o odolnost, šel bych do nějakejch malejch praktickejch quartzek. Od Seika by to byly třeba zajímavý SBCA001.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68901-seiko-spirit-military-quartz-sbca001/

U Seiyi za 147 doláčů (+ dph)

http://www.seiyajapan.com/products/s-sbca001

sbca0015001.jpg

post-8531-093257800%201312556296.jpg

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Ahojte premyslam nad kupou 

,

CASIO PRW 2500-1A Wave Ceptor Protrek CASIO PRG 260-2

mate skusenosti s tymito modelmi ktore  by ste  mi odporucili a preco.Hodinky  chcem pouzivat na sportovanie a plavanie aj nosenie v  teplej vode,  na pravidelne nosenie potrebujem hodinky  co vydrzia aj tvrdsie podmienky  pouzivania ide mi aj o dobru citalenost na slnku .Skratke  vyhody aj nevyhody  tychto modelov.

Dakujem za odpoved.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...