Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže dnes dorazily mé hodinky SEIKO SNZD09J1 od prodejce z honkongu. Jsou fakt nádherné a nemám jim co vyčíst. Přišli se vším tj. mezinárodní garanční kartou, krabicí atd tak jak bylo domluveno, Byli ve fóliích na řemínku zadním dýnku a reklamou tak jak na foto. Protože jsem před nedávnem koupil ve slevě Festiny a druhý den jsem je vykoupal na přehradě a voda se dostala do vnitř (100M) poté navrácení peněz, tak jsem se chtěl ujistit , že tyhle 100M jsou ok, šel jsem tedy do Ostravského Dealu na zkrácení a na přeskoušení vodotěsnosti. Když je chtěla mladá ochotná paní předat do zadu hodináři a čistila je tak si všimla, že jsou zevnitř vidět skvrny, já jsem tam nic neviděl až na potřetí po dlouhém skoumání proti slunci jsem je taky viděl. Malé skvrnky né voda ani vlhkost jen takové malinké početné skvrnky.dostal jsem strach že mám fake (prý se to kopíruje už taky, což moc dobře nechápu) hodinář však potvrdil že to není fake. Hodinář vyčistil sklo a udělal zkoušku .Vše OK ...Ty skvrnky byly tak pravidelne jakoby schvalne . Nemuze to byt nejaka ochrana nejakym prostredkem zevnitr?. Na závěr : Jsou opravdu pěkné a myslím že na ruce sedí. Neví někdo náhodou jak zastavit sekundovku ? když vytáhnu korunku nikdy se nezastaví a pomocí hackingu to taky už nejde, ještě před návštěvou hodináře to jakš takš šlo ale ted jede jak utržená z řetězu a ne ane jí zastavit. Takže předem díky za postřehy a názory jak se Vám líbí? Díky...

post-647-1182875194.jpg

post-647-1182875284.jpg

post-647-1182875610.jpg

post-647-1182875674.jpg

Odesláno

Calibr 7S26, který by tam mohl být funkci hacking - zastavení sekundové ručičky při vytažení korunky nemá!

Někteří docilují jejího zastavení jemným pootočením korunky "proti srsti" . To jde u většiny hodinek, ale není to ono.

Já to nedělám, protože mi to příjde jako znásilnění strojku.

Odesláno
Calibr 7S26, který by tam mohl být funkci hacking - zastavení sekundové ručičky při vytažení korunky nemá!

Někteří docilují jejího zastavení jemným pootočením korunky "proti srsti" . To jde u většiny hodinek, ale není to ono.

Já to nedělám, protože mi to příjde jako znásilnění strojku.

Je to přesně jak píše Jerryl. 7S26 hacking nemá a vteřinovka se zastavit otáčením proti, ale není to nic moc.

Odesláno (upraveno)

Chlapi,

Já nechápu, proč chcete tu fteřinovku nastavovat přesně. Moje hodinky mají +-10s, takže když bych si dal tu práci a nastavil je supr přesně, tak za 12 hodin mají už 5 sekund sekeru :crying_anim: , nebo jsou napřed. Takže moje práce přišla vniveč. Mě začne vadit, když hodinky jdou cca +- 3minuty.

Upraveno uživatelem Honza49
Odesláno

Nejlepší je, když vteřinovka běží a běží, žádné zastavování.

Odesláno
Chlapi,

Já nechápu, proč chcete tu fteřinovku nastavovat přesně. Moje hodinky mají +-10s, takže když bych si dal tu práci a nastavil je supr přesně, tak za 12 hodin mají už 5 sekund sekeru :crying_anim: , nebo jsou napřed. Takže moje práce přišla vniveč. Mě začne vadit, když hodinky jdou cca +- 3minuty.

No znáš to když je chceš nastavit na přesno a pak jen sledovat odchylku.

Dnes jsem je vymáchal pořadne v přehrade a jsou v poho...

Odesláno
No znáš to když je chceš nastavit na přesno a pak jen sledovat odchylku.

Dnes jsem je vymáchal pořadne v přehrade a jsou v poho...

Myslím, že přesné nastavení sekundovky je zbytečné. Ale také nastavuju přesně a nemusím to dělat často. Nastavím jednou a za týden v přesný čas posunu o minutu zpět (předběh o 9 s za den) a je to přesné.

Návštěvník Snow
Odesláno
A co to vlastně znamená presne ten "hacking" (myslim u hodinek) ???

Zastavení hodinového trojku pomocí vytažení/vyšroubovaní korunky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...