Buciboy Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Moc Vám všem děkuji za tipy. Vybral jsem si Trasery Outdoor Pioneer, tak jsem zvědav. Foto kdyžtak přidám Tano: No doufám, že na hlídkovou, tam jako nováček získám spoustu cenných zkušeností ne?
tano Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Moc Vám všem děkuji za tipy. Vybral jsem si Trasery Outdoor Pioneer, tak jsem zvědav. Foto kdyžtak přidám Tano: No doufám, že na hlídkovou, tam jako nováček získám spoustu cenných zkušeností ne? Urcite, je to zaklad vseho. Hodne stesti a kdyztak SZ .
Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Tak potom sem s fotom Nech ti sluzia
Buciboy Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Zdravím, tak tady jsou ty hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blam Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Rozumna volba. Urcite budes spokojeny, pokud dal nebudes navstevovat toto forum. ;-)
tano Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Gratuluji, at dlouho slouzi a pokud mozna nas neopoustej, )
Buciboy Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Díky. Určitě tady budu i nadále.
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2014 Tož gratuluji kolego.Ať Ti dlouze slouží ku spokojenosti
liberator_keç Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 Ahoj, možná by stálo za to oživit diskusi na dané téma. V poslední době si všímám, že většina poldů nosí Garminy a obecně chytrý hodinky, kvůli notifikacím a nemožnosti stále držet telefon v ruce? Jsou už klasický hodinky pro LE a armádu (Traser, Luminox etc) opravdu vytlačený ve výkonu?
Bert Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 Jako na potvoru jsem si dnes dopoledne četl několik úředních záznamů sepsaných plukovníkem "elitního" útvaru Policie ČR. Byvše ještě oslněn výkonem tohoto myšlenkového titána, doporučuji: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se