Marcus Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Junghans J815.1 (via Peseux 7001) i s hvězdou.
Libunda Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Krásný čistý design, a parádní fotky !!
MarvinX Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Marcus: Opakuji se, ale tohle vlákno je nádhera, sem se chodím uklidňovat po obzvláště vypečeném dni Ad krabička: Nějak jsem ten dotaz přehlédl, omlouvám se za to, no nejsem odborník na dřevo, ale mě to jako dřevo připadá, vypadá to jako dřevo, voní to jako dřevo, váha by myslím také odpovídala... Tak snad je to dřevo
Marcus Odesláno 10. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Krásný čistý design, a parádní fotky !! Díky moc. Obzvláště od člověka, který se při procházce městem s rukama v kapsách usmívá, protože ho hřejí u srdce právě koupené JLC, to opravdu potěší.Marcus: Opakuji se, ale tohle vlákno je nádhera, sem se chodím uklidňovat po obzvláště vypečeném dni Ad krabička: Nějak jsem ten dotaz přehlédl, omlouvám se za to, no nejsem odborník na dřevo, ale mě to jako dřevo připadá, vypadá to jako dřevo, voní to jako dřevo, váha by myslím také odpovídala... Tak snad je to dřevo Děkuju za slova uznání, i když samozřejmě trochu přeháníš. Kdybys měl zájem, dej mi vědět, dám ti tip, kde se dají v Olomouci sehnat.
jankoxxx Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 kamo na tebe je vidiet ze ich mas naozaj rad! a o to pri tomto nasom uletenom hobby ide. tesim sa na kazdu jednu fotku lebo maju krasnu ukludnujucu atmosferu, len tak dalej
Marcus Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 To je pořád originál řemen dodaný přímo od výrobce, takže tmavě hnědá koňská kůže (cordovan).
Funthom95 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Jsou úžasné a parádně Ti sedí..gratuluju a přiznám se, že malinko (v dobrém) závidím ;-)
Marcus Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Jsou úžasné a parádně Ti sedí..gratuluju a přiznám se, že malinko (v dobrém) závidím ;-) Děkuju.Ale upřímně řečeno vlastně není co závidět, vždyť to jsou úplně normální cibule.
Marcus Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Dnes máme dvouměsíční výročí a k tomu ještě 1500 zobrazení tohoto vlákna, to už jsou hned dva důvody k menší oslavě.Díky za přízeň a nestyďte se sem občas něco napsat.
milan.w Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 V jednoduchosti je krása, vypadají opravdu úžasně.
Marcus Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK
ggrand Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Škoda, že jsi nebyl teď na srazu, tyhle jsem si chtěl prohlédnout. Jsou totiž moc pěkné. Jinak tobě taky hezké svátky.
Marcus Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 (upraveno) Škoda, že jsi nebyl teď na srazu, tyhle jsem si chtěl prohlédnout. Jsou totiž moc pěkné. Jinak tobě taky hezké svátky.I přesto, že nemají otáčecí lunetu? Ani mi nemluv, jsem se moc těšil, ale prostě to nešlo. Ale jak jsem pak četl ty SZ, mohlo by se občas něco udělat i něco neformálního. Já třeba chodím celkem často do Malenovic na fotbal. Můj bratranec hraje za místí FC. Anebo prostě jenom tak na pivo. Uvidíme po novém roce.Tak hezké svátky. Upraveno 21. prosince 2014 uživatelem Marcus
Funthom95 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Děkuju.Ale upřímně řečeno vlastně není co závidět, vždyť to jsou úplně normální cibule.CIMG_2380.jpg Cibule to jsou parádní hezké svátky...
Marcus Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Ta mimostředka v důlku je geniální záležitost.
Pony Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Gratulace, jsou to imho velice pěkné oblekovky. Zajímala by mě pak někdy zkušenost se sklíčkem...
jankoxxx Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Ta mimostředka v důlku je geniální záležitost.JMG_3671.jpgjuuuj, uz davno ma ziadne hodinky nedostali tak ako tieto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se