Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Marcus: Opakuji se, ale tohle vlákno je nádhera, sem se chodím uklidňovat po obzvláště vypečeném dni :)

Ad krabička: Nějak jsem ten dotaz přehlédl, omlouvám se za to, no nejsem odborník na dřevo, ale mě to jako dřevo připadá, vypadá to jako dřevo, voní to jako dřevo, váha by myslím také odpovídala... Tak snad je to dřevo :D

Odesláno

Krásný čistý design, a parádní fotky !!

Díky moc. Obzvláště od člověka, který se při procházce městem s rukama v kapsách usmívá, protože ho hřejí u srdce právě koupené JLC, to opravdu potěší.

Marcus: Opakuji se, ale tohle vlákno je nádhera, sem se chodím uklidňovat po obzvláště vypečeném dni :)

Ad krabička: Nějak jsem ten dotaz přehlédl, omlouvám se za to, no nejsem odborník na dřevo, ale mě to jako dřevo připadá, vypadá to jako dřevo, voní to jako dřevo, váha by myslím také odpovídala... Tak snad je to dřevo :D

Děkuju za slova uznání, i když samozřejmě trochu přeháníš. Kdybys měl zájem, dej mi vědět, dám ti tip, kde se dají v Olomouci sehnat.  ;)

Odesláno

Jsou úžasné a parádně Ti sedí..gratuluju a přiznám se, že malinko (v dobrém) závidím ;-) 

Děkuju.

Ale upřímně řečeno vlastně není co závidět, vždyť to jsou úplně normální cibule.

post-32939-0-30192700-1418599735_thumb.jpg

Odesláno

Dnes máme dvouměsíční výročí a k tomu ještě 1500 zobrazení tohoto vlákna, to už jsou hned dva důvody k menší oslavě.

Díky za přízeň a nestyďte se sem občas něco napsat.

post-32939-0-39714400-1418804748_thumb.jpg

Odesláno

Škoda, že jsi nebyl teď na srazu, tyhle jsem si chtěl prohlédnout. Jsou totiž moc pěkné. Jinak tobě taky hezké svátky.

Odesláno (upraveno)

Škoda, že jsi nebyl teď na srazu, tyhle jsem si chtěl prohlédnout. Jsou totiž moc pěkné. Jinak tobě taky hezké svátky.

I přesto, že nemají otáčecí lunetu?  :snorkle: 

Ani mi nemluv, jsem se moc těšil, ale prostě to nešlo. Ale jak jsem pak četl ty SZ, mohlo by se občas něco udělat i něco neformálního. Já třeba chodím celkem často do Malenovic na fotbal. Můj bratranec hraje za místí FC. Anebo prostě jenom tak na pivo. Uvidíme po novém roce.

Tak hezké svátky. 

Upraveno uživatelem Marcus
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Gratulace, jsou to imho velice pěkné oblekovky. Zajímala by mě pak někdy zkušenost se sklíčkem...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...