wizard-ov Odesláno 28. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Woe 10ti hodinová nalejvárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 :lol2: Zítra nebo 13.5. u Kocura? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Kuk ! Kdo pozná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 LV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 My už to víme woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Zas.r.ané tamtamy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Máš s námi chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Jak to ze je inzerce prázdna ? Ty starnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Náhodou - mám tam jedny IWC....teď ale není čas kamaráde na pitchoviny - státnice klepou na dveře ;o) A víš, že jsem ty LV vždycky chtěl, tak snad mi chvilku vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Precetl to postupne cele a nemam slov, eklatantni uspech!!! Podobne vtipne vlakno jsem tu jine nevidel, jses borec. Nevim kolikrat jsem musel susit slzy od smichu, pardon dojeti;) Obdivuju tvuj zapal, odvahu a chut se o vse podelit, ktere ve me budi ambivalentni puzeni v rozpeti od: sup to je ale kauf, hnedle take nainvestuj nejake uspory do hodinek, vzdy to prece jde cituji: 'vyhodne se ztratou prodat' az po: to musi bejt zatracenej blazen, nemas jinych starosti dost? Je to super a preju ti at ti to co nejdele vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Je to super a preju ti at ti to co nejdele vydrzi.Ty parchante Já už raději ani nepočítám, kolik jsem v tom utopil - ale chuj s tym, furt lepší, než to jako Řepka nasypat do forbesu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Ale něco na tom stárnutí bude- nějak málo to teď protáčíš a navíc se ani nepochlubíš fotkama, se ti klepou ruce a všechny fotky jsou mázlý nebo proč tady ještě není žádná fotka žabáků? A jak se ti vlastně nosí cirkusácký titanovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 (upraveno) Vím, vím...musím se polepšit ;o) Zjistil jsem, že Tvé titanofky nosím jenom když mám kocovinu, nevím proč... Upraveno 23. května 2016 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Tak je pravda, že jsou to jedny z nejčitelnějších hodinek, jednodušší ciferník na kocovinu bys jen těžko hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Náhodou - mám tam jedny IWC....teď ale není čas kamaráde na pitchoviny - státnice klepou na dveře ;o) A víš, že jsem ty LV vždycky chtěl, tak snad mi chvilku vydrží...věřím, že tvé klidné období LV právě začalo:D pokud ne do opavy s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 kroksy mámzlatý řetěz mámtepláky adidas mámtriko bez rukávů tapout mámholá hlava mámbýčí zátylek mámpořádné brajtle pyčo už mám co mi ještě chybí k tomu abych si otevřel autobazar (prý je to vázaná živnost na výše uvedené) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Jsi borec Wizi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Jsi borec Wizi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Publikováno Dnes, 15:40tano, on 28 Kvě 2016 - 15:23, said:Jsi borec Wizi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 kroksy mámzlatý řetěz mámtepláky adidas mámtriko bez rukávů tapout mámholá hlava mámbýčí zátylek mámpořádné brajtle pyčo už mám co mi ještě chybí k tomu abych si otevřel autobazar (prý je to vázaná živnost na výše uvedené) ? Nejake BMW diskutabilniho puvodu v ultimativnim tunningu, pak budes komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se