aCIDfire Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2006 Možná někdo z vás stejně jako já uvažuje o "home made otáčedlu" pro svoje automaty,tak zde je pár inspirujících obrázků,další můžete doplňovat vč.třeba návodů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWO Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 Pekne. Popri ceste, ake funkcie by mal mat watchwinder? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vasco Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 Pekne. Popri ceste, ake funkcie by mal mat watchwinder? 90-60-90 a měl by umět kafe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 90-60-90 a měl by umět kafe :-) 100-60-90 a kafe umět nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 100 je dobrá míra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWO Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 :-)))) Nasiel som nejake pekne kusy na ebay, co na ne hovorite? Napr.: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWA%3AIT&rd=1 / za 100 eur myslim ze moze byt http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWA%3AIT&rd=1 / toto sa mi celkom paci http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWA%3AIT&rd=1 / velmi elegantne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vasco Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 pěkný bedýnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 Hezký kousky,ale při mých znalostech angličtiny nedosažitelný.Pokud by je někdo kupoval rád se přidám a podělím o náklady.Mluvím o variantě za 45,50 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka2 Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 To falkkon. No ten za těch 45,5 EUR vypadá bombasticky Myslím, že si ho objednám, ale ještě to prostuduji - funkce, platba atd. a pak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 5. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 na ebay.de po zadani uhrenbeweger vam vyleze hafo aukci,..ale ne nadarmo jsem myslel jak ho vytvorit (home made) a ne jak ho koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vasco Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 Home made watchwinder: 1/ navléknout na stěrač a na 15 minut pustit :-) 2/ co takhle brigadnik - večer prijde- navlíknu mu všechny svoje automaty a 30 minut běhá kolem bloku - může přitom vyvenčit psa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 5. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 ad2 ..může zastat i drahá polovička I když by s tím asi moc nesouhlasila,možná za cukřík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vasco Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 to bych nedělal, taky by je mohla cestou rozdat nebo rozmlátit, dle nálady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 5. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2006 ..nebo prodat,pak bych asi prodal já jí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka2 Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Home made se mi moc teda nelíbí. Je to takový Přemda Podlaha, a to není můj šálek kávy ať má míry jaké chce. Ale nějaký pěkný profi výrobek bych klidne skousnul. To Jirka 2 taky bych se přidal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Tady u Juliána je taky pěkný kousek. http://www.poljot24.de/en/pi1118901896.htm...m?categoryId=13 Já bych se díky svým jazykovým schopnostem k někomu nejradši přifařil, ať nedělám moc ostudy s československou angličtinou do německého shopu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 6. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Tady u Juliána je taky pěkný kousek. http://www.poljot24.de/en/pi1118901896.htm...m?categoryId=13 Já bych se díky svým jazykovým schopnostem k někomu nejradši přifařil, ať nedělám moc ostudy s československou angličtinou do německého shopu.. Tj,ale za 85EUR na 1 hodinky je to docela drahá sranda,když už,uvažoval bych min.s otáčedlem na 2-3ks hodinek. Na ebay jsou kolem 100EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 To byla úvaha. Ale v podstatě: Mám dvoje automaty ( respektive druhé teprve kupuju) takže čistě teoreticky jedny mám vždycky na ruce. Pokud budu mít viklátko na vícero kousků, je na cestě další průser v podobě dalšího nákupu. Takže mě vyjde levněji singl viklátko... ...blbá úvaha... Ale kam pak já dám ty moje nový Eleganty???? Svět je zlej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Byl bych také zájemce, takže pokud bychom se tu ne něčem domluvili a bylo nás víc, mohlo by to ušetřit nějaké korunky. Otázka: Kdo tedy reálně uvažuje nad koupí ? do jaké ceny ? 1ks (nejlépe kombinace krabičky + natahovač tak 4ks hodinek) 4000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se