Návštěvník MirBen Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Zdravím všechny staré i nové, vážené i neznámé - zkrátka všechny milovníky hodinek! Nenapadlo mě kam jinam to dát (nechci zbytečně plevelit "Všeobecnou diskuzi", na to jsme jaksi ještě malé pívo tady na fóru). Je mi hned od začátku jasné, že půlka lidí mě odsoudí hned s tím, že propaguji kopie. Nechci až tak poradit s koupí/výběrem, spíš bych si rád rozšířil obzory a našel nějakou inspiraci. V poslední době mě velmi zaujal Rolex se svými Datejust modely. Nechci však dát tak velké množství peněz za hodinky a Rolex je pro mě zatím také značkou, ke které člověk musí hodně dozrát. Rád bych však znal co nejvíce hodinek, které jsou inspirovány tímto kultovním modelem. Nechci přesnou kopii! Nemusí mít ani zdaleka lunetu, ručky a indexy, ale aby měli alespoň něco z toho, prostě inspirace a velikost do těch 39mm. (zatím vím o nějakých modelech seiko, pak nějaké ty bulovy a možná starší orient.) Je jedno jestli quartz/automatika, chci si jen rozšířit obzory a třeba se to dostane úplně k něčemu jinému Ať to všem tiká Miroslav!
Návštěvník Jagman Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Rado jeste neco takoveho delalo ale pokud mas soudnost budes mit na ruce furt jen kopii
Exiztence Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Hledej Bulova Datejust na googlu.
USER47 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Steinhart od Rolexu kopíruje jen suby a explorery. Datejusty ne.
gougy Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Tady je nějaká inspirace - dělalo to hodně výrobců vč. Seika, Sandoz apod.
Sarka Farka Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Steinhart od Rolexu kopíruje jen suby a explorery. Datejusty ne.jj, psal jsem pro inspiraci a treba se mu zalibi jiny rlx style koky
Sarka Farka Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 kup si nějaký Seiko ....treba http://www.amazon.com/Seiko-SNXJ89-Stainless-Steel-Automatic/dp/B006CHMS64
emef Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Seiko SARB033. Není to kopírka a je to nejlepší poměr cena - výkon, jaký si můžeš přát. A ne, nehejtujte, nesnažim se prodat ty svoje, ty už jsou fuč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se