Přejít na obsah

Rolex datejust style

Doporučené příspěvky

Návštěvník MirBen
Odesláno

Zdravím všechny staré i nové, vážené i neznámé - zkrátka všechny milovníky hodinek! 

Nenapadlo mě kam jinam to dát (nechci zbytečně plevelit "Všeobecnou diskuzi", na to jsme jaksi ještě malé pívo tady na fóru). Je mi hned od začátku jasné, že půlka lidí mě odsoudí hned s tím, že propaguji kopie. Nechci až tak poradit s koupí/výběrem, spíš bych si rád rozšířil obzory a našel nějakou inspiraci. 
V poslední době mě velmi zaujal Rolex se svými Datejust modely. Nechci však dát tak velké množství peněz za hodinky a Rolex je pro mě zatím také značkou, ke které člověk musí hodně dozrát. Rád bych však znal co nejvíce hodinek, které jsou inspirovány tímto kultovním modelem. Nechci přesnou kopii! Nemusí mít ani zdaleka lunetu, ručky a indexy, ale aby měli alespoň něco z toho, prostě inspirace a velikost do těch 39mm. (zatím vím o nějakých modelech seiko, pak nějaké ty bulovy a možná starší orient.)  Je jedno jestli quartz/automatika, chci si jen rozšířit obzory a třeba se to dostane úplně k něčemu jinému 

Ať to všem tiká 
Miroslav! 

Návštěvník Jagman
Odesláno

Rado jeste neco takoveho delalo ale pokud mas soudnost budes mit na ruce furt jen kopii

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...