Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 RAYMOND WEIL - Maestro Raymond Weil Limited Edition http://www.masterhorologer.com/2014/11/raymond-weil-maestro-raymond-weil.html
Kid_A Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Jako dobry...ale sanka mi z toho nespadla...
gougy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Jako dobry...ale sanka mi z toho nespadla...však vona spadne, až uvidíš MSRP
Micey Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Dosti přeplácaný. A stejnak je mi záhadou, kdo si to koupí.. Značka taková.. divná, full gold, vevnitř Sellita, vzhled poněkud kolotočovej.
gougy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Dosti přeplácaný. A stejnak je mi záhadou, kdo si to koupí.. Značka taková.. divná, full gold, vevnitř Sellita, vzhled poněkud kolotočovej.ze stovky kousků, deset pro rodinu, něco jako VIP present, zbytek do výloh největším dealerům aby šlo vidět, že RW nedělá jen za 15tisíc Kč, ale i EUR ?
Micey Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 No to je mi jasný, ale neodpovídá to na moji otázku..
Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 však vona spadne, až uvidíš MSRP Nikde nemůžu cenu najít, nejspíš tajemství ... nebo ochrana čelistí.
gougy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Nikde nemůžu cenu najít, nejspíš tajemství ... nebo ochrana čelistí.Ty moderní AdBlockery a antiviry a další ochrany před nebezpečím z webu už jsou fakt asi na úrovni no :D
FraK Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Pekna filigranska prace, ale neni to muj salek kavy.
McStinger Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Nápisy v sčítači nakrivo, plôška po logom des, pohľad cez priehľad tragédia, ... Krabička parádna.
PavelK Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Mě se docela líbí. Tedy snad až na krátké ručičky, ale to je problém skoro všech hodinek, asi nějaká móda. Oceňuji barevné odlišení ručiček chronografu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se