Baker Odesláno 4. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2007 (upraveno) Tak zatim vedou archimede, z dlohodobeho hlediska maji cistsi design nez Junkers (bohuzel jsem je nosil dva dny na ruce ), jen ten reminek, fakt mam rad na ruce poradny kus kuze Nemate tip na remen 20/20 ? Dik za vsechny reakce. Baker Edit: Jinak se nebranim nabidkam v tomto rozmeru, nejl. zkracena verze 115/75 Upraveno 4. července 2007 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2007 (upraveno) V tomhle NIVRELu je kalibr ETA Valjoux 7751. Upraveno 12. července 2007 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2007 Pepino65 napsal: V tomhle NIVRELu je kalibr ETA Valjoux 7751. Prumer 39 cm je malo ale dik za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2007 Já bych volil Archimede, jsou čistější a víc se orientují na svoji předlohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2007 Nelíbí se mi na Junkers ty barevné chrono.. Volil bych Arch.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heim Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2007 Ja bych hlasoval pro Junkersy. Ty subdialy jsou se SuperLuminovou, vypada to hezky. A ten design mi prijde cistejsi u nich. Je to asi jen otazka vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2007 myslím že Baker si to už tak nějak sám pro sebe rozlousknul... jinak od junkersů doporučuju plynové kotle, ty jsou fakt dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeX Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2007 Jednoznačně Archimede - jsou víc letecký. A to říkám i když mám sám Junkers :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 TeX napsal: Jednoznačně Archimede - jsou víc letecký. A to říkám i když mám sám Junkers :-) hlasuji pro Archimede - design je už teď klasika, Ju má módnější vzhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 Junkers, jsou originálnější a "své" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Děda Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 když ne IWC tak ty Archimedy určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se