Baker Odesláno 29. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 Diky za nazory, jsem tam kde jsem byl Archimede x Junkers - 6 x 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 Baker napsal: Diky za nazory, jsem tam kde jsem byl Archimede x Junkers - 6 x 5 Junkers. Ty Archimede maj takovej přeplněnej ciferník a ten nápis je IMHO děsnej. Junkers má taky výraznější pouzdro a kdyby na to přišlo, tak si je umím představit i s ocelovým tahem. To ty Archimédy ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 je to jasný-shoda byla že Archimede jsou decentní, usedlé až nevýrazné... a ty hledáš "zajímavé chronografy", takže Junkers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 o značce archimede celkem vim, ale co je ten junkers zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 kubson napsal: o značce archimede celkem vim, ale co je ten junkers zač? No to je problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 point TEC Electronic GmbH Hauptstraße 19 85737 Ismaning/München http://www.pointtec.de/index2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 Ja nevim, oboje maji neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2007 Junkers - zajímavější ciferník, lepší datumovka ( u A jsem si jí ani nevšiml ) , lepší tlačítka a korunka ála letecké Longines. A řemen 22mm je určitě lepší, než menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Diky za postrehy. Vidim, ze zatim vedou Junkers. Napada nekoho jeste jina varianta, libi se mi chronografy s pouze dvema subciferniky, at vedle sebe ci nad sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 já bych to viděl asi na "Zenith Grand Classe El Primero" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 To už radši moje oblíbené: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Baker napsal: Napada nekoho jeste jina varianta ... ... v podobne cenove kategorii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 ... jinak, ja bych sel asi tudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Baker napsal: ... jinak, ja bych sel asi tudy správná cesta ........... jedny jsou na Aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 YPO napsal: správná cesta ........... jedny jsou na Aukru Uz jsem na ne koukal, ale nemaj modry rucicky tak do toho asi nejdu. Navic nejsem znalec. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Baker napsal: ... v podobne cenove kategorii ono to asi bude těžké koupit 7750 kolem 20t z hezkým nápisem na ciferníku a hezkým vzhledem ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Tak treba tyhle Zena, ale nejak mi tam nesedi ta datumovka .... a minerani sklo. http://cgi.ebay.com/ZENO-edler-Chronograph...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2007 Ta podoba .......... značka Zeno mě něčím vadí,bohužel nedokážu pojmenovat čím. Řeším podobný "problém" a ty Archimede rozhodně nejsou nezajímavé (7750,safír,velikost) a pokud je zpracování na stejné úrovni jako je verze pilot,která mi teď dorazila tak o tom asi moc přemýšlet nebudu. Pro mně je ještě další varianta - podstatně dražší (bez safíru a s "luxusnějším" nápisem na ciferníku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2007 ..ještě ke značce Junkers, citace z fóra: Kamojedov psal: Mnichovský PointTEC Electronics původně vyvíjel radiem řízený strojek pro Ruhlu - byli hotovi v roce 99, takže už z toho Ruhla jaksi moc neměla. Ty hodinky ale dodnes prodávají sami pod značkou Maximilian München. Dělají pro Bundeswehr a Bosch/Siemens, ale mají i dvě další vlastní značky: Junkers a Zeppelin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2007 Baker napsal: ... jinak, ja bych sel asi tudy S modryma ruckama vypadaji opravdu hezky a ty cerne taky nejsou k zahozeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se