Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil jsem dcerce kdysi na burze jedny malé mechanické s malovaným cifrem.Les,hory,řeka.Asi profík,neboť ty barvy nemají chybu.Ale bez datumovky.Kdyby se nově pochromovali,tak by to byla taková malá třešnička na dortě.Klidně Ti je nechám grátis.

Pisni mi do SZ adresu a v pondělí Ti je pošlu.

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem řešil podobné dilema jako Ty, ale měl jsem to jednodušší v tom, že jsem sháněl pro 14 letou slečnu. Zadání bylo mechanika (plynulý pohyb vteřinovky), velikost dámská do 33mm, WR100 a hlavně číslíčka po celém obvodu. Dost neřešitelný problém, nakonec jsem sehnal Seika, ale museli jsme ustoupit z WR. Ty to máš ještě složitější, že potřebuješ určitou "veselost" těch hodinek a tak bych to asi taky viděl na něco z Orientu. Seiko 5 je fajn, ale vzhledově nic pro malé slečny. Hlavně bych se přidržel těch čísel po obvodu, pokud nechceš, aby měla hodinky jen jako doplněk, ale aby je taky používala na odečet času, vím to podle sebe, mám tři špunty. Tak držím palec a pokud na něco narazím, postnu to sem.

Odesláno

Tak jsem se zamiloval.Při prohledávání Orientů jsem narazil na tyto Orient Automatic Charlene White Dial NR1Q005W Womens Watch.  Splňují vše co od hodinek pro děti požaduju,jednoduchost,přehlednost,čitelnost i velikost v pohodě.Určitě se budou líbit ty modřené ručky.Teď je jen otázka,zda je ta moje dcera zaslouží? :whistling: 

post-9327-0-05584500-1417074609_thumb.jpg

Odesláno
  V 27. 11. 2014 v 7:50, bohus76 napsal:

Tak jsem se zamiloval.Při prohledávání Orientů jsem narazil na tyto Orient Automatic Charlene White Dial NR1Q005W Womens Watch.  Splňují vše co od hodinek pro děti požaduju,jednoduchost,přehlednost,čitelnost i velikost v pohodě.Určitě se budou líbit ty modřené ručky.Teď je jen otázka,zda je ta moje dcera zaslouží? :whistling: 

čoveče, že bych udělal manželce k vánocům radost? díky za tip:)

Odesláno
  V 27. 11. 2014 v 7:50, bohus76 napsal:

No vidíš,trochu hledání a máš je.Moc pěkný ručky.Určitě si je zaslouží :)

Odesláno

Ty Tissoty jsou za ranec peněz a kožený řemínek v červené barvě není problém přikoupit a vyměnit,víme?Jinak ten Tvůj obrázek vedle nápisu Conquest nemaká  /není tam/.

Odesláno (upraveno)

bohus - pro 8 letou slečnu bych volil něco veselejšího nebo slevit na quartz a tam toho je mraky. Mechaniku jsem bral synovi,ale v těchto letech je to nezajímá. Koukají jen jak hodinky vypadají.

post-8590-0-95115100-1417358391_thumb.jpg

post-8590-0-10476200-1417358397_thumb.jpg

post-8590-0-34950900-1417358401_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Nebráním se veselejším barvám,ale dát pětku ,a pak jí někde upadnout,to by mne kleplo.Na první seznámení to bude v pohodě,pokud jí to chytne,nebráním se přitlačit na pilu a koupit něco z výše uvedených.

Odesláno
  V 5. 12. 2014 v 5:31, Jörg8X napsal:

Možná by spíš mohl vadit nápis  quartz :)

jasně že nejsou mechanický ))) vím to - jen jsem měl dojem, že medvídek pů absolutně přebije všechny ostatní možné kvality

sám bych hodinky s medvídkem pů bral hned, pokud by se dělaly ve velikosti cca 42mm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...