DavidC3 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 1ks mám doma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Chápu, že je to staré vláko, ale nachápu, že doteď nikdo neopravil ty dvě hrubky v jeho názvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Také se musím pochlubit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 chlapi, tahle MIYOTA je velky spatny nebo v pohode? jde mi hlavne asi o presnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Miyota je v pohodě. Myslím jak spolehlivost, tak přesnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Můžu potvrdit, mám dvoje a jsou spolehlivé. Ty v nerezu jsou edice po roce 2000 a bylo jich vyrobeno údajně jen cca. 200 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Ok a jake presnosti se prosim bavime. Lepsi treba nez 20 sec den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 (upraveno) Jedny mám asi 2 roky po servise a při pravidelném nošení jdou 10-15 sekund do plusu. Upraveno 4. prosince 2020 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se