oplustil Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Zdravím,pořídil jsem si limitku Lum tec M2 a bohužel má po krajích odřenou antireflexní vrstvu. Máte někdo zkušenosti, zda se to dá nějak opravit, komu to poslat a kolik to stojí? Jinak jsou v dobrém stavu, jsem nadšený z jejich tvaru i provedení.. Nejsou ani velké ani těžké jak jsem se obával..Díky předem a pěkný den všem na foru :-) Petr Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem oplustil
Mechac Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Ahoj, někde tady na foru jsem našel thread o nějaké firmě v severních čechách, která má snad údajně dělat AR, ale četl jsem v tom samém threadu, že ten AR taky nic moc nevydržel. Já jsem si nakonec koupil na Fortisy nový safír, na kterém ani po půl roce každodenního nošení není ani ň :-) Sice stál bůra, ale za mě raději jednou a pořádně, než kompromisem.
Ondrej71 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Venkovni AR nevim, nechal jsem si u nich delat vnitrni a ten je OK Jedna se o Dioptru Turnov, stalo to cca 500.
oplustil Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Ok díky za radu, zkusím se jim ozvat a uvidíme co napíší..Petr
Ondrej71 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Hodím ti do SZ kontakt na pani z Dioptry se kterou jsem to řešil
zhrado Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 A bol si ozaj spokojný s funkčnosťou toho antireflexu?
Ondrej71 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 zkusim najit nejake fotky. Neni to spatne, je videt, ze tam je, i kdyz tak ucinny jako treba u Becek neni,
xjr1 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Nejjednodušší je svrchní antireflex prostě odleštit, spokojit se jen s vnitřním a máš klid:-). Když necháš udělat novej, stejně se zas poškrábe a zas tě to bude štvát a budeš to znova řešit. Navíc se kvůli tomu musí rozebírat hodinky..
Ondrej71 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 V 26. 11. 2014 v 21:46, xjr1 napsal: Nejjednodušší je svrchní antireflex prostě odleštit, spokojit se jen s vnitřním a máš klid:-). Když necháš udělat novej, stejně se zas poškrábe a zas tě to bude štvát a budeš to znova řešit. Navíc se kvůli tomu musí rozebírat hodinky.. to je fakt. Ja uz bych hodinky s vnejsim AR nechtel, cestnou vyjimkou jsou steelfishe, k nim proste patri
rekib1 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Ahoj, jen taková otázka, čím odstraníš vnější AR...doma asi ne...o tom pochybuju, mušíš to stejně poslat, protože si myslím, že se to odstraní nějakou chemickou látkou..nebo? víš o tom něco podrobněji?...R.
Radik Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Jak píše Ondřej o dva výše, už bych vnější AR nikdy nebral. Byl jsem vůl, že jsem nevyužil možnosti objednat BEZ - už jsem zapomněl jak se špatně čistil foto polarizák, natož pak hodinky, kterejch se člověk dotýká prakticky běžně a tím pádem by musel čistit neustále. O poškrábání ani nemluvím, šrám už mám v něm taky
LovecK Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 V 27. 11. 2014 v 9:13, rekib1 napsal: Ahoj, jen taková otázka, čím odstraníš vnější AR...doma asi ne...o tom pochybuju, mušíš to stejně poslat, protože si myslím, že se to odstraní nějakou chemickou látkou..nebo? víš o tom něco podrobněji?...R.Normalne ho slestis Xerapolem... Nehledej v tom vedu.
Mechac Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Nevim, jestli je ten AR Fortisu nejak vyjimecny, nebo nechapu, co s tema hodinkama delate...od cervna na ruce kazdy den a je furt jak novy. Navic ten rozdil mezi Fortisama bez AR a s antireflexem je....jak uplne jine hodinky:-)
OndraPod Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Nebylo by lepsi nechat vymenit cely safir i s AR, myslim ze Lum-tec by nemusel byt nejak extra drahej? Jinak ja bych zase uz nechtel hodinky bez AR, ten rozdil v citelnosti je propastnej, navic U1 maji AR naprosto bez jakehokoliv barevneho nadechu, ani nevim proc se vlastne vsude cpe modrej, asi ze to "hezky" vypada na fotkach....
autobus Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2014 Nech si vyměnit sklicko a máš klid ,žádnou vědu bych v tom nehledal.Já sem měl x hodinek s vnějším ar a sklicka netrpely .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se