Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukal jsem na to po dvanáctý a už byly fuč. Škoda.

Návštěvník YPO
Odesláno

trochu degradace značky, ale třeba je to třeba, aby bylo co jíst :) 

kdyby byl černej pátek u mojí zubařky tak bych šel hnet ..... nebo novej implantát ledviny by se hodil

• po měsících...
Odesláno

Přesně tak. Trošku mi zamotali hlavu, pač když jsem kupoval Oriony, tak jsem pokukoval i po Clubech v černé a v manuálu, které v té době nebyly v nabídce. A teď jsou zpět. To neměli dělat..... :-)

Odesláno

Ty uz tam jsou asi tyden, nejaka zapomenuta skladovka asi, skoda ze maji jeste betu, jinak uz je mam.

Přesně tak. Trošku mi zamotali hlavu, pač když jsem kupoval Oriony, tak jsem pokukoval i po Clubech v černé a v manuálu, které v té době nebyly v nabídce. A teď jsou zpět. To neměli dělat..... :-)

Odesláno

Tak jsem to nevydržel a ty černé Cluby s datem objednal........ pátek nepátek. Sice jsem se zařekl, že už nic kupovat nebudu, ale chrono nemoc mě ničí. Nemůžu se dočkat příštího týdne :-)

Odesláno

Dobra volba, ja zatim odolal zajimalo by me kolik vystrachali kousku, tak se pak pochlub.

Tak jsem to nevydržel a ty černé Cluby s datem objednal........ pátek nepátek. Sice jsem se zařekl, že už nic kupovat nebudu, ale chrono nemoc mě ničí. Nemůžu se dočkat příštího týdne :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...