OndraPod Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) Hezky jsou!Cekal jsem zase nejakou silenost s pumpou a hydrantem, ale jsem mile prekvapen, proste hezky sportovno hodinky Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem OndraPod
clockyclock Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Hmm, máš dobry starty, já začínal Casiem, Festinou atd.. :-D
CEGY Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Tak start je odvislej vod toho, kdo má co ve štrozoku.
Ardennius Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 To jsou hodinky jak fík, bral bych je sakra hned, ale rozpočtem jsou někde jinde
worm007 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 skús ich nafotiť niečim lepším ako len mobilom zaslúžia si lepšie fotky ! ale inak velmi pekné hodinky. Jediné čo mi na Graham-e vadí je, že nemajú na korunke svoje logo, neviem prečo to nerobia, je to trošku škoda.
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 skús ich nafotiť niečim lepším ako len mobilom zaslúžia si lepšie fotky ! ale inak velmi pekné hodinky. Jediné čo mi na Graham-e vadí je, že nemajú na korunke svoje logo, neviem prečo to nerobia, je to trošku škoda. Hmm , to máš asi pravdu , to možná škoda je , ale upřímně ani nevím jaké logo mají
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 ...než že jsem někdo dává něco bez fotky tak automaticky kecá .....Jen dodám, když se tu stane něco takovýho, kdy se proklamujou peckovní hodinky a fotky nikde, dotyčný vyleze s fejkama, aby se potom již neobjevil. Takovou mám zkušenost a ty tvoje rozhodně peckovní jsou. Naštěstí pro Tebe
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Na Ypa si budeš muset zvyknou, často píše dřív, než myslí...Že, Ypo ? Hodinky parádní, vítej.nemám čas myslet, páč musím leštit cvoky na řemenu ..... jináč se mi tydlety zálesácky chrona líběj ...... čím dál tím víc ... to jo
JAJA Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Velmi neotřelé hodinky. Gratuluji k takovému chronostartu.
tomas1346 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Tak asi budu ten z mala, co musi priznat, ze se moc nelibi...urcite sou paradne zpracovane, strojovna je vystavni, ale tomu predku a velikosti nejak nemuzu prijit na chut...mozna se to vuci porizovaci cene snad ani nehodi, ale nemuzu jinak...kazdopadne si je uzivej, at te dlouho bavi je nosit.
worm007 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 tiež neviem aké majú logo.. ale tie ich korunky sú také "holé".. ale to je len taká blbôstka.. sú super, ja som pozeral na silvertone GMT od nich, ale nejak nemám gule zatial na niečo také.
docent Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Zajímavý kousek. Mezi těmi konstantami, příjemná změna. Gratulace. Jsem zvědav, jaké budou tvoje definitivní.
radiusb Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Za mě teda nejhezčí skeletony, co jsem viděl.. Jiné bych si na ruku nedal, ale tyhle jsou téměř dokonalé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se