Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hezky jsou!

Cekal jsem zase nejakou silenost s pumpou a hydrantem, ale jsem mile prekvapen, proste hezky sportovno hodinky :smile_anim:

Upraveno uživatelem OndraPod
  • Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

skús ich nafotiť niečim lepším ako len mobilom :) zaslúžia si lepšie fotky !  :photo:

ale inak velmi pekné hodinky. Jediné čo mi na Graham-e vadí je, že nemajú na korunke svoje logo, neviem prečo to nerobia, je to trošku škoda.

Odesláno

skús ich nafotiť niečim lepším ako len mobilom :) zaslúžia si lepšie fotky !  :photo:

ale inak velmi pekné hodinky. Jediné čo mi na Graham-e vadí je, že nemajú na korunke svoje logo, neviem prečo to nerobia, je to trošku škoda.

Hmm , to máš asi pravdu , to možná škoda je , ale upřímně ani nevím jaké logo mají :(

Odesláno

...než že jsem někdo dává něco bez fotky tak automaticky kecá .....

Jen dodám, když se tu stane něco takovýho, kdy se proklamujou peckovní hodinky a fotky nikde, dotyčný vyleze s fejkama, aby se potom již neobjevil. Takovou mám zkušenost a ty tvoje rozhodně peckovní jsou. Naštěstí pro Tebe :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Na Ypa si budeš muset zvyknou, často píše dřív, než myslí...Že, Ypo ? Hodinky parádní, vítej.

nemám čas myslet, páč musím leštit cvoky na řemenu ..... jináč se mi tydlety zálesácky chrona líběj ...... čím dál tím víc ... to jo

Odesláno

Tak asi budu ten z mala, co musi priznat, ze se moc nelibi...urcite sou paradne zpracovane, strojovna je vystavni, ale tomu predku a velikosti nejak nemuzu prijit na chut...mozna se to vuci porizovaci cene snad ani nehodi, ale nemuzu jinak...kazdopadne si je uzivej, at te dlouho bavi je nosit.

Odesláno

tiež neviem aké majú logo.. ale tie ich korunky sú také "holé".. :D ale to je len taká blbôstka.. sú super, ja som pozeral na silvertone GMT od nich, ale nejak nemám gule zatial na niečo také. 

Odesláno

Zajímavý kousek. Mezi těmi konstantami, příjemná změna. Gratulace. Jsem zvědav, jaké budou tvoje definitivní.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...