Bagetos Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Poraďte prosím s výběrem dle vašeho názoru a vkusu , hledám koukám , ale neorientuji se :/ , měl jsem v oku Prim Tourbillon T.M.G. , ale to jsem zde byl ihned vyveden z mého omylu (díky vám a tímto děkuji) a teď jsem trošku ve slepé uličce . Na značce jako takové mi až tak nezáleží , spíš se rozhoduji podle vzhledu a srdcem .... cenová představa je okolo 100.000,- , ale pokud by to bylo něco , co mne opravdu chytne jsem asi ochotný se hecnout a jít až na 200.000,- Děkuju za typy
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Poraďte prosím s výběrem dle vašeho názoru a vkusu spíš se rozhoduji podle vzhledu a srdcem .... já věděl, že to nebude jednoduchý jak by měl vypadat ten vzhled a srdce .... nějak aspoň orientačně .... aby ten náš názor a vkus nabyl nějaký rozměr
Bagetos Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Orientačně se mi líbili Ty Primky a bylo v tom trošku vlastenectví (než mi bylo vysvětleno , že je v tom Čína ) . Jinak asi by to měli být automaty , s kvalitním strojkem nebo ještě lépe s vlastním strojkem daného výrobce , na Tourbillon asi zapomenu v téhle cenové relaci , jinak zlaté nebo stříbrné popř. kombinace je mi asi jedno . Jo a ještě velikost , mám radši větší hodinky .
ivan_989 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Pozri si napr www.uhrinstinkt.de a daj vediet typovo co sa ti pozdava. Urcite ti tu niekto potom poradi.
Bagetos Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Graham už tě omrzely?:-) Tak to určitě néé , ale chtěl bych jedny .... jak to říct ..... víc slušňácký .
USER47 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) Jestli to má jít k obleku, tak bych to s velikostí nepřeháněl, ani s nějakou do očí bijící extravagancí. Imho ideální praktický univerzály jsou hodinky cca tohoto stylu. Rolex pro větší "já na to mám" efekt, Grand Seiko spíš pro nenápadnější luxus. Alternativ je samozřejmě v týhle ceně dost a dost... Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem USER47
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Mě se líbí spíš něco takového .... https://www.uhrinstinkt.de/zenith-el-primero-synopsis-03.2170.4613-01.c713.html?c=3273
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Ale i takového .... https://www.uhrinstinkt.de/zenith-pilot-montre-d-aeronef-type-20-03.1930.681-21.c723.html?c=3273
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Je to těžký , nemám vyhraněný styl .... spíš mě musí něčím vážně zaujmout a líbit se mi , ale specifikovat co konkrétně bohužel fakt neumím
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 taky velká paráda myslím .... http://cosmone.com/time/hands/hands-zenith-el-primero-chronomaster-open-power-reserve
worm007 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 keď píšeš že k obleku / saku tak by som bral v podstate hocijaké El Primerá od Zenithu, kludne tie čo si postol ako prvé s nimi chybu nespravíš
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Bagetos tie zenith su vsetky fajn teraz treba ist niekam a skusit ich nazivo. To moze dost zamiesat karty
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 A co si myslíte o značce Zenith jako takové ? Jsou to dobré hodinky ? Myslím v poměru cena / výkon ?? To : ivan_989 - Na živo se samozřejmě bude lámat chleba
gougy Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 A co si myslíte o značce Zenith jako takové ? Jsou to dobré hodinky ? Myslím v poměru cena / výkon ?? definuj "výkon" Protože Casio jsou na tom o dost líp
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 definuj "výkon" Protože Casio jsou na tom o dost líp Možná jsem to špatně vyjádřil , prostě jestli myslíte , že ty hodinky mají tu hodnotu peněz , které za ně chtějí ?? Protože jsem měl třeba v oku Prim Tourbillon T.G.M. a tam jsem byl hned vyveden z omylu .... prostě prý vyhozené peníze za čínský strojek .... takže asi tak to myslím .....
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 A co si myslíte o značce Zenith jako takové ? Jsou to dobré hodinky ? Myslím v poměru cena / výkon ?? O znacke zenith si myslime ze to je dobra znacka a su to dobre hodinky, smelo do nich.
gougy Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Možná jsem to špatně vyjádřil , prostě jestli myslíte , že ty hodinky mají tu hodnotu peněz , které za ně chtějí ?? Protože jsem měl třeba v oku Prim Tourbillon T.G.M. a tam jsem byl hned vyveden z omylu .... prostě prý vyhozené peníze za čínský strojek .... takže asi tak to myslím .....Tak to je potom jasné, Zenith (jako švýcarskou manufakturu) zejména v případě strojků ElPrimero, nelze nedoporučit.
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Když už jsi na dvou kilech, mrkni na JLC, nebo na Zenith Doublematic, to už je mistrovská filharmonie. Ceny u nás jsou jako vždy pěkně nad. A z těch jednodušších (ne levnějších), bych juknul na BP FF a budeš mít i potápky v jednom, jasně, Suby jsou taky potápky a kde jsou k vidění častěji, v košili, nebo v moři Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Daemonultimate
Bagetos Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Po těch Doublematic-kách už jsem taky házel očko ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se