Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poraďte prosím s výběrem dle vašeho názoru a vkusu , hledám koukám , ale neorientuji se :/ , měl jsem v oku Prim Tourbillon T.M.G. , ale to jsem zde byl ihned vyveden z mého omylu (díky vám a tímto děkuji) a teď jsem trošku ve slepé uličce . Na značce jako takové mi až tak nezáleží , spíš se rozhoduji podle vzhledu a srdcem .... cenová představa je okolo 100.000,-  , ale pokud by to bylo něco , co mne opravdu chytne jsem asi ochotný se hecnout a jít až na 200.000,-  Děkuju za typy 

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

Poraďte prosím s výběrem dle vašeho názoru a vkusu  

spíš se rozhoduji podle vzhledu a srdcem .... 

já věděl, že to nebude jednoduchý 

jak by měl vypadat ten vzhled a srdce .... nějak aspoň orientačně .... aby ten náš názor a vkus nabyl nějaký rozměr 

Odesláno

Orientačně se mi líbili Ty Primky a bylo v tom trošku vlastenectví (než mi bylo vysvětleno , že je v tom Čína ) . Jinak asi by to měli být automaty , s kvalitním strojkem nebo ještě lépe s vlastním strojkem daného výrobce , na Tourbillon asi zapomenu v téhle cenové relaci , jinak zlaté nebo stříbrné popř. kombinace je mi asi jedno . Jo a ještě velikost , mám radši větší hodinky . 

Odesláno

Pozri si napr www.uhrinstinkt.de a daj vediet typovo co sa ti pozdava. Urcite ti tu niekto potom poradi.

Odesláno (upraveno)

Jestli to má jít k obleku, tak bych to s velikostí nepřeháněl, ani s nějakou do očí bijící extravagancí. Imho ideální praktický univerzály jsou hodinky cca tohoto stylu.

rolex-2012-datejust-ii.jpgSBGA011-L.jpgSBGA105-L.jpgSBGJ005-L.jpg

Rolex pro větší "já na to mám" efekt, Grand Seiko spíš pro nenápadnější luxus. Alternativ je samozřejmě v týhle ceně dost a dost...

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Je to těžký , nemám vyhraněný styl .... spíš mě musí něčím vážně zaujmout a líbit se mi , ale specifikovat co konkrétně bohužel fakt neumím :(

Odesláno

Bagetos tie zenith su vsetky fajn :) teraz treba ist niekam a skusit ich nazivo. To moze dost zamiesat karty :)

Odesláno

A co si myslíte o značce Zenith jako takové ? Jsou to dobré hodinky ? Myslím v poměru cena / výkon ?? 

To : ivan_989 - Na živo se samozřejmě bude lámat chleba :)

Odesláno

A co si myslíte o značce Zenith jako takové ? Jsou to dobré hodinky ? Myslím v poměru cena / výkon ?? 

definuj "výkon" :lol2:

Protože Casio jsou na tom o dost líp ;)

Odesláno

definuj "výkon" :lol2:

Protože Casio jsou na tom o dost líp ;)

Možná jsem to špatně vyjádřil , prostě jestli myslíte , že ty hodinky mají tu hodnotu peněz , které za ně chtějí ?? Protože jsem měl třeba v oku Prim Tourbillon T.G.M. a tam jsem byl hned vyveden z omylu .... prostě prý vyhozené peníze za čínský strojek .... takže asi tak to myslím .....

Odesláno

O znacke zenith si myslime ze to je dobra znacka a su to dobre hodinky, smelo do nich.
Odesláno

Možná jsem to špatně vyjádřil , prostě jestli myslíte , že ty hodinky mají tu hodnotu peněz , které za ně chtějí ?? Protože jsem měl třeba v oku Prim Tourbillon T.G.M. a tam jsem byl hned vyveden z omylu .... prostě prý vyhozené peníze za čínský strojek .... takže asi tak to myslím .....

Tak to je potom jasné, Zenith (jako švýcarskou manufakturu)  zejména v případě strojků ElPrimero, nelze nedoporučit. :cheers:

Odesláno (upraveno)

Když už jsi na dvou kilech, mrkni na JLC, nebo na Zenith Doublematic, to už je mistrovská filharmonie. Ceny u nás jsou jako vždy pěkně nad.

zenith+doublematic+9.jpg

zenith%2Bdoublematic%2Bc.jpg

16_10.jpg

A z těch jednodušších (ne levnějších), bych juknul na BP FF a budeš mít i potápky v jednom, jasně, Suby jsou taky potápky a kde jsou k vidění častěji, v košili, nebo v moři :)

1061387d1366901816-basel-2013-batthyscap

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...