Přejít na obsah

OMEGA chysta novinku

octaviakk007

Doporučené příspěvky

Hodne zajimave cteni, jsem velice zvedav, jak to dopadne. Samo. i co udela s cenami. To zajem od mr. Hayek je pochopitelny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cele to ma za ulohu zvysit prestiz (tym padom aj cenu) znacky Swiss made. Nechajme sa prekvapit parametrami testovania, ale doraz bude na odolnost voci posobeniu magnetickeho pola. To je pochopitelne, tam ma aktualne OMEGA navrch pred vacsinou znaciek.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

vždyť říkají "všechny modely od roku 2017" a moony jsou kapku starší model :cheers:

Antimagnetické strojky je třeba řádně prodat, já osobně bych byl raději za nižší Omegy. Skoro se nedají ani ty DSOTM :/  (to sklo vypadá jako víčko na zavařovačce, ale špatný to není), tento týden jsem je měl na ruce a prostě minus dva milimetry v tloušťce a ideál. Totéž PO.

Odkaz ke komentáři

vždyť říkají "všechny modely od roku 2017" a moony jsou kapku starší model :cheers:

Antimagnetické strojky je třeba řádně prodat, já osobně bych byl raději za nižší Omegy. Skoro se nedají ani ty DSOTM :/ (to sklo vypadá jako víčko na zavařovačce, ale špatný to není), tento týden jsem je měl na ruce a prostě minus dva milimetry v tloušťce a ideál. Totéž PO.

Amen. Strojky jsou sice hi-tech, ale je to vsecko tluste jak prase, coz degraduje jinak skvely design.

A nevidim duvod, proc by nemohli zacit davat Si vlasek i do moonu, me by to prislo logicke zatraktiveni kalibru 1861.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Amen. Strojky jsou sice hi-tech, ale je to vsecko tluste jak prase, coz degraduje jinak skvely design.

A nevidim duvod, proc by nemohli zacit davat Si vlasek i do moonu, me by to prislo logicke zatraktiveni kalibru 1861.

Protoze by museli kompletne prekopat cely kalibr. Jen tak si jednoduse vymenit vlasek nelze.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...