Radimk Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Bude to zajímavé porovnání se Seiko certifikátem.V každé případě cesta ke zvednutí cen. Aspoň ale za cenu jakés-takés přidané hodnoty.Uvidíme, jak budou nastavené parametry a komu budou vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Hodne zajimave cteni, jsem velice zvedav, jak to dopadne. Samo. i co udela s cenami. To zajem od mr. Hayek je pochopitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Cele to ma za ulohu zvysit prestiz (tym padom aj cenu) znacky Swiss made. Nechajme sa prekvapit parametrami testovania, ale doraz bude na odolnost voci posobeniu magnetickeho pola. To je pochopitelne, tam ma aktualne OMEGA navrch pred vacsinou znaciek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Pánové tak nevím jestli to víte, ale Omega chce od roku 2017 vybavovat své všechny mechanické hodiny anti-magnetickými strojky s hodnotou 15.000 Gauss... tak to je fain ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Fajn to jistě, otázkou ovšem je, jaká odolnost je teď a kolik si za tu vychytávku připlatíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Pánové tak nevím jestli to víte, ale Omega chce od roku 2017 vybavovat své všechny mechanické hodiny anti-magnetickými strojky s hodnotou 15.000 Gauss... tak to je fain ne?a jak to udelaj s moonama, resp. at to udelaj, aspon ty stary budou vice rare :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) a jak to udelaj s moonama, resp. at to udelaj, aspon ty stary budou vice rare :-)Těžko říct, ale některé raritky jako moony s nátahem možná budou vyjímkou.. Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 vždyť říkají "všechny modely od roku 2017" a moony jsou kapku starší model Antimagnetické strojky je třeba řádně prodat, já osobně bych byl raději za nižší Omegy. Skoro se nedají ani ty DSOTM :/ (to sklo vypadá jako víčko na zavařovačce, ale špatný to není), tento týden jsem je měl na ruce a prostě minus dva milimetry v tloušťce a ideál. Totéž PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jj,říkají všechny..;)Jinak co se týče výšky nějak mě osobně to nevadí..ale je to tím, že nenosím košile..nejvyšší hodinky ze všech značek,zase rarita.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 pochopil jsem to teda spatne, mel jsem dojem, ze 2017 je deadline od ktery budou mit vsechny mech omegy anti mag, ale vono je to jedno, zadny neplanuju, protoze stary moony jsou nejvic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 vždyť říkají "všechny modely od roku 2017" a moony jsou kapku starší model Antimagnetické strojky je třeba řádně prodat, já osobně bych byl raději za nižší Omegy. Skoro se nedají ani ty DSOTM :/ (to sklo vypadá jako víčko na zavařovačce, ale špatný to není), tento týden jsem je měl na ruce a prostě minus dva milimetry v tloušťce a ideál. Totéž PO.Amen. Strojky jsou sice hi-tech, ale je to vsecko tluste jak prase, coz degraduje jinak skvely design.A nevidim duvod, proc by nemohli zacit davat Si vlasek i do moonu, me by to prislo logicke zatraktiveni kalibru 1861. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 A nevidim duvod, proc by nemohli zacit davat Si vlasek i do moonu, me by to prislo logicke zatraktiveni kalibru 1861.K tomu do té hezké krabičky jeden obyčejný - pro formu a kdyby někdo fakt potřeboval horší vlastnosti - a Speedy dostanou nový nádech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Amen. Strojky jsou sice hi-tech, ale je to vsecko tluste jak prase, coz degraduje jinak skvely design.A nevidim duvod, proc by nemohli zacit davat Si vlasek i do moonu, me by to prislo logicke zatraktiveni kalibru 1861.Protoze by museli kompletne prekopat cely kalibr. Jen tak si jednoduse vymenit vlasek nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se